خب خدارو شکر که یکی اومد سوال پرسید تا من روم بشه که ادامه بدم :غش2:
واقعا تا حالا رو نشده بود :خنده2:بنده خدا
بپرسم آیا ؟ :112: :خجالت2:
بفرمایید ایا
369- استعمار رو برامون تعریف کن و نظرتو هم در این باره بگو.
استعمار يك واژه عربى و به معناى طلب عمران و آبادانى است. «۱» از نظر سياسى نيز عبارت است از: سياست مبتنى بر برده كردن، سودجويى از منابع طبيعى و بهرهكشى از مردم كشورهاى كمرشد و ممانعت از پيشرفت فنّى، اقتصادى و فرهنگى آنها براى تحكيم سلطه سياسى، نظامى و اقتصادى دولت استعمارگر. به عبارت ديگر، استعمار جريانى است كه از طريق آن، يك ملت قدرتمند، سلطه همهجانبه خود را بر يك جامعه ضعيف اعمال مىكند. اين جريان ممكن است همراه با نابودى بوميان جامعه يا بهرهكشى از آنان و يا به كمك و شراكت بخشى از افراد آن جامعه صورت گيرد. «۲» گرفتنه حق مالکیت خوب نیست
370- اين که يک نخبه داره ازت سوال ميکنه چه حسي داره؟
میگم ریحانه 11 بیادااااااااااااااااااا:زبون:
371- سياست يک بام و دو هوا یعنی چی ؟ چه جور سیاستیه و چه مواقعی ازش استفاده میشه ؟
نمیدونم !
372- تناسخ یعنی چی ؟و
ازایش یا تناسخ یا باززایی یعنی زاییده شدن دوباره پس از مرگ، با اختلافاتی در مفهوم، از اعتقادات ادیانی مانند دائو، بوداگرایی ، هندوگرایی، مانوی، برهمایی، جینیسم، سیکیسم، اهل حق (یارسان) و غُلات شیعه است
373- نظرت در ارتباط با تناسخ چیه ؟ به نظرت تناسخ اشتباهه یا درسته ؟ چرا ؟
درسته و بهش قبول دارم بعد از مرگ زنده شدن و زندگی جدید شروع کردن با توجه به زندگی این دنیا
374- نظرت درباره مسائل ماوراطبيعه چيه؟
جالبه ولی بعضی وقتا ترسناکه
375- وجود ِ روح رو اثبات کن .
الان یعنی یه روح ظاهر کنم!
376- منصوريسم رو برامون توضيح بده :نیش:
مکتبه یا مذهب؟!:خنده2:
377- به نظر فرويد واقعا به حرفاش ايمان داشته يا این امپرياليسم غدار وادارش کرده بود اون حرفارو بزنه ؟
من چندتایی که الان خوندم خیلی پیچیده ست!ولی دقیقه انگار !پس میتونه واقعا باشن!
378- نظرت راجع به امپرياليسم چيه ؟
امپریالیسم به نظامی گفته میشود که به دلیل مقاصد اقتصادی و/یا سیاسی میخواهد از مرزهای ملی و قومی خود تجاوز کند و سرزمینها و ملتها و اقوام دیگر را زیر سلطهٔ خود درآورد/اصلا یه چنین چیزی رو قبول ندارم !چون کشور خودم یه زمانی درگیر بوده و در حاله حاضرم بعضی کشورها!ضررهایی که دیده میشه واقعا جبران ناپذیره
379- امپرياليسم غدار درسته يا امپرياليسم قدار ؟ از
لحاظه املایی؟
380- نظرت راجع به کمونيسم چيه ؟
معنیشو خوندم معنی بدی نداشت ولی ازش خوبی نشنیدم !
381- ليبراليسم رو واسمون توضيح ميدي ؟
در معنای لغوی به معنی آزادی خواهی می باشد(البته لازم به ذکر است کاربرد کلمه لیبرال برای شخصی در ایران و در ادبیات سیاسی به معنای پیروی آن شخص از مکتب لیبرالیسم بوده و معنای لغوی آن منظور نمی شود) به آرایه وسیعی از ایدهها و تئوریهای مرتبط دولت اطلاق میشود که آزادی شخصی را مهمترین هدف سیاسی میداند. لیبرالیسم مدرن در عصر روشنگری ریشه دارد. به صورت کلی، لیبرالیسم بر حقوق افراد و برابری فرصت تأکید دارد. شاخههای مختلف لیبرالیسم ممکن است سیاستهای متفاوتی را پیشنهاد کنند، اما همه آنها به صورت عمومی توسط چند قاعده متحد هستند، از جمله گسترش آزادی اندیشه و آزادی بیان، محدود کردن قدرت دولتها، نقش قانون، تبادل آزاد ایدهها، اقتصاد بازاری یا اقتصاد مختلط و یک سیستم شفاف دولتی. همه لیبرالها -همینطور بعضی از هواداران ایدئولوژیهای سیاسی دیگر - از چند فرم مختلف دولت که به آن لیبرال دموکراسی اطلاق میشود، با انتخابات آزاد و عادلانه و حقوق یکسان همه شهروندان توسط قانون، حمایت میکنند.
لیبرالیسم به صورت یک اصطلاح اندیشۀ سیاسی، معانی زیادی داشته است، اما هرگز از اصل لاتین کلمه liber، به معنی آزاد، جدا نبوده است. این اصطلاح دلالت دارد بر دیدگاه یا خط مشیهای کسانی که گرایش اولیهشان در سیاست و حکومت کسب یا حفظ میزان معینی آزادی از قید نظارت یا هدایت دولت یا عوامل دیگری است که ممکن است برای ارادۀ انسانی نامطلوب به شمار آید. لیبرالیسم به طور سنتی جنبشی بوده است برای تامین این نظر که مردم به طور کلی تابع حکومت خودکامه نیستند، بلکه در زندگی خصوصی شان مورد حمایت قانون قرار می گیرند و در امور عمومی بتوانند قوه ی مجرب حکومت را از طریق یک هیآت قانونگذاری که آزادانه انتخاب شده باشند کنترل کنند. لیبرالیسم در زمینۀ نظریۀ ناب متمایل به پیروی از جان لاک فیلسوف انگلیسی بوده است که به وضعیت طبیعی و قانون طبیعت اعتقاد داشت. بر این اساس این نظر تصدیق می شد که هیچ کس نباید به سلامتی، زندگی، و اموال دیگران آسیبی برساند
382- تصور کن در شرایطی هستی که فقط دو راه داري واسه انتخاب. کمونيسم يا ليبراليسم . کدومو انتخاب ميکني؟ چرا؟
وای چقدر سخت!اونطور که من جفتشونو خوندم و درک کردم با اجازه تون لیبرالیسم
383- در مورد مکتب آنارشیسم چی میدونی ؟
در زبان سیاسی به معنای نظامی اجتماعی و سیاسی بدون دولت، یا به طور کلی جامعهای فاقد هرگونه ساختار طبقاتی یا حکومتی است. آنارشیسم برخلاف باور عمومی، خواهان «هرج و مرج» و جامعهٔ «بدون نظم» نیست، بلکه همکاری داوطلبانه را درست میداند که بهترین شکل آن ایجاد گروههای خودمختار است. طبق این عقیده، نظام اقتصادی نیز در جامعهای آزاد و بدون اجبار ِ یک قدرت سازمانیافته بهتر خواهد شد و گروههای داوطلب میتوانند بهتر از دولتهای کنونی از پس وظایف آن برآیند. آنارشیستها به طور کلی با حاکمیت هرگونه دولت مخالفند و دموکراسی را نیز استبداد اکثریت میدانند (که معایبش کمتر از استبداد سلطنتی است).[۲]
آنارشیسم خود زیرنحلههای پرشماری دارد، که جز در یکی دو اصل بنیادین شباهت چندانی با هم ندارند. این خود تا حدی خاسته از ماهیت آنارشیسم است که وجود خویشتن را در نفی و مخالفت میجوید. ماهیت آزاد و غیرمتمرکز آنارشیستها، در سازماننیافتگی نسبی تشکیلات ایشان پیداست. ایشان ضمن التزام به اصول بنیادین آنارشیسم در تفسیر این اصول و به فعلیت درآوردن آنها اختلافهای اساسی دارند. مهمترین این اصلهای بنیادین چنان که پیشتر گفته شد، نفی حکومت است؛ یعنی عصارهٔ تفکر آنارشیستی تأکید بر آزادی فرد است. این تأکید منجر به تقبیح و مخالفت با هر گونه اقتدار بیرونی (خاصه حکومت) میگردد که مانعی در رشد و تعالی آزاد فرد باشد
384- به نظرت مکتب آنارشيسم شانسي براي موفقيت يه جامعه داره آيا ؟
فکر نکنم موفق بشه با توجه به تعریفش
385- شيزوفرني يعني چي ؟
یک بیماری روانی با منشاء نامشخّص و علایم متغیّر میباشد که اصطلاح آن توسط اُیگِن بلویلر از ترکیب دو واژهٔ یونانی سخیسین (دو نیم کردن، گسستن: σχίζειν) و فرِنُس (فکر، اندیشه: φρήν) وضع شده است. مشخصهٔ این بیماری عدم توانایی درک و یا بیان واقعیت است. این بیماری دارای عوارضی همچون عدم ارتباط منطقی در رفتار و گفتار، انزوا و گوشه نشینی بیش از حد و هذیان و توهم است. تشخیص این بیماری با مصاحبه با بیمار و مشاهده رفتار او میسر میشود. نتایج یک تحقیق در مجله نیچر اینچنین منتشر شده است که بر اساس گفته های دکتر کاری استیونسن که رهبری این گروه تحقیق را بر عهده دارد، سن پدر برای سلامت کودک تعیین کننده تر و موثرتر از سن مادر است. به گفته دکتر استیونسن، جامعه نسبت به سن مادر حساس تر از سن پدر است اما به غیر از سندروم داون، به نظر می رسد که اختلالاتی چون اسکیزوفرنی و اوتیسم تحت تاثیر سن پدر هستند نه مادر
386- شيزوفرني با اسکيزوفرني چه تفاوتي دارن ؟ اصلات تفاوتي دارن آيا ؟
387- اگه بهت زنگ بزنن و بگن برنده ماشين بي ام و شدي چکار ميکني ؟
خوشحال میشم /خونه رو عوض میکنیم میریم نزدیک خونه خواهرم :شاد:
388- بعد مدتي دوباره زنگ بزنن بگن اشتباه شده چيکار ميکني ؟
هیچی آخه خونه خریدیم تا شما باشید اشتباه نکنید
389- بعد يک ساعت دوباره زنگ بزنن بگن نه درسته شما برنده شدين
390- بعد يه ساعت زنگ بزنن...
شمارمونو عووووووووووووووووووووض میکنم تا این همه زنگ نزنن
391- نظرتو در مورد اين شخصيتها بگو
1- دکتر علي شريعتي
به آنهایی که میگویند " زن " یک موجود ضعیفه است میگویم اگر اینگونه بود چرا خداوند خانه خود را در آرامگاه " هاجر " قرار داد ؟!!!
2- صادق هدايت
در زندگی زخم هایی هست كه مثل خوره روح آدم را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد. این دردها را نمی شود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این درددهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمرند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخرامیز تلقی بکنند
3- احمد شاملو
نيلوفر و باران در تو بود
خنجر و فريادی در من.
فواره و رويا در تو بود
تالاب و سياهی در من.
در گذرگاهات سرودی ديگرگونه آغاز کردم.
4- ادولف هيتلر
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
5- رضاخان پهلوي
قدبلند
6- مسعود ده نمکي
خوشم نمیاد ازش
7- اديسون
خدابیامرزدش
8- تام هنکس
اگه اشتباه نکنم یه فیلم داشت نقشه یه مادربزرگو بازی میکرد رو دوس داشتم
9- ابراهام لينکلن
رئیس جمهوری وظیفه شناس
10- پوران درخشنده
فیلم سازی توانا
11- اليشا گري
متوجه نشدم آخرش
12- رابرت گدار
احتمالا این نبود منظورتون رابرت گدارد ؟
13- فون براون
تلاش برای پیشرفت
14- مک ميلان
شیمی!میونه خوبی باهاش ندارم
15- مايکل فارادي
مخترع
16- جوزف هنري
احتمالا ژوزف هانری نبوده؟
17- گراهام بل
تلفن و فلزیاب اختراع کرد
18- آلفرد نوبل
جایزه ش معروفه
19- آيزاک نيوتن
تو فیزیک خیلی میگفتیم خدا بیامرزده
20- جيمز وات
اسمه خودشم گذاشته رو اختراعش!
21- لئوناردو داوينچي
شاهکار
22- ژوزف کوينو
فرانسویه؟
23- جان وسلي
نقاش پرتره
24- پدرو پيت
جاسوس!
25- منصور ابراهيمي :نیش:
یاد و خاطرش گرامی :گل:
392- حال کردی با چه شخصیت های بزرگی آشنات کردم آیا ؟ :نیش: مخصوصا این آخری. خعععععععععلی آدم ِ شاخیه :نیش:
یه سوال: خودت واقعا همه اینارو میدونی و میشناسی؟!
بازم بیام آیا ؟ :نیش: :غش2:
چی بگم والله:خنده2: