سلام فاطمه جون
راستش من خودم لینکی رو که مریم گذاشته رو استفاده کردم ولی چندان راضی نبودم ولی برای ترجمه کلمات عمومی بدک نیست . مرسی از مریم جون بابت راهنماییش ....
این لینک برای ترجمه متون تخصصی پیشنهاد می کنم بهت که خودم راضیم ازش : واژه شناس پارس
ضمنا این سایت به صورت آنلاین دارای دو بخش ترجمه جملات و عبارات فارسی به انگلیسسی و انگلیسی به فارسی هم هست که از اینجا می تونید واردش شید : واژه شناس پارس
اگه در این صفحه روی دکمه ترجمه سریع کلیک کنی واسه ترجمه متن فارسی به انگلیسی و اگه روی دکمه Quick Translation کلیک کنی واسه ترجمه متن و جملات انگلیسی به فارسی بیده ...
یکجور دیکشنری آنلاین دیگه هم هست که در اصل یک افزونه به حساب میاد که بر روی مرورگر فایرفاکس نصب میشه و بدون اجرای هیچ برنامه جانبی میتونید ازش استفاده کنید ... حجمش خیلی کمه و میتونید متن فارسی رو به انگلیسی یا برعکسش رو به همدیگه ترجمه کنید .... غیر از این دو زبان ، زبان های دیگه ای هم داره یعنی عربی ، ژاپنی ، آلمانی ، فرانسوی ، ایتالیایی ، اسپانیایی ...
تنها کافیه این افزونه یا پلاگین رو به مرورگر فایرفاکس با نصب کردنش اضافه کنید و بعد از یه بار ریست کردن سیستم کامپیوترتون به مرورگر اضافه میشه و بعد باید هر متنی که تو اینترنت میبینید رو انتخاب و روی اون متن انتخاب شده راست کلیک کنید و در گزینه اول یعنی : " ترجمه عبارت انتخاب شده به زبان " کلیک کرده و زبانی که میخواید اون متن به اون زبان ترجمه بشه رو انتخاب کنید ....
افزونه Abadis Dictionary : افزونه دیکشنری و مترجم آبادیس نسخه 10 برای مرورگر فایرفاکس افزونه شامل دو بخش دیکشنری و مترجم می باشد.
شامل زبان های: فارسی - انگلیسی - عربی - فرانسوی - آلمانی - ایتالیایی - اسپانیایی - روسی - هلندی - دانمارکی - نروژی - سوئدی - ترکیه ای - ژاپنی - چینی - کره ای - هندی و ...
انتخاب عبارت یا جمله مورد نظر و ترجمه آن به زبان دلخواه
انتخاب کلمه مورد نظر و ترجمه آن به زبان دلخواه
ترجمه کلمه با فشردن کلید Ctrl یا Shift یا ترکیب آنها با کلید سمت راست ماوس
تلفظ آنلاین کلمات انگلیسی با استفاده از سه مرجع مختلف
قابلیت شناور بودن پنجره دیکشنری و مترجم در صفحه
امکان بسته شدن اتوماتیک پنجره دیکشنری و مترجم
امکان جا به جایی پنجره دیکشنری و مترجم در صفحه
قابلیت تغییر عملکرد و نحوه نمایش به سلیقه شما با استفاده از بخش تنظیمات
معنی کلمات شامل دسته بندی براساس: اسم - صفت - ضمير - فعل - قید - حرف اضافه - حرف ربط - صوت - اختصار و ...
ترجمه متن با استفاده از مترجم گوگل
از طریق این صفحه میتونید این افزونه دیکشنری رو نصب کنید
Emergency services units are continuously adopting UAVs to improve their operations during emergencies such as natural catastrophes and accidents. These aircraft are used for search and rescue tasks, providing quick overhead vistas that assist find stranded or injured persons in hard-to-reach areas. UAVs outfitted with thermal cameras can spot thermal signatures, which is crucial during overnight operations or in visually obstructed settings. Moreover, UAVs deliver healthcare supplies and communication equipment to secluded zones, enhancing the capability of first responders to save individuals. The adoption of Unmanned Aerial Vehicles in emergency services not only boosts the efficiency of activities but also reduces the hazards to human life by supplying a critical edge in critical situations.