• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

به مناسبت روز تولد امام مهربونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهری

کاربر ويژه
« اللهم صل علی ، علی بن موسي الرضا مرتضي الامام التقي النقي و حجتك علی من فوق الارض ومن تحت الثري الصديق الشهيد صلاه كثيره تامه
زاكيه متواصله متواتره مترادفه كأفضل ماصليت علي احد من اوليائك .»

پرودگارا، ‌بر علي بن موسي الرضاي برگزيده ،‌درود و رحمت فرست . آن پيشواي پارسا و منزه و حجت تو بر هر كه روي زمين و زير خاك است. بر آن صديق شهيد درود و رحمت فراوان فرست، ‌درودي كامل و بالنده و از پي هم و پياپي و پي در پي، ‌همچون برترين و درود و رحمتي كه بر هريك از اوليائت فرستادي.

امام رضا عليه السلام فرمود
مـومـن ، مـومـن واقعى نيست، مگـر آن كه سه خصلت در او بـاشــد -
سنتـى از پـروردگـارش و سنتـى از پيـامبـرش و سنتـى از امـامـش -
اما سنت پروردگارش، پـوشاندن راز خود است -
اما سنت پيغمبرش ، مدارا و نرم رفتارى با مردم است -
اما سنت امامـش، پس صبر كردن در زمان تنگدستـى و پريشان حالى است -
اصـول كـافـى, ج 3,ص 339 و تحف العقـــول, ص 442

l8gaszngoryg16ndoso8.jpg
عیدتان مبارک.

shant

کاربر ويژه
ای خدا کاش که من یک کبوتر بودم
دور این گنبدزرد شاد می اسودم
میزدم بال و پری دور تا دور حرم
از دلم پر می زد ماتم و غصه و غم

دوستان عزیز عیدتان مبارک.

و از همتون ممنونم و امیدوارم حاجات همتون براورده بشه بحق :گل:امام رضای مهربونم.:گل:

parastu

متخصص بخش گالری عکس

قلبی شکست و دور و برش را خدا گرفت
نقاره می زنند . . . مریضی شفا گرفت

دیدی که سنگ در دل آیینه آب شد
دیدی که آب حاجت آیینه را گرفت

خورشید آمد و به ضریح تو سجده کرد
اینجا برای صبح خودش روشنا گرفت

پیغمبری رسید و در این صحن پر ز نور
در هر رواق خلوت غار حرا گرفت

از آن طرف فرشته ای از آسمان رسید
پروانه وار گشت و سلام مرا گرفت

زیر پرش نهاد و به سمت خدا پرید
تقدیم حق نمود و سپس ارتقا گرفت

چشمی کنار این همه باور نشست و بعد
عکسی به یادگار از این صحنه ها گرفت

دارم قدم قدم به تو نزدیک می شوم
شعرم تمام فاصله ها را فرا گرفت

دارم به سمت پنجره فولاد می روم
جایی که دل شکست و مریضی شفا گرفت

میلاد عزیز و گرامی آقا امام رضا(علیه السلام) رو به تمام مردم شیعه جهان تبریک می گم
:گل:

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
روز میلاد امام رضا ع مبارک

دوستان انجمن واسه همه شما دعا کردم امروز حرم رفتم روبروی گنبد از نزدیک نزدیک دعا کردم

موفق باشید و سر بلند:گل:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
یَک دِفه دِلم مِخه جونمه کُنُم فدای تو
وقتی پیدا مِرِ از دور گُنبذِ طِلای تو

گاهی وقتا با خُودُم مُگم چه حالی مُکنُی
ای همه مال ومنالِ می‌ریزن به پای تو

واز می‌بینم خداییش خیلی کمِ حتی اگه
سندِ همّه‌ی دنیارِ بِزِنن برای تو

آسمون به او بزرگی قفس خُردی مِره
بِرِ او کفتری که مچرخه تو هوای تو

مو مُخوام قاطی بُرُم با آهوها و کِفترا
بلکه یک وقتی نیگام بیفته تو نیگای تو

مثل داروخِنه‌ی شِبَنده‌روزی مِمِنه
هر مریضی بی‌معطلی میه سرای تو

کل دنیا دشمنش برن بازم خیالی نیست
بِرِی او که شده عاشق و مفتلای تو

نِه نِنِه مخه نه بابا، نِه رفیق نه قوم و خویش
او غریب عاشقی که رفته آشنای تو

همه‌ی زوّارای دنیا دعاشان همیه:
تو بشی رضای ما، ما هم بشم رضای تو

محمد

کاربر ويژه

%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%B1%D8%B6%D8%A7%20%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87%20%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%855.jpg
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]هدیه ای ارزشمند است که انسان به آن نیاز داشته باشد و بتواند آن را در اختیار دیگران قرار دهد تا آنها نیز بهره مند شوند.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اما کدام هدیه می تواند این ویژگی ها را داشته باشد؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]پیامبراکرم صلی الله علیه وآله فرمود: هیچ هدیه ای بهتر و بالاتر از نصیحتی که انسان را به خدا نزدیک و از گناه دور کند نیست.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اکنون که دانستیم بهترین هدیه چیست پنج توصیه امام رضا علیه السلام را با جان و دل بپذیریم که فرمود:
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]1[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]- [FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]نسبت به دارایی دیگران بی اعتنا باش، که این خود بزرگترین بی نیازی است.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]2- [FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]از حرص و طمع بپرهیز، زیرا آن بدترین فقر و بینوایی است.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]3- [FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]در حال نماز مانند کسی باش که آخرین نمازش را می خواند.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]4- [FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]از کاری که تو را وادار به عذرخواهی کند، دوری کن.
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]5- [FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]آنچه برای خودت می پسندی برای دیگران نیز بپسند.

سید رضا

کاربر ويژه
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم . کسی که جبران گناهانش را ندارد ،زیاد بر محمدو اهل بیتش صلوات فرستد،که همانا گناهانش اگر حق الناس نباشد ،محوونابود گردد. بحار الانوار ج 91 ص47ح2.

سید رضا

کاربر ويژه
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جا داره تشکر کنم از اون عزیزی که با زدن این تاپیک زیبا فضایی رو ایجاد کرد تا بتونیم از زمزمه های زیبا
و بی ریا و خالص و روایتهای دلنشین و عکسهای زیبای در رابطه با امام رضای مهربون استفاده کنیم و لذت
ببریم و انشاءالله ثوابی هم برده باشیم،نمیدونم بعد از تمام شدن ایام ولادت و دهه کرامت آیا بازم میتونیم اینجا
پست بزاریم یا نه، و اگر نمیشه
از پیشکسوتها و عزیزان بزرگوار خوهاش میکنم اگه امکان داره تاپیک و فضایی ایجاد کنند تا بتونیم اونجاهم
به همین شکل در مورد اهل بیت،احادیث و عکس و دلنوشته ها و زمزمه های معنوی رو ارسال کنیم.[/SIZE][/COLOR]

Maryam

متخصص بخش ادبیات
نمیدونم بعد از تمام شدن ایام ولادت و دهه کرامت آیا بازم میتونیم اینجا
پست بزاریم یا نه، و اگر نمیشه

این تاپیک به امید خدا تا همیشه پذیرای دوستداران امام رضا خواهد بود
و همه عزیزان میتونند در هر زمان که دلتنگ این امام عزیز شدند در این تاپیک شرکت کنند :گل:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
این تاپیک به امید خدا تا همیشه پذیرای دوستداران امام رضا خواهد بود
و همه عزیزان میتونند در هر زمان که دلتنگ این امام عزیز شدند در این تاپیک شرکت کنند
فکر کنم بهتره عنوانش هم عوض بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا