[FONT="B Yekan"]زنگ مدرسه:شاد:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , October 4 #342 fatemeh گفت: زنگ مدرسه:شاد: کلیک کنید تا باز شود... :قاطی: این همه کلمه دیگه میشد باهاش ساخت :قاطی: کلمه بعدی رو بگو :29::نیش:
fatemeh گفت: زنگ مدرسه:شاد: کلیک کنید تا باز شود... :قاطی: این همه کلمه دیگه میشد باهاش ساخت :قاطی: کلمه بعدی رو بگو :29::نیش:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , October 4 #345 asl_davood گفت: تصویر برادر :نیش: کلیک کنید تا باز شود... غلط بید
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , October 4 #348 صورت برادری :نیش: برادر صورتی :10: دربار صورتی:فکر:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , October 4 #349 asl_davood گفت: صورت برادری :نیش: برادر صورتی :10: دربار صورتی:فکر: کلیک کنید تا باز شود... بابا خلاقیت:غش2: همه ش غلط بود
asl_davood گفت: صورت برادری :نیش: برادر صورتی :10: دربار صورتی:فکر: کلیک کنید تا باز شود... بابا خلاقیت:غش2: همه ش غلط بود
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , October 4 #350 تازه خلاقیت رو ندیدی :نیش: صورت بر دریا :نیش:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , October 4 #352 0mid گفت: تصویر بردار :نیش: کلیک کنید تا باز شود... درسته:دست::دست::دست::دست:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , October 4 #353 ولی داوود همه حدسای غلطو زد تا تو به درسته رسیدیااا:خنده2:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , October 4 #354 fatemeh گفت: ولی داوود همه حدسای غلطو زد تا تو به درسته رسیدیااا:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... آره اون تصویر برادر رو که گفت من فهمیدم :نیش: خب دیگه آدم باید تیز باشه :قلیون: پ س ا ا ر ز ت ی ی خیلی خیلی آسونه ها چون خسته ام حال ندارم فکر کنم سخت بذارم براتون :چشمک:
fatemeh گفت: ولی داوود همه حدسای غلطو زد تا تو به درسته رسیدیااا:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... آره اون تصویر برادر رو که گفت من فهمیدم :نیش: خب دیگه آدم باید تیز باشه :قلیون: پ س ا ا ر ز ت ی ی خیلی خیلی آسونه ها چون خسته ام حال ندارم فکر کنم سخت بذارم براتون :چشمک:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , October 4 #356 mahdis گفت: ساری پازتی؟؟؟:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... جان؟؟؟ :تعجب: نه :نیش:
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , October 4 #359 پیتزا سیار؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیتزا ساری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسیر پیتزا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیتزا یاسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :خنده2: