اینو برای باروون گلم کشیدم که گفته بود
N nafasss کاربر ويژه 2013 , January 29 #42 [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif] [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2013 , January 29 #43 nafasss گفت: سلام دوستان خوبم این نقاشیا که این پایین هستند خودم کشیدم میدونم قشنگ نیستند کلیک کنید تا باز شود... چقدر حال میکنم بچه های ایرانجمن خاکی و متواضع هستند :نیش: میگم میشه یکی از کارایی که زیاد ازش خوشت نمیاد رو به من بدی :خجالت:
nafasss گفت: سلام دوستان خوبم این نقاشیا که این پایین هستند خودم کشیدم میدونم قشنگ نیستند کلیک کنید تا باز شود... چقدر حال میکنم بچه های ایرانجمن خاکی و متواضع هستند :نیش: میگم میشه یکی از کارایی که زیاد ازش خوشت نمیاد رو به من بدی :خجالت:
N nafasss کاربر ويژه 2013 , January 29 #44 MAHDI گفت: چقدر حال میکنم بچه های ایرانجمن خاکی و متواضع هستند میگم میشه یکی از کارایی که زیاد ازش خوشت نمیاد رو به من بدی کلیک کنید تا باز شود... ممنون چرا که نه به قول...:گل::گل::گل:
MAHDI گفت: چقدر حال میکنم بچه های ایرانجمن خاکی و متواضع هستند میگم میشه یکی از کارایی که زیاد ازش خوشت نمیاد رو به من بدی کلیک کنید تا باز شود... ممنون چرا که نه به قول...:گل::گل::گل: