• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برجلو: دوست داشتم فوتبالم را با سايپا تمام کنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مدافع تيم فوتبال استيل آذين گفت: دوست داشتم بعد از هفت سال حضور در سايپا فوتبالم را با اين تيم تمام کنم.

00024309.jpg

کاظم برجلو در مورد وضعيت استيل آذين گفت: تمرين هاي خوبي را در سال جديد آغاز کرده و براي جبران ناکامي ها بسيار با انگيزه هستيم. ديدار سختي را با سايپا داريم و با توجه به شرايط مان بايد روز پنجشنبه پيروز شويم. سايپا بازيکنان شاخص و تاثيرگذاري همچون کريم انصاري فرد را دارد. بايد در زمين سايپا به ميدان برويم اما، بازيکنان ما از اين مسابقه برد مي خواهند.
بازيکن سابق سايپا در مورد شناختش از اين تيم گفت: هفت سال براي سايپا بازي کردم. هفت سال عمر زيادي در طول بازيگري يک فوتباليست محسوب مي شود. محمد مايلي کهن من را از تيم اميد سايپا به تيم بزرگسالان اين باشگاه آورد و در واقع او من را به ليگ برتر معرفي کرد.
وي ادامه داد: با سايپا به فوتبال معرفي شدم و دوست داشتم بعد از هفت سال حضور مستمر در اين تيم فوتبالم را با سايپا تمام کنم اما، دو فصل پيش حرف و حديث هايي پيش آمد که مجبور شدم، از اين تيم کوچ کنم.
برجلو تاکيد کرد: از وضعيتم در استيل آذين راضي هستم و خدا را شکر مي کنم. بازيکنان استيل آذين نيز براي بقا در ليگ برتر تلاش خواهند کرد.

بالا