mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
خمیر یوفکا : 2 ورقه
خمیر یوفکا یا فیلو هست که در ایران با مارک آی دو در بازار موجود هست.پیدا کردنش کمی سخت هست اما اگر پیدا کردید و خریدید بذارید فریزر و تا ۶ماه الی یکسال میتونید ازش استفاده کنید.
قارچ خورد شده : 300 گرم
سیر ساطوری شده : چند حبه به دلخواه
سوسیس خورد شده : 3 عدد
پیاز خورد شده : 2 عدد کوچک
جعفری خرد شده : مقدار کمی
تخم مرغ : 1 عدد ( سفیده و زرده جدا شود )
نمک و فلفل و ادویه دلخواه : به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را سرخ میکنیم یکم طلایی که شد
سوسیس را اضافه پیاز کرده یکم که سرخ شد
بعد سیر را با مواد بالا تف داده
سپس قارچ را اضافه نموده و تف میدهیم در حدی که آب نیندازد قارچ ها
بعد نمک و فلفل وجعفری خرد شده را میریزیم یه کوچولو تف میدهیم
خمیرها را که مثلثی شکل اند را صاف کرده و از مواد در قسمت پایین مثلث یعنی قاعده اش ریخته و رول میکنیم قسمت انتهایی را با سفیده تخم مرغ می چسبانیم
و روی خمیر را به زرده تخم مرغ و کنجد آغشته نموده و سرخ میکنیم.
با هر سسی که دوست دارین میل کنید
خمیر یوفکا : 2 ورقه
خمیر یوفکا یا فیلو هست که در ایران با مارک آی دو در بازار موجود هست.پیدا کردنش کمی سخت هست اما اگر پیدا کردید و خریدید بذارید فریزر و تا ۶ماه الی یکسال میتونید ازش استفاده کنید.
قارچ خورد شده : 300 گرم
سیر ساطوری شده : چند حبه به دلخواه
سوسیس خورد شده : 3 عدد
پیاز خورد شده : 2 عدد کوچک
جعفری خرد شده : مقدار کمی
تخم مرغ : 1 عدد ( سفیده و زرده جدا شود )
نمک و فلفل و ادویه دلخواه : به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را سرخ میکنیم یکم طلایی که شد
سوسیس را اضافه پیاز کرده یکم که سرخ شد
بعد سیر را با مواد بالا تف داده
سپس قارچ را اضافه نموده و تف میدهیم در حدی که آب نیندازد قارچ ها
بعد نمک و فلفل وجعفری خرد شده را میریزیم یه کوچولو تف میدهیم
خمیرها را که مثلثی شکل اند را صاف کرده و از مواد در قسمت پایین مثلث یعنی قاعده اش ریخته و رول میکنیم قسمت انتهایی را با سفیده تخم مرغ می چسبانیم
و روی خمیر را به زرده تخم مرغ و کنجد آغشته نموده و سرخ میکنیم.
با هر سسی که دوست دارین میل کنید