• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بياتي نيا: مقابل مس انتحاري بازي مي‌کنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مهاجم تيم فوتبال صباي قم گفت: لازم است که مقابل مس کرمان انتحاري بازي کنيم.

00017942.jpg

محسن بیاتی نیا در آستانه بازی صبا مقابل مس کرمان با اعلام این مطلب گفت: بازی سختی مقابل مس کرمان داریم و این تیم با بردی که مقابل سپاهان کسب کرد شرایطش بهتر شد.
وی ادامه داد: آمار نشان می‌دهد که تیم مس در بیرون از خانه نتایج بهتری را کسب می‌کند.
مهاجم گلزن صبای قم در رابطه با شرایط تیمش گفت: تمرینات منظمی را پشت سر گذاشتیم و به شما اطمینان می‌دهم که مقابل مس کرمان بازی متفاوتی را به نمایش بگذاریم.
وی تصریح کرد: بازی مقابل مس کرمان روز انتحاری بازی کردن ما است و بعضی مواقع در شرایط خاص لازم است که انتحاری بازی کنیم و همه هم قسم شدیم تا شرایط تیم را با پیروزی مقابل مس کرمان درست کنیم و ما می توانیم در این 5 هفته باقی مانده امتیازات از دسته رفته را جبران کنیم.
*به مهدی واعظی ایمان دارم
بیاتی نیا در پایان در خصوص مهدی واعظی، سنگربان تیم صبای قم و مشکلاتی که بعد از شکست صبا مقابل پیکان قزوین رخ داد گفت: من به همان اندازه که به همه فوتبالیست‌ها از لحاظ سالم بودن اعتماد دارم، صد برابر این اعتماد را به مهدی واعظی دارم و سال‌های سال است که این بازیکن را می‌شناسم و یک بازیکن هیچ موقع نمی‌آید خودش را بفروشد آن هم مهدی واعظی با این همه سابقه چرا که احتیاجی به این کار ندارد.

بالا