این گباه برگ پهن و سبز رنگ روند کند شدن عملکرد مغز را به تاخیر میاندازد. همچنین این سبزی به دلیل دارا بودن منبع غنی از ویتامین آ، برای حفظ سلامت چشم فوقالعاده مفید است.اسفناج درعین حال یک منبع غنی از فلاوونوئید است. فلاوونوئید نوعی آنتی اکسیدان است که خطر بروز چندین نوع سرطان از جمله ریه، روده بزرگ، تخمدان و التهاب را کاهش میدهد.به گفته متخصصان تغذیه، مصرف یک وعده اسفناج میتواند تا ۴۰ درصد نیاز روزانه آهن بدن را تامین کند. به علاوه کاروتینوئید موجود در آن، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد.
اسفناج همچنین حاوی ویتامین کا است که برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان ضروری است. میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم موجود در این سبزی برای حفظ تعادل فشارخون لازم است چرا که پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.
در این مقاله همچنین آمده است که اسفناج نقش مهمی در تقویت و بازسازی پوست و پیشگیری از بروز چین و چروکهای پوستی دارد. رنگدانههای موجود در اسفناج از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت میکند.
علاوه بر موارد فوق اسفناج یک منبع غنی از ویتامین ب ۳ است و بنابراین داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر محسوب میشود. پلاگر یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین ب ۳ در بدن به وجود می آید و مهمترین علائم آن شامل ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن هستند.
اسفناج به طول کلی حاوی مقادیر قابل توجهی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک است و به علت دارا بودن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را میگیرد.
اسفناج همچنین حاوی ویتامین کا است که برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان ضروری است. میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم موجود در این سبزی برای حفظ تعادل فشارخون لازم است چرا که پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.
در این مقاله همچنین آمده است که اسفناج نقش مهمی در تقویت و بازسازی پوست و پیشگیری از بروز چین و چروکهای پوستی دارد. رنگدانههای موجود در اسفناج از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت میکند.
علاوه بر موارد فوق اسفناج یک منبع غنی از ویتامین ب ۳ است و بنابراین داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر محسوب میشود. پلاگر یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین ب ۳ در بدن به وجود می آید و مهمترین علائم آن شامل ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن هستند.
اسفناج به طول کلی حاوی مقادیر قابل توجهی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک است و به علت دارا بودن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را میگیرد.