• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

باز هم جرأت دارید با به دختر ها توهین کنید!!! +عکس

do..bia

کاربر ويژه
دختر 21ساله، گوش پسری را که به او گفته بود چاق با دندان کند!!
به گزارش ایران ناز پلیس ایالت «نبراسكا» در آمریكا از دستگیری یك زن جوان چاق به اتهام گاز گرفتن و كندن قسمتی از گوش یك مرد لاغر خبر داد.

«كتی فلاد» ـ سخنگوی پلیس ایالتی «نبراسكا» در آمریكا ـ در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی این كشور، یادآور شد: ماموران پلیس منطقه «لینكلن» یك زن جوان 21 ساله را به اتهام دعوا، گاز گرفتن و كندن بخشی از گوش یك مرد جوان دستگیر و روانه بازداشتگاه كردند.

0.109070001329680984_irannaz_com.jpg

این مقام مسوول پلیس خاطر‌نشان كرد: این زن جوان پس از دستگیری به ماموران گفت كه به دلیل این كه فرد مذكور به همراه دوستانش او را «چاق» خطاب كرده و او را به استهزا گرفته بود، با او دعوا كرده و سپس نیمی از گوش این مرد جوان را با دندان كنده است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، زن جوان كه «آنا گادفری» نام دارد، به اتهام دعوا كردن، گاز گرفتن و كندن بخشی از گوش فرد مجروح به پرداخت جریمه نقدی 30 هزار دلاری و 13 ماه حبس در زندان ایالتی محكوم شد. همچنین براساس اعلام پلیس منطقه، تاكنون بخشی كنده شده گوش فرد مجروح یافت نشده است.

do..bia

کاربر ويژه
بخشید من یادم رفت بگم

لطفا خانم ها این تایپیک رو نخونن بد آموزی داره .

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
عجب وحشی بوده:قاطی: به پست من میخورد میدونستم چیکارش کنم:قلیون: :50:

playful girl

کاربر ويژه
خطاب به اقای ناظم
اولا شما چرا باید دیگرانو مسخره کنید که همچین اتفاقی براتون بیفته؟
ثانیا اگه شمام کسیو مسخره کنید همچین چیزی براتوت درس عبرتی میشه تا دیگرانو مسخره نکنید
:عصبانی:

ولی خدایی یکم زیاده روی کره باید با یه سیلی تمومش میکرد بابا ااااااااااااااااااااا اعصاب ریخت بهم شمارشو نداری برم باهاش بحرفم؟؟!!!
:چشمک:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ها؟مسخره؟:تعجب: نه بابا من کی مسخره کردم:نیش:
گفتم اگه به پست من میخورد از خجالتش در میومدم:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
توجه : وقتی به کسی میگید چاق , سریع گوشهایتان را با دو دست بگیرید.:غش2:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
خطاب به اقای ناظم
ثانیا اگه شمام کسیو مسخره کنید همچین چیزی براتوت درس عبرتی میشه تا دیگرانو مسخره نکنید

:بله::بله::بله::بله::بله:
:دست::دست::دست:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
آخی فکر کنم اولین باره که تو دعوای زن و مرد دلم برای یه مرد می سوزه:ناراحت:
ای کاش خشانتی به خرج می دادی که بشه جبرانش کرد نه اینکه بزنی طرفو ناقص کنی:52:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
شما تا کاری نکنی کسی به پستت نمیخوره اقای ناظم خان:نیش:

من از مسخره کردن اصلا خوشم نمیاد اما شک نکن این دختر رو ببینم همون تیکه رو بهش میندازم ببین جرات داره اینکارو کنه یا نه:50:

خطاب به اقای ناظم

:بله::بله::بله::بله::بله:
:دست::دست::دست:

یکم خلاقیت داشته باش:نیش:

بالا