• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازی(مسابقه)کلمات در هم_قانون جدید در پست اول

amin khan

مدیر انجمن
خدایا شکرت شکرت شکرت :دعا:

دینگ دینگ
اینک پس از چند روز زجر و بیخوابی و حرص نوبت به ما رسید:124:
دوستانی که اعصاب مصاب ندارن ببخشن منم مثل اونام و احساس همشون رودرک میکنم ، این چند مدت برام خیلی سخت بودو اومدم که انتقام همه اونارو بگیرم
یه کلمه هایی تو این مدت شنیدم که شاخ در آوردم .

مشکلی نیست باید عوض اون همه حرصی که به من دادن در بیاد تا آخر بیام بگم چی بوده البته بعدشم دوباره نوبت خودم میشه:بدجنس:

این کلمه ای که قرار بگم خیلی سخته و از یه استاد ادبیات فارسی پرسید که میگفت تازه تو فرهنگ لغت ثبت کرده و بجز خودش و چند نفر کسی خبر نداره ولی این اطمینان رو میدم که این کلمه فارسی هست و تو فرهنگ لغت فارسی ثبت شده است البته تا پایان این مسابقه قراره کارای ثبتش تموم بشه.

تو گوگل هم سرچ کردم گفت همچین چیزی نداریم احتمالا اشتباه کردین:تعجب:
خلاصه اینارو گفتم که نه وقت من گرفته بشه نه شما
به جرات هم میگم هر پستی در جواب این کلمه غلطه غلط غلطه

و در آخر حرفی دارم با خانم طاهره و آرش و فاطمه و همه اونایی که تو این مدت مارو اذیت کردن
یادتونه اون روزا ؟؟؟ یادتونه اون شبااااا؟؟؟ که تا صبح بیدارر میموندم و خواهش میکردم یه کلمه رو بگید ولی شما . . .:گریه:
خانوم تهرانی بانو یادتونه اون 20 سوالی هر کسی حرفی میزد کنتور مینداختین؟؟؟ آخرشم نفهمیدم جواب چی بود؟؟؟ اون غذا بود آخه؟؟؟ یا گیاه دارویی
منقرض شده؟؟؟

و اینک این شما و این کلمه ای که خودم ههم یادم رفته چی بود:فکر: ولی تو گوشه کتابم یاداشت کردم که آخر رو کنم (این یکی رو واقعا راست میگم خیلی سخت و بی معنیه)

ی ی ی د د ا ا ش ز

به عبارت دیگر تاپیک تا هر موقعی که دلم آروم بگیره تعطیل میشه:147:
الان میشه با خیال راحت نفس کشید
:قلیون:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
:خنده2:
چقد توضیح!!!!!!
یعنی قراره در تاپیک تخته بشه دیگه!

خب من اولین حدس و میزنم بسم الله :دعا:

داداش یییز :)))))))))))))))))))

TAHEREH

متخصص بخش

این کلمه ای که قرار بگم خیلی سخته و از یه استاد ادبیات فارسی پرسید که میگفت تازه تو فرهنگ لغت ثبت کرده و بجز خودش و چند نفر کسی خبر نداره ولی این اطمینان رو میدم که این کلمه فارسی هست و تو فرهنگ لغت فارسی ثبت شده است البته تا پایان این مسابقه قراره کارای ثبتش تموم بشه.

خانوم تهرانی بانو یادتونه اون 20 سوالی هر کسی حرفی میزد کنتور مینداختین؟؟؟ آخرشم نفهمیدم جواب چی بود؟؟؟ اون غذا بود آخه؟؟؟ یا گیاه دارویی
منقرض شده؟؟؟

بله دقیق یادمه و خعلی هم از کارم راضیم:بدجنس:
جواب هر چی بود از یه کلمه ی ثبت نشده توی گوگل و بی معنی که خیلی بهتر بوووووووووووووود:زبون:
در ضمنش محض اطلاعتون اون کلمه اسم یه گیاه دارویی بود...برید اطلاعاتتون رو زیاد کنید تا بفهمین چی بود:زبون:

t92

متخصص بخش
خدایا شکرت شکرت شکرت :دعا:

دینگ دینگ
اینک پس از چند روز زجر و بیخوابی و حرص نوبت به ما رسید:124:
دوستانی که اعصاب مصاب ندارن ببخشن منم مثل اونام و احساس همشون رودرک میکنم ، این چند مدت برام خیلی سخت بودو اومدم که انتقام همه اونارو بگیرم
یه کلمه هایی تو این مدت شنیدم که شاخ در آوردم .

مشکلی نیست باید عوض اون همه حرصی که به من دادن در بیاد تا آخر بیام بگم چی بوده البته بعدشم دوباره نوبت خودم میشه:بدجنس:

خلاصه اینارو گفتم که نه وقت من گرفته بشه نه شما
به جرات هم میگم هر پستی در جواب این کلمه غلطه غلط غلطه

و در آخر حرفی دارم با خانم طاهره و آرش و فاطمه و همه اونایی که تو این مدت مارو اذیت کردن
یادتونه اون روزا ؟؟؟ یادتونه اون شبااااا؟؟؟ که تا صبح بیدارر میموندم و خواهش میکردم یه کلمه رو بگید ولی شما . . .:گریه:
منقرض شده؟؟؟

و اینک این شما و این کلمه ای که خودم ههم یادم رفته چی بود:فکر: ولی تو گوشه کتابم یاداشت کردم که آخر رو کنم (این یکی رو واقعا راست میگم خیلی سخت و بی معنیه)

ی ی ی د د ا ا ش ز

به عبارت دیگر تاپیک تا هر موقعی که دلم آروم بگیره تعطیل میشه:147:
:قلیون:

:||||||||||||||

parastu

متخصص بخش گالری عکس
کلمه ها فارسی باشه و کلمه ای که بیشتر از 10 حرفه رو انتخاب نکنید که تشخیصش خیلی سخت بشه...

دوستان لطف کنند و اولین حرف کلمه مورد نظر رو در ابتدای کلمات در هم استفاده کنند تا راهنمایی برای دوستان عزیز به وجود بیاد

اگر کاربری کلمه ای انتخاب کند و بیش از یک هفته جوابگوی دوستان نباشد،کلمه جدیدی گذاشته می شود و مسابقه از سر گرفته می شود.

به عبارت دیگر تاپیک تا هر موقعی که دلم آروم بگیره تعطیل میشه

امیدوارم از قوانین بالا بهره گرفته باشین..:151::sanjaghi:

30ma

کاربر ويژه
يزيد دااشي...........
t141.gif

آ با صداي كشيده
:احترام:

amin khan

مدیر انجمن
يزيد دااشي...........
t141.gif

آ با صداي كشيده
:احترام:

یادی از یادش:خنده2::خنده2:
یا

یادش از یادی:شاد::شاد::سوت:

گفته بودم اصلا راهنمایی نمیکنم ولی من مثل بعضی ها نیستم که . . .

یه راهنمایی میکنم خیلی دوست دارم بازی دست خودمون بچرخه و نره دست دشمن

یاد رو خوب اومدین ولی بعدش اشتباه بود
یه راهنمایی دیگه هم بکنم فعلا دشمن نیست شما ببرین
این عبارت اسم یه بیماری هست که معادل سازی شده و تبدیل کردن به فارسی
بازم راهنمایی کنم؟

amin khan

مدیر انجمن
اه یعنی کسی متوجه نشد؟
یاد داره اولش هااااااااااا
یه راهنمایی دیگه هم بکنم :فکر: معنی داره و کلمه جدیدی نیست فقط ترکبش کردن

mamaryam

کاربر ويژه