khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[TD="align: left"] |
محسن بنگر پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل گسترش فولاد گفت:بازي خوبي بود گسترش فولاد تيم خوبي بود و خوشحاليم يک بر صفر پيروز شديم و از اين نتيجه راضي هستيم. وي در مورد اينکه گسترش فولاد موقعيتهاي زيادي داشت گفت: آنها تيمشان خيلي خوب بود و مهاجمان خوبي داشتند به همين خاطر موقعيت هايي را به دست آوردند. به گزارش فارس، بنگر در مورد صحبتهايي که بعد از دربي عليه بازيکنان ميشود، اظهار داشت: قبل و بعد ازدربي صحبتهايي ميکنند و ميگويند اينها بازيکنان ميلياردي هستند. کدام پول؟ اگر پولي ميبينيد در باشگاه به ما هم بگوييد. ما به خاطر اين پيراهن بازي ميکنيم. قرارداد داريم اما به ما پولي ندادند. وي افزود: ما تا آخر فصل هم بازي مي کنيم و پول نمي گيريم، به خاطر اين پيراهن کارمان را انجام ميدهيم و تمام تلاشمان را ميکنيم پس اينقدر نگويند ما ميلياردي هستيم. وي در مورد ديدار مقابل سپاهان و اينکه تيم سابقش است، گفت:سپاهان تيم سابق من است، اما مدت زيادي از آن گذشته است. اگر ميخواهيم قهرمان شويم بايد در تمام مسابقات امتياز بگيريم. براي من برخورد تماشاگران سپاهان مهم نيست و رنگ پيراهن قرمز مهم است که دارم با آن بازي ميکنم. بنگر در مورد سه اخطاره شدن رضا حقيقي عنوان کرد: در بين دو نيمه به او گفتم مواظب باش و بعدا هم 10 بار گوشزد کرديم سه اخطاره نشود اما با يک حرکت بچهگانه و مهدکودکانه سه کارته شد تا در بازي که به او احتياج داريم نتواند کنار ما باشد. |
[/TD]