• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازگشت جباري به تهران هماهنگ شده بود

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: بازگشت جباري به تهران با هماهنگي باشگاه بوده و وضعيت او در اين هفته مشخص مي‌شود.

[TD="align: left"]
00945362.jpg
[/TD]

محمد فرامرزي درباره برتري 2 بر يک سپاهان برابر صبا اظهار داشت: همانطور که گفته بودم سپاهان مجموعه‌اي با تفکرات حرفه‌اي است و بعد از نتايج يکي، دو هفته اخير تمرينات تيم با شرايط مطلوبي ادامه پيدا کرد و توانستيم با يک بازي خوب صبا را شکست دهيم، ضمن آنکه معتقدم تيم ما هنوز با کيفيت مطلوبش فاصله دارد و بازي به بازي بهتر خواهد شد.

به گزارش تسنيم،وي درباره بازيکنان جايگزين از جمله جهان‌عاليان که به جاي جباري در ترکيب قرار گرفته بود تصريح کرد: بازيکنان جايگزين به خوبي پاسخ اعتماد کادر فني را دادند. بازيکناني چون جهان عاليان ديگر بي‌تجربه نيستند و از فصل گذشته با حضور در کنار بازيکنان با تجربه، تجربيات خوبي را اندوخته‌اند.

سرپرست سپاهان با اشاره به اينکه قرار نيست امروز نشستي در باشگاه سپاهان پيرامون وضعيت جباري تشکيل شود، عنوان کرد: در اين هفته وضعيت او مشخص خواهد شد. تمامي نکات لازم در مورد جباري را کرانچار در نشست قبل و بعد از بازي اعلام کرده و تصور مي‌کنم در نهايت باشگاه و جباري در اين مورد به جمع بندي خواهند رسيد.

فرامرزي در مورد بازگشت جباري به تهران و تصميم او براي بازگرداندن پيش پرداخت سپاهان گفت: اين مسائل را تاييد و تکذيب نمي کنم، البته برخي از موارد گمانه زني رسانه اي است اما رفتن جباري به تهران با هماهنگي باشگاه بوده و او در زمان لازم به اصفهان خواهد آمد.

وي درباره عملکرد محمد غلامي گفت: تيم ما در تمامي خطوط خوب کار کرد. غلامي از بازيکنان بسيار خوب سپاهان است و جمعه هم روز خوبش بود. سپاهان هم بازي را برد و هم بسيار خوب بازي کرد.

فرامرزي درباره وضعيت نويدکيا تاکيد کرد: او همچنان تحت نظر گروه پزشکي آلماني است و بايد به ايران بازگردد تا مشخص شود تا چه زمان بهبودي‌اش زمان خواهد برد.

وي در مورد سوکاي خاطرنشان کرد: سوکاي با انگيزه تمرينات توانبخشي خود را ادامه مي‌دهد. او جمعه شب در ورزشگاه بود و تصور مي‌کنم از نيم فصل دوم بتواند براي سپاهان بازي کند.

بالا