• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برنامه جستجو گر فولدر 2 بعدی

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
با سلام
برای این ساعت برنامه جستجوگر فولدر با زبان سی شارپ براتون آماده کردم که امیدوارم استفاده کنین و لذت ببرین (ساعت 5 صبح نوشتنش تموم شد )

توضیح عملکرد برنامه :

• برنامه ابتدا از شما نام یک درایو رو می گیره و کل فایلها و فولدر های اون رو در خودش ذخیره می کنه سپس از شما نام فولدر رو می پرسه و تمامی پوشه هایی که با نام وارد شده شما تطابق داره رو به همراه فالهای دورن فولدر نمایش میده

• برنامه غیر حساس به بزرگی حروف است و مثلا اگر شما نام show یا Show رو وارد کنین ، فولدر هایی با نام ShoW یا SHOW یا ... رو هم نمایش میده و اصلا به بزرگی و کوچکی حروف کاری نداره ... ( از قصد اینجوری نوشتم :) )
100.gif
دوستان برنامه نویسی که علاقمند هستند می تونن تو همین تاپیک بیان نمایند تا سورس برنامه رو براشون ایمیل کنم

99.gif
رمز فایل : NetNic

آخرین ویرایش:

Cube

نکته : جستجوی فولدر ها و فایلها بوسیله پردازش موازی است که امکان پذیر است و پردازش موازی نیز بوسیله تابع برگشتی انجام میشه

تابع برگشتی تابعی است که در خود تابع خود تابع مجدد فراخوانی می شود و این کار موجب پردازش موازی میشه ...

تعداد پردازش های موازی محدودیت نداره ....

در برنامه بالا از List 2 بعدی برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده شده است

اگر شما به جای نام فولدر عبارت root رو تایپ کنین ، کلیه فایلهای روت (خود درایو) نمایش داده میشه ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیوست شد!

پیوست ها

• folder-searcher-2d_[NetNic.ir].rar
    3.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10

maryam931

New member
سلام ممنون از برنامه... ببخشید من میخواستم علاوه بر این که اسم فولدر رو سرچ میکنه اول تو یه comboboxاسم فولدر و تو یک comboboxدیگه پسوند فایل رو از کاربر بگیره بعد سرچ کنه ممنون میشم کمکم کنید maryam_emadi_93@yahol.com

Cube

سلام ممنون از برنامه... ببخشید من میخواستم علاوه بر این که اسم فولدر رو سرچ میکنه اول تو یه comboboxاسم فولدر و تو یک comboboxدیگه پسوند فایل رو از کاربر بگیره بعد سرچ کنه ممنون میشم کمکم کنید maryam_emadi_93@yahol.com

سلام
این برنامه ای که بنده نوشتم ، کلا تحت کنسوله (console application) و اونی که شما می خواین تحت ویندوزه.
در کل روال کار اصلی استفاده از تابع بازگشتی است.

توضیح اینکه تابع بازگشتی تابعی است که در خود تابع خود تابع رو مجدد اجرا می کنیم و یجوری پردازش موازی بوجود میاره و ...

بالا