• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بررسي مجهزترين ماشین پليس هاي جهان

ناهید

متخصص بخش
از رونمايي اتومبيل مخصوص پليس شركت فراري اين بهترين فرصت بود تا مجهزترين وسايل نقليه پليس هاي سرتاسر جهان را بررسي كنيم

در گذشته تعقیب و گریز پلیس‌ها و تبهکار‌های سوار بر اتومبیل یک راه‌حل ساده داشت. اگر تبهکار‌ها اتومبیل بهتری از پلیس‌ها را در اختیار داشتند، دیگر شانسی برای پلیس وجود نداشت که به راحتی آن‌ها را دستگیر کنند. در مقابل پلیس ‌پس از گذشت سال‌ها یک جواب ساده برای این مشکل ارائه کرد. در اختیار گرفتن سریع‌ترین و بهترین اتومبیلی که حتی تبهکار‌ها نیز از خریداری یا سرقت آن عاجزند.

در این میان پلیس آلمان با توجه به لیست بلند بالایی از اتومبیل‌های سریع و قدرتمندی که در سطح این کشور حضور دارند اولین نهادی بود که با در اختیار گرفتن بهترین خودرو‌های تولید شده از سوی شرکت‌هایی همچون مرسدس بنز، بی.ام.و و پورشه توانست نیروهای خود را نسبت به گذشته مجهز کند. نبود محدودیت سرعت در بخش‌های خاصی از جاده‌های این کشور دیگر دلیلی بود که نیاز به خودرو‌های سوپر اسپورت را در سطح آلمان بیش از پیش نشان می‌داد.

بعد از آلمان، ایتالیا و آمریکا دیگر کشور‌هایی بودند که با توجه به حجم انبوهی از خودروهای قدرتمند چنین نیازی را احساس کرده و بهترین نمونه‌های تولید انبوه را به ناوگان پلیس خود اضافه کردند. این در حالی است که بریتانیا حتی به نمونه‌های تولید انبوه نیز اکتفا نکرده و خودرویی را به خدمت گرفته که تنها تعداد محدودی از آن تا‌کنون طراحی و تولید شده است.

در ادامه قصد داریم به بررسی سریع‌ترین و قدرتمند‌ترین اتومبیل‌هایی بپردازیم که تا‌کنون در قالب نیروهای پلیس در آمده و تبدیل به بخشی از نگرانی تبهکار‌ها شده‌اند.

گاو خشمگین ایتالیایی‌ها

بی‌شک اولین سوپر اسپورتی که با تبدیل شدن به خودرو پلیس خبر‌ساز شد، لامبورگینی گالاردو بود. در سال 2004 میلادی دو عدد گالاردو ال140 از سوی لامبورگینی به مناسبت 152 سالگی نیروی پلیس ایتالیا به این نهاد اهدا شد. این در حالی بود که یکی از این اتومبیل‌ها به صورت مستقیم از طرف کارخانه تولید‌کننده و دیگری از سوی سازمانی مستقل به نیروی پلیس ایتالیا اهدا شد.



در ادامه پلیس ایتالیا این گاو خشمگین 10 سيلندر را در بزرگراه سالرنو رجیو قرار داده و از آن برای تعقیب و گریز و البته انتقال عضو‌های اهدایی استفاده کرد. چندی بعد تصاویری از این مدل منتشر شد که نشان از تصادف شدید ال140 داشت. در سال 2008 برای بار دیگر لامبورگینی جدید‌ترین مدل این اتومبیل یعنی ال پی 560 را در اختیار نیروی پلیس قرار داد.

اتومبیلی که به بزرگراه لاتزیو اختصاص یافت. در انتها باید به این نکته نیز اشاره کرد که در سال‌های 2005 و 2006 میلادی دو عدد از این مدل لامبورگینی توسط شعبه بریتانیا در اختیار نیروی پلیس این کشور قرار گرفت که تنها برای کار‌های ساده و یا کنترل‌های موجود در ابتدای مسابقات ورزشی مورد استفاده قرار گرفت.
 

ناهید

متخصص بخش

ایتالیا در دومین ایستگاه


بعد از لامبورگینی باز هم نوبت به تولید‌کننده دیگری از ایتالیا رسید تا اتومبیل جدیدی را در اختیار نیروی پلیس بریتانیا قرار دهد. فراری در سال 2007 میلادی نسخه خاصی از فراری 612 را طراحی کرد که از قابلیت‌های جدیدی نسبت به مدل عادی استفاده کرده و به عنوان یکی از برترین اتومبیل‌های پلیس در آن زمان شناخته می‌شد.



فراری مدل اسکودریا که از یک موتور 12 سیلندر V شکل با حجم 5/7 لیتری استفاده می‌کند را مجهز به پکیج جی‌تی‌اس برای فرمان‌دهی کرده و با قیمتی معادل 200 هزار پوند به همراه چهار سال ضمانت به پلیس بریتانیا به فروش رساند. در کنار این موضوع فراری در طراحی این مدل از صندلی‌های مخصوص دیتونا به همراه فریم آلکوئا برای فضای داخلی استفاده کرده تا مقاومت اتومبیل در زمان تصادفات بیشتر از گذشته شود.

 

ناهید

متخصص بخش

جزیره سرعت


بسیاری از کارشناس‌های مطرح دنیای خودرو اعتقاد دارند که تولید‌کننده‌های کوچک که در بسیاری از مواقع در زیر زمین خود اتومبیلی ساخته و آن را در سطح عمومی مطرح می‌کنند نه تنها کمکی به صنعت اتومبیل سازی نکرده‌اند بلکه بعد از گذشت چند ماه از کانون توجه خارج می‌شوند. با این حال کاپارو نشان داده که تمامی توضیحات ارائه شده در اکثر مواقع درست از آب در نیامده و ممکن است بر خلاف انتظارات اتومبیل‌های این چنینی برای مدت طولانی مطرح باقی مانده و آینده خوبی را نیز داشته باشند.



بن گدس و گراهام‌هالستد که در گذشته روی مک لارن اف1 نیز کار کردند با طراحی کاپارو تی 1 در سال 2007 میلادی نشان دادند که خودرو‌های کوچک با طراحی الهام گرفته از نمونه‌های حاضر در فرمول 1 از بازده مناسبی بهره می‌برند. کاپارو بعد از سال 2007 میلادی طی یک برنامه ریزی طولانی مدت تا کنون طی هر سال 25 دستگاه از این خودرو را تولید کرده که 12 عدد از آنها در بریتانیا با قیمتی معادل 235 هزار پوند به فروش رسیده‌اند.

جالب است بدانید که حتی با توجه به محدود بودن تولید کاپارو تی 1 نیروی پلیس بریتانیا برای استفاده‌های خاص، یک عدد از این خودرو را خریداری کرده است. اتومبیلی که با استفاده از یک موتور 8 سیلندر V شکل 3/5 لیتری در حالت تنظیمات ضعیف نیروی رو به پایین این توانایی را در اختیار دارد که به حداکثر سرعت 330 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. هر چند سرعت کاپارو نکته خاصی را در بر ندارد اما وزن پایین اتومبیل (116 کیلوگرم) این امکان را به آن می‌دهد که بعد از پشت سر گذاشتن پیچ یا در فاصله‌های کوتاه به سرعت بالایی دست پیدا کند.


 

ناهید

متخصص بخش

قدرتمند اما بدون استفاده

در سال 2009 میلادی تعدادی از مردم ساکن کارولینای شمالی گزارش دادند که نیروی پلیس این ایالت به تازگی یک دستگاه کوروت Z06 را وارد نیروهای خود کرده است. بعد از بررسی این گزارش‌ها مشخص شد که اتومبیل ذکر شده به صورت دائمی از سوی پلیس این ایالت خریداری شده و از این پس وظیفه کنترل جاده‌های اصلی این بخش را بر عهده دارد.



البته اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که قبل از این مورد یک دستگاه کوروت ZR1 نیز در نیروهای پلیس آمریکا دیده شده اما تنها به عنوان خودرویی نمایشی مورد استفاده قرار گرفته است. شورولت در طراحی این اتومبیل از یک موتور هشت سیلندر هفت لیتری استفاده کرده که در رابطه با نمونه فروخته شده به پلیس تغییراتی در آن ایجاد شده است.

تعدادی از منابع در همین راستا اعلام کرده‌اند شورلت بعضی از قابلیت‌های موتور ال اس 9 که مخصوص به مدل ZR1 است را در این مدل قدیمی‌تر به کار گرفته تا توان خروجی آن را افزایش دهد. در انتها باید به این نکته اشاره کرد که حداکثر سرعت مدل معمولی Z06 طبق آزمایش‌های مختلف 327 کیلومتر بر ساعت است. با این حال هنوز عدد خاصی برای خودروی مخصوص به پلیس وجود ندارد

 
بالا