• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بوی خدا

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مهربانان بوی خدا می دهند:بغل:

آنان که چتر آرامششان پر سخاوت است
و گذشت کردنشان نوید بهشت...
رحمت بارانند که فصلی از ما را گلباران می کنند:39:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

خدایا
خوبان روزگار را که می بینم
با خود می گویم پس آفریننده شان دیگر چه خوبتر و مهربانتر:14:
آنگاه گستاخانه به آمرزش گناهانم امیدوار می شوم و به بهشتت آرزومند...

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
خدایا آدمم کن...!
شاید به بهشت بردی ام
مبادا این گناهکار بهشتی! آبروی بهشتیان را ببرد:2:​

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

درود فاطمه-ی نازنین

سپاس برای این جستار بی همتا، من هم دوست دارم در اینجا بنویسم. دست مریزاد!

بوی خدا می آید
بوی حقیقت
بوی هستی

بوی خدا می آید
و من دیگر
هیچ ترسی

از
خدا ندارم

تنها بوی خدا می آید
بوی خدا

بوی خدا می آید

و من سرمست و شیدا
دیگر
هیچ شکری را
به جا
ی نمی آورم

تنها بوی خدا می آید

بوی خدا

نه ترسی، نه نفسی و نه شکری

تنها بوی خدا می آید
بوی خدا:بغل:

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

من خدا را نه!
ولی بوی خدا را
خوب می شناسم

بوی
خدا، بوی همه-ی گلها با هم است
بوی آب، آتش، باران، دریا و خاک
در باد با هم است

بوی مهربانی
بوی پیراهن مادر است
بوی دستهای
بارور پدر است
بوی موهای خواهر است

من برادری ندارم
ولی می دانم که

بوی خدا

بوی خون برادر است
بوی آغوش
گرم همراه و همسر است

من کودکی ندارم
ولی می دانم که

بوی خدا

بوی نفسهای کودک است

بوی خدا

بوی همه-ی درختهاست
بوی همه-ی میوه-هاست

بوی خدا
ایمان
را می رباید

بوی خدا!

من
کافرانه گواهی می دهم
که
مرا هیچ خدایی نیست
هرچه هست، بوی خداست

و
مرا هیچ پیام آوری نیست مگر

بوی خدا

من بوی خدا را
خوب می شناسم

بوی خدا!

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

بوی خدا می آید

بوی خدا را
آنچنان
من از مهرش
ی
ا
ژرفای نهاد
ش
یا همان سرشت و گوهرش
می بویم...

چنان
می بویم...
که
من همبوی خدا می شوم!

بوی خدا:بغل:

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

بوی خدا!

بوی مردم
بوی مهر
بوی سرو

بوی مردم
بوی آشتی
بوی عود

بوی مردم
بوی دلها
بوی صندل

بوی
خوش هر سه با هم است

بوی خدا

بویی آشناست
بوی مردم
بوی ماست

بوی خدا!

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
گاهی پیش میاد که در میان جمع احساس تنهایی می کنیم.
اطرافیانت همونهایی که هر بار تو رو می بینند قربون صدقه ات می روند چنان که گویا از تو عزیزتر ندارند ناگهان بهت پشت می کنند و سرگرم دیگری می شوند.
روزهایی هست که انگار هیچ کس تو رو نمی خواد.. هیچ کس از دیدنت خوشحال نمیشه.. هیچ کس مشتاق تو نیست..هیچ گوشی برای شنیدت حرفات نیست.. همه بهت پشت می کنند.. هیچ نگاهی به نگاهت نمی افته.. به سادگی جا می مونی!
نمی تونی باور کنی! از خودت می پرسی کجا رو اشتباه کردی؟! تو که با اونها یکرنگ بودی! تو که محبت و کمکت رو از اونها دریغ نمی کردی! تو که صادقانه دوستشون داری!
نمی تونی این درد رو بهشون بگی چون انکار می کنند و دوباره قربان صدقه ها و عزیزم گفتن های دروغینشون شروع می شه.. دوست نداری بهت ترحم کنند پس هیچی نمی گی
احساس می کنی فریب خوردی.. احساس می کنی همه بهت دروغ گفتن... احساس می کنی نه تنها دوستت ندارند بلکه از تو متنفر هم نیستند.. خیلی ساده نمی بیننت.. خیلی ساده فراموش می شی!
به جایی می رسی که احساس می کنی تنها وقتی بهت نیاز دارند و به کمکت احتیاج دور و برت شلوغه در غیر این صورت از تو جذاب تر فراوانه! از تو خوش صحبت تر فراوانه! و نیازی به تو نیست!
اگرچه درد بزرگیه ولی تو رو به یاد خدای بزرگ میندازه! رابطه ی انسان ها با خدا! خیلی از ماها وقتی به خدا سر می زنیم که ازش چیزی می خوایم! ازش کمک می خوایم! محتاجیم! درمانده ایم!
اما وقتی غرق در نعمت و رزق و روزی هستیم خودمون رو به بازیچه های دنیای فانی سرگرم می کنیم و خدا رو فراموش!

پس دوست من بیا هر گاه به درد احساس تنهایی در جمع رسیدیم به خاطر خدای بزرگ از عزیزانمون بگذریم و به جای کینه و مقابله به مثل به مهر و خوبی رو ادامه بدیم. به این امید که خدای بخشنده و مهربان هم از گناهان و خطاها و غفلت هامون گذشت کنه و ما را به سعادت و آرامش ابدی برسونه..

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
از آدمهایی که با تمام محبتی که بهشون می کنی باز هم از تو رو بر می گردانند دلگیر نشو!
گاه خدا را هم با آن همه نعمت و خوبی نمی بینند و فراموش می کنند...

لارا

کاربر ويژه
همیشه با خودم میگویم خدایا تو میبینی ودیده نمی شوی

خدایا بگذر از گناهانم هرچند بزرگ وکوچک که من اینگونه تاوان

پس ندهم....

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
images (10).jpg

زن جوان حامله بود و از این بابت بسیار شادمان. هر روز دعا می کرد: خداوندا سختی زایمان را وسیله ای برای بخشش گناهانم قرار ده.. آن قدر درد و رنجم بخش تا تمام گناهانم پاک شود!
سر انجام روز زایمان فرا رسید و به طور طبیعی دردهای شدید زایمان شروع شد. ساعت ها گذشت و درد لحظه به لحظه بیشتر می شد تا جایی که وضعیت از حالت طبیعی خارج شد و زن به صورت وحشتناکی درد می کشید اما نوزاد هنوز به دنیا نمی آمد. دردهای زن بدتر و بدتر می شد و پرستاران و پزشکان با نگرانی برای نجات زن و نوزاد کوشش می کردند.
در میان طوفان دردهای خارج از حد زن ناگهان دعاهایش را به یاد آورد و فریاد بر آورد: خدایا! به فضل و رحمتت گناهانم را ببخش و نجاتم ده!
بعد از این دعا نوزاد شروع به دنیا آمدن کرد و ساعاتی بعد که طوفان فروکش کرده بود.. مادر فرزندش را در آغوش داشت و خدایش رو شکر می گفت!

یادمان باشد خداوند از مهربانترین انسان هایی که به عمرمان دیدیم بسیار بسیار مهربانتر است.. پس همیشه باید به رحمت و مغفرتش امیدوار بود و هیچگاه از او نخواهیم که ما را به عوض گناهانمان در این دنیا مجازات کند تا به خیال خودمان با اویی که همه هستی مان از اوست در آن دنیا بی حساب شویم زیرا با این درخواست در حقیقت عطوفت مهربانترین مهربانان را زیر سوال برده ایم و نشان می دهد که هنوز رحیم بودن او را باور نداریم!

برگرفته از یک ماجرای واقعی

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
گاهی وقتا حس می کنی هیچ کسی تو زندگیت نیست که بشه همیشه دلت بهش خوش باشه.. همیشه پشتت باشه.. هیچ وقت ازش نرنجی!
ناراحت میشی و غصه می خوری ولی بعد یه دفعه ای خوشحال میشی!
با خودت فکر می کنی یعنی میشه اینا نقشه های اون باشه؟ همونی که میگه من یکتام؟ میگه تنها من موجب آرامشتم!
آره امیدوارم همین طور باشه! این رویای زیبا حتی اگه راست هم نباشه! حتی اگه این تنهایی نتیجه رفتار نادرست خودت باشه نه خواست خدا! باعث میشه توقعت از زمینی ها کم بشه! باعث میشه دلتو فقط به اون خوش کنی و نگات رو به اون باشه!
اونوقته که بازم خدایی میشی! رفتارت خدایی میشه! لحظه های شیرین بی نیازی از خلق و نیازمندی به خالق رو تجربه می کنی و تمام غم و غصه ها ازت فرار می کنند!

خداوندا! لحظات خدایی شدن را در عمرمان افزون بخش :گل::گل::گل::گل::گل::گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
بارخدایا
ما را از استشمام بوی خوش گل های ذکرت در این سرزمین محروم نکن
:گل:

IMG110303261.jpg

بالا