Maryam
متخصص بخش ادبیات
حتما شما هم از جمله پدر و مادرهايي هستيد كه به تغذيه كودك خود اهميت ميدهيد و به همين دليل هر روز آنها را با يك ظرف غذاي سالم و بهداشتي به مدرسه يا مهدكودك ميفرستيد اما تحقيقات نشان ميدهد استفاده از اين ظروف غذايي هنگام تابستان ميتواند خطرناك باشد.
به گزارش گاردين، محققان دانشگاه تگزاس متوجه شدند دماي اين ظروف تا هنگام ظهر بسيار بالا ميرود كه ميتواند باعث رشد باكتريهاي بيماريزا شود. در حقيقت نزديك به 97درصد از غذاهاي حاوي گوشت، 99درصد از محصولات لبني و 99درصد سبزيها كه همراه با اين ظروف غذا براي كودك كنار گذاشته ميشود در دماي نامطمئن و بسيار بالا نگهداري ميشوند. اين در حالي است كه حتي با وجود قرار داشتن يخ به همراه اين غذاها يا قرار دادن آنها در يخچال اين خطر باز هم به قوت خود باقي ميماند. بعضي از باكتريهاي بسيار خطرناك ميتوانند در اين دماها رشد كرده و باعث بروز بيماريهايي مانند مسموميت شوند. به همين دليل به اعتقاد كارشناسان غذاهايي كه بيش از 2ساعت در دماي بالا نگهداري ميشوند بايد بهطور كامل دور ريخته شوند. اين در حالي است كه خطر اين باكتريها براي كودك زير 4 سال تا 5 برابر بيشتر از بزرگسالان است. اما متاسفانه بسياري از مسئولان مهدكودكها يا مدارس نسبت به رعايت نكات ايمني در مورد غذاهاي كودك توجه كافي نشان نميدهند براي مثال نخستين كار آنها بايد اين باشد كه ظروف غذايي كودكان را به محض ورود به مدرسه درون يخچال قرار دهند. اين در حالي است كه درصد زيادي از مهدكودكها اصلا يخچال ندارند يا از آن استفاده نميشود. به هر حال محققان توصيه ميكنند در غذاي كودكان اصلا از سس مايونز استفاده نشود، چرا كه به سرعت در معرض فساد قرار ميگيرند همچنين بهتر است غذاها را قبل از گذاشتن درون يخچال از داخل كيسه خارج كرد تا خنكسازي آنها بهتر صورت بگيرد. منجمد كردن آبميوه كودكان هم ميتواند به تازه ماندن آن كمك كند. هر سال يكميليون كودك در انگلستان دچار مسموميت غذايي ميشوند كه از اين تعداد 20 هزار نفر در بيمارستان بستري و 500 نفر هم بر اثر مسموميت جان خود را از دست ميدهند.
منبع : برترین ها
به گزارش گاردين، محققان دانشگاه تگزاس متوجه شدند دماي اين ظروف تا هنگام ظهر بسيار بالا ميرود كه ميتواند باعث رشد باكتريهاي بيماريزا شود. در حقيقت نزديك به 97درصد از غذاهاي حاوي گوشت، 99درصد از محصولات لبني و 99درصد سبزيها كه همراه با اين ظروف غذا براي كودك كنار گذاشته ميشود در دماي نامطمئن و بسيار بالا نگهداري ميشوند. اين در حالي است كه حتي با وجود قرار داشتن يخ به همراه اين غذاها يا قرار دادن آنها در يخچال اين خطر باز هم به قوت خود باقي ميماند. بعضي از باكتريهاي بسيار خطرناك ميتوانند در اين دماها رشد كرده و باعث بروز بيماريهايي مانند مسموميت شوند. به همين دليل به اعتقاد كارشناسان غذاهايي كه بيش از 2ساعت در دماي بالا نگهداري ميشوند بايد بهطور كامل دور ريخته شوند. اين در حالي است كه خطر اين باكتريها براي كودك زير 4 سال تا 5 برابر بيشتر از بزرگسالان است. اما متاسفانه بسياري از مسئولان مهدكودكها يا مدارس نسبت به رعايت نكات ايمني در مورد غذاهاي كودك توجه كافي نشان نميدهند براي مثال نخستين كار آنها بايد اين باشد كه ظروف غذايي كودكان را به محض ورود به مدرسه درون يخچال قرار دهند. اين در حالي است كه درصد زيادي از مهدكودكها اصلا يخچال ندارند يا از آن استفاده نميشود. به هر حال محققان توصيه ميكنند در غذاي كودكان اصلا از سس مايونز استفاده نشود، چرا كه به سرعت در معرض فساد قرار ميگيرند همچنين بهتر است غذاها را قبل از گذاشتن درون يخچال از داخل كيسه خارج كرد تا خنكسازي آنها بهتر صورت بگيرد. منجمد كردن آبميوه كودكان هم ميتواند به تازه ماندن آن كمك كند. هر سال يكميليون كودك در انگلستان دچار مسموميت غذايي ميشوند كه از اين تعداد 20 هزار نفر در بيمارستان بستري و 500 نفر هم بر اثر مسموميت جان خود را از دست ميدهند.
منبع : برترین ها