• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

با تغییر املای کلمات موافق هستید یا مخالف؟

با تغییر املای کلمات موافق هستید یا مخالف؟

• مجموع رای دهندگان
    4

mhd21

کاربر ويژه
اینجا دیگه اکثرا خودمونی حرف میزنن دیگه یجوری نوشته میشه که طرف مقابل متوجه بشه بیشترش فکر کنم همینه و دیگه بامزه کردنشه
من خودمم بعضی وقتا شده اینطوری بگم ولی برای همون به قولا باحالیش بوده

درصورتی که به اندازه باشه من موافقشم

Mahdi Askari

مدير فنی
ما هم نظری بدهیم تا از بیانات ما مستفیض شوید بد نیست

خود من بعضی وقت ها به منظور شوخی با دوستان از این مدل ادبیات ریعتایی :)نیش:) استفاده میکنم
ولی اون هم با دوستان.
به نظر من اول باید شناخت از طرف مقابلت داشته باشی برای این مدل حرف زدن مطمئنن اگر با جناب چاووش اینطوری صحبت کنیم هیچی دیگه خودمون رو به کشتن دادیم :خنده2: (صرفا جهت شوخی)

ولی نظر کلی من در این رابطه اینه به منظور شوخی با دوستان مورد خوبی هست البته اگه باعث نشه روی آدم تاثیر بذاره مثلا آدم بخواد یک نامه بنویسه به اداره ای ، بگه:

با سلنگ
به مدیر کل اداره .... عاقای .... :51: (این :51 : رو هم به صورت نوشتاری بنویسه)

ولی در مواقع جدی بودن و یا حال و حوصله نداشتن فرد مقابل اینجور حرف زدن یکجورایی بدتر میکنه حال اون فرد رو
خود من حالم سرجاش نباشه این مدلی حرف زدن رو ببینم سمت چت باکس نمیام چون بدتر اعصابم بهم میریزه:احترام:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
منم نظرمو از دید یه دانش آموز بیان میکنم:نیش:
اینجور نوشتنا از نظر طنز و صمیمیت و .... خیلی جذاب و باحاله
ولی یه بدی داره:نیش:
الان مثلا اگه عاقا خیییییلی رواج پیدا کنه بعدا میشه یه چیزی مثل
"خواهر" که تو املا نویسیش همش اشتباه میکنیم و دچار مشکل میشیم
برای دانش آموزام مورد جالبی نمیشه:نیش:بحث یکی دو تا کلمه نیست!همین الانم کلی کلمه ها رو به یه شکلی عوض میکنن
خواه نا خواه رواج پیدا میکنه بحدی که برای دانستن املای صحیح اون کلمه باید به کتابا مراجعه کنیم:نیش:
البته الان رو نمیگم بعدهااااا منظورمه...
درکل نظر منفی ندارم چون خودم خوشم میاد بانمکه:نیش:نظر خیلی مثبتی هم ندارم به دلایلی که گفتم:گل:

آخرین ویرایش:
بالا