• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازی های زیبای جهان به پیشنهاد من

امیر محمد

کاربر ويژه
سلام من امیر محمد هستم و 11 سال دارم و میخوام اینجا زیباترین بازی هایی رو که داشتم رو بهتون معرفی کنم.
یکی اززیباترین بازی های آتاری سوپر ماریو نام دارد به شما تضمین می شود حتما این بازی را برای آتاری خود بخرید اگر تو نخ بازی های افسانه ای هستید به شما یازی آواتار مرد عنکبوتی حال

دیگه خود دانید و واسه ی ایکس باکس و کامپیوتر اسنایپر2 کالاف دیوتی مدرن وارفار3 بتمن ارخام سیتی رزنت اویل و گیاهان توی استوری 3 دیگه تونخ چه بازی هایی هستید؟
خوب اگه رده بندی سنین واسه ی بازی های ترسناک وجنگی برای شما فرق نمی کنه پرنس offpersia گاداپ اف وار 2 و اسپارتان کالاف دیتوتی 5 و اگر تو نخ بازی های ورزشی هستین pes 2010 , 2011 , 2012 و بستکبال و تنیس فراموش نشه. و اگر تو نخ بازی های حیوانات هستید لاکپشت های نینجا و مادگاسکار و عصر یخبندان و شیرشاه و شرک 3 و 4 و جی فورس را بهتان معرفی میکنم. و اگر تو نخ بازی های فرهنگی هستید بهتان بازی حسن کچل و اشی و مشی و خپل توپول را معرفی میکنم. و اگر تو نخ بازی های فضایی هستید بازی های لگو بعد بتمن لگو بعدش لگو در صحرا بهتان معرفی میکنم.
باز هم اگر میخواید در باره بازی هایی که در نظر دارید سوال بپرسید در این قسمت بنویسید.:خونسرد::فکر::فکر::غش2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
:24:من هم پیشنهاد بدم یکی دو تا بازی :)
من از بچگی که نمیشه گفت از نوجوانی تیکن بازی میکردم :نیش2:
و همه فن های مخفی این بازی رو بلدم چند روز پیش با استفاده از همین فن های مخفی تونستم خیلی بار برادرم رو توی این بازی ببرم :بدجنس::هوراااا: :برنده:
دیگه دیگه آها از بازی پرندگاه خشمگین هم خیلی خوشم میاد ولی متاسفانه نشونه گیریم خیلی ضعیفه :73:
از بازی قارچ خور هم بچه بودم خوشم میومد بزرگتر که شدم فهمیدم سرکاریه بازیش :خنده2:

البته از بازی تنیس و بلیارد هم خیلی خوشم میاد و توی بازی مسابقه رالی هم خیلی بی استعدادم :71:
خب فعلا همینا رو یادم بود که گفتم :76:

_________

خب سوالم در مورد همین رالی هست چرا من هر وقت میام ماشینه رو به جلو هدایت کنم میره تو دیوار ؟ :گریه:

امیر محمد

کاربر ويژه
اگه توی پلی استیشن بازی میکنی سر هر پیچ دکمه مربع رو بزن و با 120 تا برو و اینجوری سرعتت رعایت میشه و اونوقت نمیری تو دیوار. اما اگه تو کامپیوتر بازی میکنی تو هر پیچ با سرعت 160 تا برو چون کامپیوتر یکم سفت تره.خب مشکل حل میشه وپرندگان یه کم تقلب کن

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اگه توی پلی استیشن بازی میکنی سر هر پیچ دکمه مربع رو بزن و با 120 تا برو و اینجوری سرعتت رعایت میشه و اونوقت نمیری تو دیوار. اما اگه تو کامپیوتر بازی میکنی تو هر پیچ با سرعت 160 تا برو چون کامپیوتر یکم سفت تره.خب مشکل حل میشه وپرندگان یه کم تقلب کن

با ایکس باکس بازی میکنم ... من خودم فکر میکنم این سرعت زیادم سر پیچ ها مشکل سازه و هدایتم میکنه به در و دیوار :86:
بعد یه سوال تقلب برای بازی پرندگان میشه بگید یعنی چی ؟ :نیش2:

Mahdi Askari

مدير فنی
بعد یه سوال تقلب برای بازی پرندگان میشه بگید یعنی چی ؟

برای استفاده از کد تقلب به اینجا برید

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=49932&p=229597#post229597

میتونید بازی رو از اینجا دانلود کنید

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=38218

موفق باشید :گل:

-----------------------------------------------------------

دوست عزیز تاپیکی که میزنید و در اینجا مینویسید که هر چی می خواید بپرسید رو نذارید برید یا ننویسید سوال هاتون رو بپرسید و یا در صورت نوشتن پاسخگو باشید :گل:

بالا