خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا
تهران- يک مطالعه نشان داده است که گردو نسبت به هر خشکبار ديگري داراي ترکيبي از آنتي اکسيدان هاي مفيدتر و با کيفيت بالاتري است.
به گزارش ايرنا و به نقل از تاي ايندين نيوز، "جو وينسون" که از محققان اين مطالعه علمي بوده است ، گفت: گردو در رديف بالاي خانواده بادام زميني، بادام، گردوي آمريکايي، پسته و ساير خشکبارها قرار دارد.در اين مطالعه ديده شده است که ميزان آنتي اکسيدان هاي گردو نسبت به هر خشکبار ديگري که معمولا مصرف مي شود، تقريبا دو برابر بيشتر است .
وي افزود: متاسفانه مردم مقدار زيادي گردو مصرف نمي کنند و اين مطالعه نشان مي دهد که در بخشي از يک رژيم غذايي سالم بايد گردوي بيشتري مصرف کرد.
وينسون خاطرنشان کرد : کيفيت و قدرت آنتي اکسيدان هاي گردو نسبت به ساير خشکبارها بيشتر است. براين اساس قدرت آنتي اکسيدان هاي گردو دو تا 15 برابر ويتامين "ايي " است.
معروفيت ويتامين ايي به دليل اثرات قدرتمند آنتي اکسيدان هاي آن است که از بدن در برابر مواد شيميايي طبيعي آسيب رسان محافظت مي کند.
وينسون با اشاره به مزيت ديگر انتخاب گردو به عنوان يک منبع آنتي اکسيدان افزود: حرارتي که براي بو دادن خشکبار استفاده مي شود معمولا موجب کاهش کيفيت آنتي اکسيدان ها مي شود اما گردو معمولا خام و يا بو نداده مصرف مي شود و اين موضوع باعث مي شود که مردم از اثرات کامل آنتي اکسيدان هاي آن بهره مند شوند.
اين گزارش در دويست و چهل و يکمين نشست و نمايشگاه ملي انجمن شيمي آمريکا ارايه شده است .
:بای:
به گزارش ايرنا و به نقل از تاي ايندين نيوز، "جو وينسون" که از محققان اين مطالعه علمي بوده است ، گفت: گردو در رديف بالاي خانواده بادام زميني، بادام، گردوي آمريکايي، پسته و ساير خشکبارها قرار دارد.در اين مطالعه ديده شده است که ميزان آنتي اکسيدان هاي گردو نسبت به هر خشکبار ديگري که معمولا مصرف مي شود، تقريبا دو برابر بيشتر است .
وي افزود: متاسفانه مردم مقدار زيادي گردو مصرف نمي کنند و اين مطالعه نشان مي دهد که در بخشي از يک رژيم غذايي سالم بايد گردوي بيشتري مصرف کرد.
وينسون خاطرنشان کرد : کيفيت و قدرت آنتي اکسيدان هاي گردو نسبت به ساير خشکبارها بيشتر است. براين اساس قدرت آنتي اکسيدان هاي گردو دو تا 15 برابر ويتامين "ايي " است.
معروفيت ويتامين ايي به دليل اثرات قدرتمند آنتي اکسيدان هاي آن است که از بدن در برابر مواد شيميايي طبيعي آسيب رسان محافظت مي کند.
وينسون با اشاره به مزيت ديگر انتخاب گردو به عنوان يک منبع آنتي اکسيدان افزود: حرارتي که براي بو دادن خشکبار استفاده مي شود معمولا موجب کاهش کيفيت آنتي اکسيدان ها مي شود اما گردو معمولا خام و يا بو نداده مصرف مي شود و اين موضوع باعث مي شود که مردم از اثرات کامل آنتي اکسيدان هاي آن بهره مند شوند.
اين گزارش در دويست و چهل و يکمين نشست و نمايشگاه ملي انجمن شيمي آمريکا ارايه شده است .
:بای: