• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بیایید شهر و سوغاتیهای شهرتون را معرفی کنید

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
درود بر دوستان عزیز
نمیدونم همچین تاپیکی بوده یا نه
تو این تاپیک میخوام هر کس از هر شهری که هست بیاد و از زبون خودش جاهای قشنگ و سوغاتیهای خوب شهر خودشو معرفی کنه و اگه همراه با عکس باشه چه بهتر
فقط خواهشا از زبون خودتون و کوتاهتر بنویسین تا بهتر بشه استفاده کرد
همه جای ایران قشنگه و هر شهری زیباییهای خاص خودشو داره پس بیاین اونا رو معرفی کنید تا همه بتونن ازشون استفاده کنن
پیشاپیش ممنون

شاهد

rahnama

پدر ایران انجمن
من فعلا قزوین هستم. ساختمان 40ستون واقع در سبزه میدان بسیار زیبا است.
سوغات : باقلوا

mehran_a65

کاربر ويژه
سلام به همه
سوغاتی : باید به حلوای سیاه و عسل معروفترین اشاره کنم
مکان های دیدنی :بقعه شیخ صفی،شورابیل،سرعین،و...
سری بعد عکس هم میذارم فعلا معرفی کردم

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
اصفهان هم که دیگه سوغات و جاذبه هاش معروفه
اصفهان از لحاظ صنایع دستی مهمترین شهر کشور به شمار میاد که بیشتر صنایع دستی کشور اعم از قلم کاری، خاتم کاری، ترمه و... در آن تولید می شود
مهمترین غذای محلی اصفهان "بریانی" (بریونی) است

جاذبه های تاریخی و گردشگری:عمارت عالی قاپو، مسجد شیخ لطف الله، مسجد امام (مسجد شاه)، کلیسای وانک، منار جنبان، کاخ چهل ستون، کاخ هشت بهشت، چهار باغ، آتشگاه،گورستان قدیمی تخته فولاد،بازار تاریخی اصفهان، میدان نقش جهان، باغ پرندگان، پل خواجو، پل شهرستان، سی و سه پل (پل الله وردی خان) و...

سوغات :گز و پولکی.البته اکثر تولید کنندگان گز در شهرکی به اسم بلداجی واقع در استان چهارمحال وبختیاری هستند

samin

کاربر ويژه
همدان به سفالهاش معروفه

خوراکی هم وایییییییی انگور زرد الو و گردوهای کاغذیش رو هیچ جا نمیبینید . البته صحراهاش هم پر از آویشنه بی نهایت معطر

مکان دیدنی غار علیصدر که بی نهایت زیباست و قدرت خدا رو به رخ انسان میکشه . هگمتانه . مقبره بو علی . ......

الته من با اینکه اجدادم همدانی هستند فقط یکبار اونهم به صورت تور دانشجویی رفتم

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سوغات های شهر مشهدالرضا هم :

انگشتر طلا ،فیروزه ،عقیق، عطر ، زعفران ، نبات ، پوستین ، گلدوزی ، کفش و ...

هستش که من یه توصیه دوستانه بهتون میکنم هر وقت میاین مشهد شُله مشهدی رو از دست ندید .

و البته درست کردنش خیلی سخته باید شب تا صبح پای دیگ باشی ...

بالا