[FONT="B Koodak Bold"]شیما:گل:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2013 , April 20 #1,531 هی وای ! :15: اصلا نمیدونم چرا هر موقع پام رواینجا گذاشتم برا من الف اومد :تعجب: از بس خر شانسم من ! :9: خب حالا همه با هم .....به یک صدا :نیش: بازمـــــــــــــــمثلـــــــــــــهمیشهــــــــــــــــــ آیسان :شاد::خجالت:
هی وای ! :15: اصلا نمیدونم چرا هر موقع پام رواینجا گذاشتم برا من الف اومد :تعجب: از بس خر شانسم من ! :9: خب حالا همه با هم .....به یک صدا :نیش: بازمـــــــــــــــمثلـــــــــــــهمیشهــــــــــــــــــ آیسان :شاد::خجالت:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 20 #1,532 نسیبه :گل: آقا یوسف اینم یکی از اون سه تا اسم مجازت .:خنده2:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2013 , April 20 #1,533 به سلام فائزه خانم :گل: میخواستم بگم به اون لیست اسمهای مجازی اجازه هست یدونه هم اضافه کنم :خجالت: ه مثل هادی داداش گلم :خنده2:
به سلام فائزه خانم :گل: میخواستم بگم به اون لیست اسمهای مجازی اجازه هست یدونه هم اضافه کنم :خجالت: ه مثل هادی داداش گلم :خنده2:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 20 #1,534 یاسمین :گل: دیگه اسمی نمیگم که آخرش آ داشته باشه:سکوت:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 20 #1,535 نه اجازه نیست آقا یوسف فقط آیسان :گل: یوسف :گل:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2013 , April 20 #1,536 :10: عــــــــــــــ ! چه زود بستین به زبونمون رفت فائزه خانم :81: من تازه تازه اومده بودم انتخاب کنم بین این همه :خنده2: یاسمین ====> نسرین :سکوت::نیش:
:10: عــــــــــــــ ! چه زود بستین به زبونمون رفت فائزه خانم :81: من تازه تازه اومده بودم انتخاب کنم بین این همه :خنده2: یاسمین ====> نسرین :سکوت::نیش:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 20 #1,540 فائزه حسین زاده گفت: لاات معصومه بانو این چیه؟:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... ویرایش کردم شما هم پستاتونو ویرایش کنین تا ناظما نیومدند
فائزه حسین زاده گفت: لاات معصومه بانو این چیه؟:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... ویرایش کردم شما هم پستاتونو ویرایش کنین تا ناظما نیومدند