• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بانک وکتور

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود مجموعه وکتور با موضوع هدیه
961.png

در این پست براتون مجموعه وکتور با موضوع هدیه رو آماده کردم که با فرمت EPS می باشند.

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود مجموعه وکتور مانیتور (صفحه نمایش) با فرمت EPS
956.png

در این پست برای شما عزیزان وکتور مانیتور های مختلف رو آماده کردم که می تونید با فرمت EPS

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] هدر آماده برای سایتهای تفریحی با فرمت EPS
955.png

در این پست براتون هدر آماده برای سایتهای تفریجی رو تدارک دیدم که می تونید در سایت خودتون استفاده کنید.​

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود مجموعه وکتور جعبه های هدیه

951.png

این پست براتون وکتور بسیار با کیفیت از جعبه های هدیه رو آماده کردم که مطمئنا با نزدیک شدن به ******* در طراحی ها زیاد به کار خواهد آمد.

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود وکتور سیگار کشیدن ممنوع (No smoking)
948.png

در این پست براتون وکتور زیبای سیگار کشیدن ممنوع (No smoking) رو آماده کردم که در چندین طرح مختلف می باشد.​

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود مجموعه وکتور چارت(نمودار)با فرمت EPS
946.png

در این پست برای شما کاربران گرامی و کتور نمودار را به صورت فایل وکتور آماده کردم که می تونید با لینک مستقیم دانلود کنید.​

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود فایل وکتور خودکار و اشکال کشیده شده با دست
945.png

در این پست براتون وکتور اشکال کشیده شده با دست و همچنین وکتور پاشیده شدن رنگ رو در یک فایل EPS آماده کردم.

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود وکتور آیکن با طرح پوشه مخصوص سایتهای موزیک
925.png

براتون فایل وکتور پوشه با موضوع موزیک رو آماده کردم که بیشتر در سایتهای موزیک مورد استفاده قرار می گیرد.

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود مجموعه وکتور آماده وب سایت با فرمت EPS
91.png

در این پست تعداد ۹ عدد تمپلت آماده وب سایت رو به صورت وکتور آماده کردم که می تونید به عنوان قالب وب سایت خودتون استفاده کنید.​

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] دانلود وکتور تابلو های چوبی راهنما با فرمت EPS
89.png

در این پست برای شما عزیزان تابلو های چوبی فانتزی راهنما رو آماده کردم که می تونید با لینک مستقیم دانلود کنید.​

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] وکتور وسایل ارتباطی (تلفن-فکس-موبایل)با فرمت EPS
88.png

در این پست وکتور با کیفیت وسایل ارتباطی رو آماده کردم که می تونید در ادمه مطلب با لینک مستقیم دانلود نمایید.​

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] علائم هشدار دهنده راه سازی با فرمت EPS
86.png

در این پست براتون وکتور با موضوع علائم هشدار دهنده را آماده کردم که با فرمت EPS می باشد.​

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
[h=2] وکتور زیبای با موضوع ******* با فرمت EPS

85.png

در این پست براتون وکتور ******* رو آماده کردم که می تونید با لینک مستقیم از سرور میهن گراف دریافت کنید.​

بالا