• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازی(مسابقه)کلمات در هم_قانون جدید در پست اول

Alireza92

کاربر ويژه
سلام و خسته نباشید. به نظر من: اگر این بازی همینطوری بخواد پیش بره& همه ازش دلزده میشن و جذابیتی نداره دیگه. اینکه من چندتا حرف در هم ریخته ای رو بدم وشما بخواید حدس بزنید. بدون اینکه بدونید در چه موردی هست که کار راحت تر باشه. مثلا من این رو میگم:

ی س ا ف ن ا م ل س = سلمان فارسی

وقتی این درهم باشه حداقل 2-3 صفحه طول میکشه حدس بزنید. اما وقتی یک راهنمای کنم: یکی از شخصیت های بزرگ اسلام...
شما بهتر متونید حدس بزنید و کلمات مسخره ای رو ننویسید.

یا علی مدد.

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام و خسته نباشید. به نظر من: اگر این بازی همینطوری بخواد پیش بره& همه ازش دلزده میشن و جذابیتی نداره دیگه. اینکه من چندتا حرف در هم ریخته ای رو بدم وشما بخواید حدس بزنید. بدون اینکه بدونید در چه موردی هست که کار راحت تر باشه. مثلا من این رو میگم:

وقتی این درهم باشه حداقل 2-3 صفحه طول میکشه حدس بزنید. اما وقتی یک راهنمای کنم: یکی از شخصیت های بزرگ اسلام...

یا علی مدد.

ایول به علیرضا ... :ایول:منم کاملا با نظرش موافقم ..:چشمک2: راستش من خودم چند بار اومدم به این تاپیک ولی هر چی تلاش کردم کلمه مورد نظر رو نتونستم حدس بزنم :94: و یه جورایی افسردگی مزمن گرفتم و از اون به بعد دیگه فقط میام ببینم حدس بچه ها چیه و برای حدس زدن تلاشی نمی کنم .. :هنگ:به نظر من کلماتی که بچه ها در نظر می گیرند هم خیلی سخته و آدم نمی تونه حدس بزنه چیه .... :تعجب: آخه یکم به فکر منم باشید دیگه ... :تعجب2:گناه دارما ... :خجالت:منم دوست دارم یه بار برنده بشم ...:ناراحت:
( آرزوی محال:غش2: )

parastu

متخصص بخش گالری عکس
قوانین جدید

یا علی مدد.

با سلام به شما دوست عزیز
این طور راهنمایی که شما فرمودین بابت تمامی کلمه ها امکان پذیر نیست،چون همه از نام شخصیت های بزرگ و یا مکان های بزرگ استفاده نمی کنند و خیلی از دوستان از کلمه های عامیانه استفاده می کنند که راهنمایی در این طور موارد یعنی گفتن خود کلمه

با توجه به درخواست دوستان،برای راحت تر شدن در تشخیص کلمه
دوستان لطف کنند و از این به بعد اولین حرف کلمه مورد نظر رو در ابتدای کلمات در هم استفاده کنند تا راهنمایی برای دوستان عزیز به وجود بیاد
با تشکر:گل:

مثل کلمه زیر:

ا ب ی س ن ن ا

ابن سینا

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
من حال ندارم صفحه های قبل رو نگاه بندازم الان بگید کدوم کلمه رو باید حدس زد؟:نیش:

mahdad_mtp

کاربر ويژه
آره منم با مهدی موافقم
تازه دوساعت طول میکشه خود ِحروفی را که باید باهش کلمه درست کنیم رو از صفحات قبل پیدا کنیم. چه برسه به حدس درستش.:خنده2:

آخرین ویرایش:

Alireza92

کاربر ويژه
با سلام به شما دوست عزیز
این طور راهنمایی که شما فرمودین بابت تمامی کلمه ها امکان پذیر نیست،چون همه از نام شخصیت های بزرگ و یا مکان های بزرگ استفاده نمی کنند و خیلی از دوستان از کلمه های عامیانه استفاده می کنند که راهنمایی در این طور موارد یعنی گفتن خود کلمه

با توجه به درخواست دوستان،برای راحت تر شدن در تشخیص کلمه
دوستان لطف کنند و از این به بعد اولین حرف کلمه مورد نظر رو در ابتدای کلمات در هم استفاده کنند تا راهنمایی برای دوستان عزیز به وجود بیاد
با تشکر:گل:

مثل کلمه زیر:

ا ب ی س ن ن ا

ابن سینا

از این منطق های مسخره متنفرم. شما یک کلمه بگو که نشه راهنمایی داشته باشه.

Alireza92

کاربر ويژه
اول از همه بابت اینطور حرف زدنم معذرت میخوام. چون من آدمی هستم که اگر حرفی از طرف مقابل بشنوم که بی منطق باشه و خود طرف و دیگران اون رو منطقی بدونن از کوره در میرم.

تشکر یک کلمه محبت آمیز هست.

ر ش ک ت :: کلمه ای محبت آمیز.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
جناب علیرضا ما الان صفحه 44 این تاپیک هستیم و این نشون میده بر خلاف گفته شما دوستان اصلا هم دلسرد نشدند و خیلی هم علاقمندند.
اگر مسابقه رو به خوبی دنبال می کردید باید متوجه می شدید که وقتی حدس یک کلمه طول می کشه دوستان راهنمایی می کنند مثل امید که خیلی راهنمایی کرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی

یا علی مدد.

یه نگاه به اول صفحه 41 همین تاپیک بنداز

فاطمه جان کلمه گذاشت من سریع بعدش حدس زدم جواب دادم
بعدشم من گذاشتم فاطمه جان سریع حدس زد

این الان کجا 2 3 صفحه طول کشید؟

راهنمایی واسه کلماتی هست که یه مدت بگذره و کسی نتونه حدس بزنه مثل همون کلمه ای که من انتخاب کردم (سیر تا پیاز)

از این منطق های مسخره متنفرم. شما یک کلمه بگو که نشه راهنمایی داشته باشه.

این طرز حرف زدنت هم اصلا درست نیست!

اول از همه بابت اینطور حرف زدنم معذرت میخوام. چون من آدمی هستم که اگر حرفی از طرف مقابل بشنوم که بی منطق باشه و خود طرف و دیگران اون رو منطقی بدونن از کوره در میرم.

تشکر یک کلمه محبت آمیز هست.

ر ش ک ت :: کلمه ای محبت آمیز.

اینکه یه چیزی از نظر تو غیر منطقی باشه دلیل بر این نیست که حتما غیر منطقی باشه!!!

اتفاقا بنظر من صحبت های پرستو جان خیلی هم منطقی بود
چون واقعا بعضی کلمات رو نمیشه راهنمایی کرد یا اگه راهنمایی کنیم خیلی تابلو میشه جوابش

دوستان این یه بازیه دلیل نمیشه وقتی کسی نمیتونه کلمات رو حدس بزنه پس یعنی بازی بدرد نمیخوره!

amin khan

مدیر انجمن
منم با پیشنهاد Alireza92 موافق بودم ولی وقتی دیدم بیشتر بچه ها با روال قبلی موافق هستند بیخیال شدم
:تعجب2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آقا علیرضا جدا خوب حرف نزدین...:احترام: خوبه معذرت خواهی کردین وگرنه....................:سکوت:

amin khan

مدیر انجمن
خودم میدونم
50.gif
3.gif

حالا اینو حدس بزنید:

ا ه ب ک ا س م ق ر

خیلی خیلی راحته
3.gif

مقبره اکاس
:خجالت2:

asl_davood