امروز 2 اردیبهشت سال 91
تا حالا تو عمر اینقدر احساس شرم نکرده بودم...!
هییییییییییی
خاک تو سر همشون با این بازی کردنشون
ماشالله امروز جفت تیمام گل کاشتن ..،خیلی روز بدی بود ...خیلیــــــــــــ...:ناراحت:
از یه طرف پرسپولیس حسابی رو سفیدمون کرد تا حالا از اول لیگ کسی 4 تا گل از این تیم نخورده بود که ماش الله پرسپولیس خورد...
حسابی اعصابمون ریخت به هم دیگه...
حالا پرسپولیس به کنار جواب بچه های انجمن رو چی بدم پس..،با اون همه ادعایی که از تیمم میکردم...همین شد !
فقط همین ...!
وای وای خدا به دادم برسه چه طور تو روی کامیار نگاه کنم :گریه:
ااااااااااااه ، خدا بگم چیکارتون کنه بچه هااا.....اینم آخه بازی بود کردین اخه...
حالا که دارم فکر میکنم میبینم بچه ها اون روز تو ریدکال بیخود هم بهتون لنگی نمیگفتم :ناراحت:
وای وای وای
هر چی بدبختیه سر منه!
بارسا جون تو چرا اینجوری کردی آخه :52:
از شانس منه دیگه
یکی نیست بگه امید خدا تو رو بکشه :نیش: کی گفته اخه این جوری سنگ یه تیم رو به سینه بزنی که حالا اینجور بیفتی به ندامت و غلط کردم :بدجنس:
ماش الله کریس هم هرچی تو این فصل بازی نکرده بود تلافیش رو سر ما در آورد :ناراحت:
اون حرکتش هم که اوووووووووووووووف :ناراحت: اصلا دهنم رو بست دیگه...
وای خدا من چه جوری فردا برم انجمن :ناراحت:
کاش میمردم و این خفت رو نمیکشیدم ....
بچه هاا این نوشته مربوط میشه به دفتر خاطرات امید که کلاغه برا من فاکسش کرده :بدجنس:
بخونین و کیفووور بشین :10:
راستی امید خبر جدید چی داریــــــــ......
شنیدم چهار تا چهار تا گل میخورین هاااا :10:
تا حالا تو عمر اینقدر احساس شرم نکرده بودم...!
هییییییییییی
خاک تو سر همشون با این بازی کردنشون
ماشالله امروز جفت تیمام گل کاشتن ..،خیلی روز بدی بود ...خیلیــــــــــــ...:ناراحت:
از یه طرف پرسپولیس حسابی رو سفیدمون کرد تا حالا از اول لیگ کسی 4 تا گل از این تیم نخورده بود که ماش الله پرسپولیس خورد...
حسابی اعصابمون ریخت به هم دیگه...
حالا پرسپولیس به کنار جواب بچه های انجمن رو چی بدم پس..،با اون همه ادعایی که از تیمم میکردم...همین شد !
فقط همین ...!
وای وای خدا به دادم برسه چه طور تو روی کامیار نگاه کنم :گریه:
ااااااااااااه ، خدا بگم چیکارتون کنه بچه هااا.....اینم آخه بازی بود کردین اخه...
حالا که دارم فکر میکنم میبینم بچه ها اون روز تو ریدکال بیخود هم بهتون لنگی نمیگفتم :ناراحت:
وای وای وای
هر چی بدبختیه سر منه!
بارسا جون تو چرا اینجوری کردی آخه :52:
از شانس منه دیگه
یکی نیست بگه امید خدا تو رو بکشه :نیش: کی گفته اخه این جوری سنگ یه تیم رو به سینه بزنی که حالا اینجور بیفتی به ندامت و غلط کردم :بدجنس:
ماش الله کریس هم هرچی تو این فصل بازی نکرده بود تلافیش رو سر ما در آورد :ناراحت:
اون حرکتش هم که اوووووووووووووووف :ناراحت: اصلا دهنم رو بست دیگه...
وای خدا من چه جوری فردا برم انجمن :ناراحت:
کاش میمردم و این خفت رو نمیکشیدم ....
بچه هاا این نوشته مربوط میشه به دفتر خاطرات امید که کلاغه برا من فاکسش کرده :بدجنس:
بخونین و کیفووور بشین :10:
راستی امید خبر جدید چی داریــــــــ......
شنیدم چهار تا چهار تا گل میخورین هاااا :10:
آخرین ویرایش: