یادتونه اون وقتی که بحث "خلیج فارس" پیش اومد.. چقدر داد و قال شد و چه کارها که انجام نشد. از اعتراض های اینترنتی و اس ام اس ها و نامه های اعتراضی بگیر تا عوض کردن اسم بزرگراه ها و اعتراض های دیپلماتیک. همه اینها برای چی بود؟! کسی به مرزهای ما تجاوز نکرده بود.. بلکه تنها اسم یک خلیج را عوض کرده بودند و البته باید هم اعتراض می کردیم.. کسی توی این شک نداره..
ولی امروز هم، من براتون یه عکس آماده کردم.. عکس زیر نقشه دنیاست.. ولی با این تفاوت که هر چقدر کشورها سهمشون از اینترنت و تجارت آنلاین بیشتر بوده اون ها رو بزرگتر کشیده و بالعکس. یعنی مرزهای رو بر اساس اینترنت کشیده..
تعجب می کنم.. که چرا اون همه داد و قال رو برای این نقشه نمی کنیم؟!! توی این نقشه خلیج فارس که سهله.. بلکه ایران یه نوار شده!! البته این بار اعتراض رو باید به خودمون بکنیم؛ مرزهای ما رو توی این دنیا گرفتن.. به ما حمله کردن و ما هم دو دستی مرزهامون رو تحویلشون دادیم!!
کجا هستند رزمنده های امروز.. آی اونایی که تو خواب غفلتین.. جنگ امروز ما اینه.. آی بچه شیعه ها.. غیرتتون کجا رفته؟! نمیخواین مرزهامون رو پس بگیریم؟؟!
به دنبال انتشار خبري از سوي خبرگزاري ايرنا درخصوص استفاده يک روزنامه نگار لبناني از عبارت صحيح "خليج فارس" در يک روزنامه لبناني، اين خبر در بيش از 100 پايگاه خبري و صدها وبلاگ فارسي زبان منتشر و مورد استقبال قرار گرفت از اين رو دفتر خبرگزاري جمهوري اسلامي دربيروت بر آن شد تا با دعوت از اين روزنامه نگار لبناني از دلايل وي براي استفاده از اين عبارت صحيح مطلع شود.
"دنيز يمين" روزنامه نگار روزنامه" صدي البلد" چاپ بيروت است که اکنون در مقطع دکتراي دانشگاه لبنان تحصيل مي کند.
وي در اين باره گفت: من تلاش سازمان هاي کشورهاي عربي را که سعي در مخدوش کردن و تغيير نام حقيقي "خليج فارس" را دارند نمي پذيرم.
وي افزود: از استقبال خبرگزاري ها و سايت هاي خبري از مقاله ام که در آن نام حقيقي "خليج فارس" را عنوان کرده بودم، خوشحال هستم چرا که من بر اساس عقل و دليل عمل کردم.
اين روزنامه نگار لبناني ضمن اشاره به استفاده نام خليج فارس در مقاله خود در روزنامه صدي البلد تصريح کرد: استفاده از نام حقيقي" خليج فارس" در اين مقاله منشأ سياسي ندارد چرا که اين روزنامه وابسته به هيچ جناحي نيست و من بر اساس حرفه خبرنگاري و منطق عمل کرده ام.
وي ادامه داد: برخورد من با مسايل عربي و منطقه اي برخاسته از ديدگاه منطق و عاري از هرگونه پيشينه سياسي است.
وي همچنين از تماس هاي مکرر و اعمال فشار بسياري از افراد براي استفاده نکردن وي از عبارت خليج فارس خبر داد.