• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و هشتمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور الهه خورشید**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
یه 10 تایی بپرسم و سوالای این دفعه خودمو 100 تا کنم و برم . نظرتون چیه ؟ :شاد: چی بگم والله :ناراحت:

346- دیدین فرهاد مجیدی تازگیا چقد داره گل میزنه ؟ اول شما بگو پرسپولیسی یا استقلال ؟

347- دلتون واسم تنگ نشده بود امروز که نیومده بودم سوال بپرسم ؟ ( خودم میدونم خیلی خیلی تنگ شده بود. اگه نمی اومدم خودکشی میکردین از دوری من :نیش: )
تنگ اره خب /همش سر میزدم به صندلی ببینم سوالی پرسیدیدن یا نه!درحد خودکشی نه دیگه شما ام
60879_wha%5B1%5D.gif

348- "کاش می دانستی

اگـــر هنوز هم تو را آرزو می کنم

برای ِ بـی آرزو بودن ِ من نیست !!

شــاید !

ارزویی زیبـــاتر از تـــ ــــو ســراغ ندارم .... ! "

این جمله یعنی چی ؟
یعنی که الان با تمام احساسم خوندم و تصویر کسی که خیلی دوسش دارم رو آوردم جلویه چشمام که " حضور و وجود تو آغاز و پایان تمام ارزوهایه من "

349- درجه گرمای صندلی رو چنده الان؟ در حدی که میشه باهاش یه کیک پخت

350- فکر میکنید چند روز طول میکشه به این سوالهای باقیمونده جواب بدین ؟ 1 روز

351- من اینجا رو خیلی دوست دارم. چرا اونوقت به نظرتون ؟ ( جمله رو داشتی. ادبیاتم تو حلق امید :نیش: )
:خنده2:خب داری آتیش میسوزنی چی میخوای دیگه
352- به نظرتون به چه علت من تا این وقت شب بیدارم ؟ ( بیکاری هم شامل علت هاتون میشه آیا ؟ :نیش: )
برای طرح سوالاته دسته اول:خنده2:
353- چرا من سوال کم نمیارم ؟ :نیش:
خوب خودتو تحویل میگیریا :زبون:
354- چرا دوباره سوال پرسیدنم گل کرده ؟
از بیکاریه پسر جان!
355- چرااااااااااا امید انقد خوش شانسه و کار ِ خدمتش درست شده ؟ :نیش:

یعنی چطور شده؟کچل نمیشه؟
مرسي از خانوم ِ میترا بانوی بزرگوار و صبور ( الهه ی خورشید ) بابت شکيباييشون در پاسخ دادن به سوالات
خواهش میکنم !اختیار دارید شکیبایی از خودتونه

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
خب سلام منم امدم چندتا سوال بپرسم بااجازه الهه جون سلام خانوم گل /خوش اومدی عزیزم
356..به نظرت چرا داداش منصور انقدر سوال میپرسه؟
داره بنده خدا جور بقیه رو میکشه خب
357.اگه بهت بگن همین الان باید بری سفر کجارو انتخاب میکنی؟
مشهد
358.به نظرت من چه شخصیتی دارم؟
شیطون و پر انرژی و حساس
359.چرا خانوما همیشه کوتاه میان؟
برا اینکه به مردا دوست داشتن و علاقه رو یاد بدن
360.چرادخترابابایی هستن؟
من که نیستم !پس نمیتونم درست جواب بدم !
361.چراوقتی بارون می باره من حس خوبی دارم؟
مثله الان که اینجا بارون زده /چون میشوره هرچی کثیفی و زشتی هست رو
362.چرا همه دوست دارن بهترین ادم روی زمین باشن؟
از بس بدی دیدن میخوان بقیه بدی نبینن که بازم نمیشه
363.چراالان من تنهام؟
حتما همسرتون نیست !
364.منودر6سطر تعریف کن؟ 6
سطر! در 6 کلمه با اجازه بانویی جوان عاشق دل دوستی مهربان
365.به نظرت من شبیه کدوم شخصیت کارتونیم چرا؟
یه جوجه زرد بود تو قفس!مثله اون شیطونی
366.منوتوی یه شکلک بگو؟
:شاد2:
367.چرامن تااین موقع باید بیدار بمونم وازت سوال بپرسم آیا؟ حتما بی خواب شدی یا تو صف وایسادی منصور مهلت بده :خنده2:
عاشقشم !منتظرم شبکه تماشا دوباره بده :شاد2:
خب الهه خورشی جونم بازم میام برم فکراموبکنم ببینم چی به پرسم.......... تشکر از وقتی که گذاشتی عزیزم
ممنون ازوقتی که میذاری وجواب میدی گلم
:گل: اختیار داری خوشحالم کردی عزیزم :گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سلااااااااااام :11::نیش: سلام
60879_wha%5B1%5D.gif
از این ورا
60879_wha%5B1%5D.gif

393- دوست داری چند سال عمر کنی؟
تا وقتی که برای کارایه شخصیم محتاج بنده خدا نباشم
394- از مرگ میترسی؟ چرا؟
خیلی زیاد!اینکه نمیتونم جواب کارامو بدم
395- مهمترین درسی که گرفتی چی بوده؟ :بدجنس:
به موقع بگم نه
396- زود عصبی میشی یا دیر؟
خودت چی فکر میکنی !زود
397- وقتی عصبانی هستی چیکار میکنی؟
هچی داد و بیداد و بداخلاقی
398- معمولا زود قضاوت میکنی یا نه؟
متاسفانه زود
399- اگه بخوای خودتو سرزنش کنی چی میگی؟؟
بهتر میتونستی تصمیم بگیری
400- اگه بخوای یه جمله بگی درباره خودت که همیشه محکمت کنه عزت نفستو برگردونه چی میگی؟
چی به ذهنم نمیرسه !
60879_wha%5B1%5D.gif

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
401- آخرین باری که یه دروغ جدی گفتی کی بود؟؟ اگه گفتنیه دروغو بگو؟ همین الان !مامانم رفته استخر مادربرگم اومده خونه مون ازم پرسید مامانت کی برمیگرده گفتم 4 ولی هنوز نیومده مادربزرگمم همش میپرسه ساعت چنده منم همش میگم 3 !آخه بگم 4:30 هی میخواد بگه چرا نیومد؟زنگ بزن ببین کجاست !از این سوالا :ناراحت: چه جالب مامانم اومد
60879_wha%5B1%5D.gif
بنده خدا مادر بزرگم میگه چه خوب زودتر برگشت :خجالت2:

402- بعضی آدما هستن همیشه رو مخ راه میرن:نیش: وقتی با همچین شخصی مواجه بشی و اونم رو مخت راه بره چیکار میکنی؟ چرا؟:نیش: هیچی !بهش محل نمیدوم خودش میفهمه ولم میکنه
403- اگه منظورت رو اشتباه برداشت کنن و بد وبیراه بهت بگن! تو هم موشک رو با موشک جواب میدی؟ یا سعی میکنی منظورت رو درست بفهمونی بهش ؟
نه بابا !توضیح میدم بهشون تا رفع بشه و صلح واشتی برسیم
404- اگه دیدی طرف نمیفهمه کلاً، آخرین کاری که میکنی چیه ؟ سرش رو از بدنش جدا میکنی؟ یا بیخیال میشی؟ یا هم چنان سعی در رسوندن منظورت میکنی؟ چرا؟
بیخیال میشم !آخه اگه منم ول نکنم عصبانی میشم بعد ممکنه کله ازش جدا کنم
405- عرضم به خدمتت که یه کارتی بود که باید پر میشد :50: خبری ازش نداری؟ :93:
نخیررررررررررررر:)ایش:) هنوز تک پسرو دختر پیدا نشده که !چقد میپرسی!بخاطر خودمم که شده بیخیال این ماجرا نمیشم !خیالت تخت!
406- چرا بعضی وقتا زندگی با یه کارت باید پیش بره؟!!!! :خنده2:
پولکیاااااااااااا:زبون:
407- وقتی اتفاقای بد واست میوفته که انتظارشونو نداری چیکار میکنی؟ گریه میکنم !یا از دلشوره میمیرم !
408- سوالی هم بوده که دوست داشته باشی ازت بپرسن و کسی نپرسیده باشه؟ :سوت:
نه !
409- چی شد که آتیش شد الهه خورشید؟ :نمیدونم:
احساس کردم مناسب اسمه یه دوشیزه جوان نیست :سوت:
410- خوش میگذره؟ :16: به خوشی شما

گله منو چرا بر میداری ؟!:atish:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام الهه خانم عزیز سلام دوست عزیز :دوست:
با اجازتون منم چندتا سوال دارم اختیار دارید! :احترام:

411. خصلت رک بودن یا صریح بودن در مقابل دیگران باعث شده دچار مشکل بشی یا پشیمون بشی از برخوردت؟ نه اصلا!اطرافیانمم خیلی واضح میدونن و ناراحتم نمیشم !از بازی با کلمات بدم میاد راحت و صریح حرفمو میزنم

412. به نظرت به چه کسی میگن با سواد؟
کسی که فاقد فهم و شعور باشه
413.نظرت در مورد آدمای متظاهر چی هست؟
کسی که کمبود شخصیتی داشته باشه تظاهر میکنه
414.اگه یروز به یه پسر علاقه مند بشی چیکار میکنی بهش میگی یا غرورت بهت اجازه ی اینکارو نمیده؟ اون روز اومد !بهشم گفتم !خداروشکر اب از ابم تکون نخورد (یعنی برخوردش باهام تغییر نداد)

415.در چه مواقعی حاضری غرورت رو بشکنی؟ من تو احساساتم نصبت به اطرافیانم راحت غرورمو نادیده میگیرم

416.به چه هدفی برسی احساس رضایت از زندگیت میکنی؟
یکم خجالت میکشم اینو جواب بدم :خجالت2: ببخشید /شرمنده بخدا :احترام:
417.اگه به گذشته برگردی دوست داری چی تغییر کنه؟
تصمیمات غلط چند ساله پیش رو
418. تو زندگیت شده افسوس بخوری ؟ اگه آره افسوس چی رو میخوری؟ افسوس همون تصمیمات غلط و بچگی فکر کردنامو

419.نظرت در مورد متوهمین نهضت آریستوکراسی تو انجمنمون چی هست؟:نیش2:
همون سواد آموزی بهتر نیست ؟!
420.از اینکه تو صندلی داغ شرکت کردی چه حسی داری؟
اول ذوق زده بودم ولی 1روز بعد نه پشیمون شدم!
میترا خانم عزیز از اینکه شما در صندلی داغ شرکت کردی خیلی خوشحالم:بله: عزیزم محبت داری نصبت به من /لطف میکنی که پست هارو میخونی :دوست:
افتخار میکنم که فرصت این رو پیدا کردم تا ازتون سوال بپرسم:احترام: اختیار داری عزیزم !منت دارم که برام وقت گذاشتی
صداقتتون قابل تحسینه.:39:
واقعا!تشکر از توجهتون
خوشحال میشم با هم دوست باشیم
:دوست:باعث افتخاره عزیزم /تائید شد :گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
421-از دوستانت چه انتظاراتی داری؟

422- آیا خودت هم همون رفتارهایی که از دوستات انتظار داری انجام میدی؟

423-به نظرت من کجایی هستم؟

424-موقع خرید اهل چونه زدن هستی؟ تا چه حدی؟

425-اگه جای messi بودی چیکار میکردی؟

426-گوشیت چیه؟

427-
میگن 7 عدد مقدسیه. چرا؟ بهش اعتقاد دارین؟

428-فیلم بهتره یا دیدن مسابقه فوتبال؟​

429-
دوست داری چند سال عمر کنین؟

430- خصوصیت مهمی که بهش شهره هستین؟

431-اگه قرار باشه از یکی حلالیت بگیرین اون کیه؟

432- مورد اعتمادی؟

433- از چهارشنبه سوری چند خط بنویس

434-از سفره هفت سین چند خط بنویس

435-از سیزده به در چند خط بنویس

436- از تقویم ایرانی چند خط بنویس

437- چرا بعضی سوالات رو نمیتونم با شماره ش در یک خط بنویسم؟​

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام دختر دلنازک:شاد: دلت هم نمی گرفت من قصد داشتم که بیام.:14:
خب آماده ای ی ی؟ :داغ: بدو بیا پاین:19:
پیشاپیش ممنون از جوابی که به سؤالام میدی.:گل::دوست::دست:
بدو بیا :19:

438 - اوّل از همه بگووو
چرا با وجود گذشتن از مرز 400 سؤال و باقی موندن این همه روز باقی بازم فکر می کنی که از صندلی داغت خوب استقبال نشد؟ :113:
439 - شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟
440 - اگه بفهمی یکی از دخترای
انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش می گفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟
441- با شنیدن کدوم آهنگ باید یاد شما بیوفتیم؟ (منظورم آهنگیه که باهاش حس میگیری و برات موندگاره)
442 - وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟
443 - واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟
444 - اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت از شما سلب بشه، چطور میتونی هدفتون رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدید شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چی رو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
445 - توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟ یا اطمینان نمی کنی؟ :نیش:
446 - سخت ترین و بهترین روزت توی ایران انجمن؟
447 - بحث سیاسی دوست داری؟
448 - اسم شب؟!!! :نیش:
449 - گریه کردن واسه مرد ننگه؟
450 - موهبت یا مواهب زندگیتو نام می بری برامون ؟
451 - به سنّتای اجتماعی و قومی چقدر اعتقاد داری؟

baroon

متخصص بخش ادبیات
باران شما را به دیدن ادامه ی سؤالات دعوت می کند: :15:

452 - بین دوستای مشترکت به چی معروفی؟ لقبی هم بهت دادن؟
453 - تو دوستی چقد از منافع خودت مایه می ذاری؟
454 - اخبار حوادث رو چه قد دنبال می کنی ؟
455 - اگه گفتی ناظم بودن چه ویژگی هایی رو می طلبه؟:نیش:
456 - وقتی کسی برات خیلی عزیزه ولی دروغ زیاد میگه، چه برخوردی باهاش داری؟ بازم رک میگی بهش؟
457 - ممکنه بگی چه چیزی که توی این انجمن نگهت داشت؟ به نظرت میشه که زیباییشو از دست بده؟
458 - چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟
459 - چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت می پسندی؟
460 - شده به خاطر ایران انجمن از کارای مهم یا غیر مهم زندگیت صرف نظر کنی و بیای پیش ما؟ :بدجنس:
461 - قهر، بچّگیه؟
462 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشیی، هرچی از فروشنده می پرسی جوابتو نمیده و تحویل نمی گیره ، چه کار می کنی؟
463 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی و هیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی، ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟
464 - با این نظریه موافقی؟ "کسایی که از پیری می ترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت نیستن .اونا از این ناراحتن که دیگران هنوز جوونن!"
465 - چی اعصابتو خورد می کنه، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟
466 - روی چیزی هم تعصّب داری؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

:توافق:

467 - اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه (یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن و با حرف و عمل نتونی بهشون، خودتو بشناسونی) برای نشون دادن خود واقعیت می جنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟
468 - به نظر خودت آدم شجاعی هستی؟ شجاعت افتخاره؟ انسان ترسو چطور؟ بی ارزشه؟
469 - وقتی سوتی میشه چه راهکاری به خرج میدی؟ :10:
470 - روز بارونی باچتر؟ بی چتر؟
471 - بارزترین و شایع ترین خصلت جنس انسان چیه؟
472 - مفهوم این بیت رو بگید:
آسمان بار امانت نتوانست کشید
قرعه ی کار به نام من بیچاره زدند
473 - به نظر شما اسراف کردن محبّت ، تعبیر درستیه؟ محبّت زیاد اسرافه؟
474 - چشم و هم چشمی همیشه بده؟
475 - شادی رو از دنیای بیرون به دست میاری یا دنیای درون؟ آرامش رو چطور؟
476 - دوست دنیای مجازی به اندازه ی دوست دنیای واقعی و ملموس، مهم هست؟
477 - از چند سال پیش تا الآن طرز فکرت چقدر عوض شده؟
478 - به کدوم طرز فکرت که حالا دیگه بهش اعتقاد نداری می خندی؟
479 - فکر می کنی توی 10 سال آینده چقدر از افکار امروزت تغییر می کنن و برات خنده دارن؟ :نیش:
480 - ایران انجمن توی چه مواردی تونسته طرز فکرت رو عوض کنه؟
481 - قیچی رو بیخودی به هم بزنیم دعوا میشه؟
482 - جمله یا شعری که همیشه همراهته و سعی می کنی زندگیتو بر اون اساس بسازی چیه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

:24:

483 - با به میون اومدن اسم خدا، کدوم صفتش بیشتر توی ذهنت تداعی میشه؟ رحمت و مهربونیش یا جبّاریتش؟
484 - به نظرت تا کجا میشه ادامه داد؟ نپرس چیو، جوابو بده! :بدجنس:
485 - توی خیابون اگه کیف پولتو بزنن داد و بیداد راه میندازی؟ شوکه و مات نگاه میکنی؟ می دویی دنبال دزد؟ چه می کنی؟
486 - یک پدر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟
487 - یک همسر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟
488 - یکی از بهترین و بدترین خاطراتت با من رو بگو.:شاد:/
:48:
489 - ملاکت برای تعیین اندازه ی مهر و محبت آدما یا خالصی و ناخالصیشون چیه؟ با ابراز دادن یا ندادن اونا میشه به نتیجه ی درست هم رسید؟:فکر:
490 - این یکی از شکلک های دوست داشتنی منه. نظرتو بگو:
attachment.php

491 - برامون بگو کدوم سؤال های صندلی داغت رو بیش از همه دوست داشتی؟:توافق:
492 - با مهمون سرزده چطوری؟ :بدجنس:
493 - دوست داشتی تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی می کردی؟ بعد هر روز صبح سبدت رو برمی داشتی و برای چیدن تمشک راهی جنگل می شدی؟!! :تعجب:توی راه با خرگوشا و گلا حرف می زدی و با پروانه ها بازی می کردی؟:نیش2:دوست داشتی؟
494 - شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟ گل مورد علاقه ت؟ عطر مورد علاقه ت؟ کتاب مورد علاقه ت؟

495 - دوران کودکیت برات شیرین بوده؟
496 - سؤال آزاردهنده ای هم توی صندلی داغ شما هست؟
:62:
497 - الآن فشارت چنده؟:بدجنس:
498 - ...؟ :15:

خسته نباشی میترای عزیزم.:گل::شاد:
:قلیون::دست:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

سلام فاطمه جون / وقت بخیر /خوشحالم که باز میبینمت
421-از دوستانت چه انتظاراتی داری؟ توقع خاصی ندارم فقط دروغ بهم نگن

422- آیا خودت هم همون رفتارهایی که از دوستات انتظار داری انجام میدی؟
من همیشه اول خودمو تو موقعیته طرف مقابلم قرار میدم برا همین همیشه اول از خودم شروع میکنم

423-به نظرت من کجایی هستم؟
شما !شاید شیرازی (شیراز گفتم چون فکر کنم گفتید فامیلاتون شیراز زندگی میکنن )

424-موقع خرید اهل چونه زدن هستی؟ تا چه حدی؟
نه اصلا!مامانم همیشه حرص میخوره
:خجالت2:

425-اگه جای messi بودی چیکار میکردی؟
ریش میزاشتم تا یکم صورتم مردونه تر دیده شه نه مثله یه نوجوان

426-گوشیت چیه؟
تکراریه (سامسونگ) دوس دارم عوضش کنم !مامانم اجازه نمیده
60879_wha%5B1%5D.gif

427-
میگن 7 عدد مقدسیه. چرا؟ بهش اعتقاد دارین؟

نمیدونم !ولی اره تا حدودی باور دارم
428-فیلم بهتره یا دیدن مسابقه فوتبال؟
100% فیلم :شاد:
429-
دوست داری چند سال عمر کنین؟ تکراری (تا وقتی که محتاج بنده خدا برای کارام نباشم)

430- خصوصیت مهمی که بهش شهره هستین؟ رک و بلبل زبون بودن !

431-اگه قرار باشه از یکی حلالیت بگیرین اون کیه؟ یکی از دوستام !بچه مدرسه ایی بودم !بهش پول قرض بودم پس ندادم از محلمون رفتن !

432- مورد اعتمادی؟ تو خونه و تو جم دوستام آره خدارو شکر

433- از چهارشنبه سوری چند خط بنویس من نوشتنم خوب نیست :خجالت2:فکر نکنم چند خط بشه
در آتشی که با مهر دل روشن شده سوزاندنه بدیها برای وارد شدن به سال جدید زندگی
434-از سفره هفت سین چند خط بنویس
پهن کردن سفره ایی سرشار از برکت الهی چون نورو روشنایی برای رسیدن به سلامتی و سعادت و زندگی در نخستین روز از سال نو

435-از سیزده به در چند خط بنویس
شلوغی و شیطونی کلی بشور و بسابه بعدش
436- از تقویم ایرانی چند خط بنویس
روزهای زندگی که به ترتیب نگاشته شده همراه با اطلاعاتی برای زنده کردن و نگهداشتنه کلی یاد ها خاطره ها

437- چرا بعضی سوالات رو نمیتونم با شماره ش در یک خط بنویسم؟
نمیدونم !شاید مهدی بدونه

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

سلام سلام دختر دلنازک:شاد: دلت هم نمی گرفت من قصد داشتم که بیام.:14:
سلاااااااااااااااااام :خجالت2: شما لطف داری عزیزم
خب آماده ای ی ی؟ :داغ: بدو بیا پاین:19: بله آماده آماده :شاد:
پیشاپیش ممنون از جوابی که به سؤالام میدی.:گل::دوست::دست: بنده هم سپاسگذارم برای وقتی که گذاشتی و سوال پرسیدی :احترام::دوست:
بدو بیا :19:
:شاد2::شاد:

438 - اوّل از همه بگووو چرا با وجود گذشتن از مرز 400 سؤال و باقی موندن این همه روز باقی بازم فکر می کنی که از صندلی داغت خوب استقبال نشد؟ :113:
به عدد سوالا که اصلا توجه نکرده بودم :خجالت2: ولی خب همش آقا منصور بود و داشت جور باقی رو میکشید
439 - شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟ بله وقتی ندیده گرفتنش به نفع خودت باشه :خجالت2:
440 - اگه بفهمی یکی از دخترای انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش می گفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟ اول دوس دارم تو جم دوستایه واقعی خودم که باهاشون راحت حرف میزنم و درد و دل میکنم نباشه!بعدم کلی شوکه میشم
60879_wha%5B1%5D.gif
چیزی نمیتونم بگم واقعا فقط چندتا تو دلم !آخه این چه کاریه !

441- با شنیدن کدوم آهنگ باید یاد شما بیوفتیم؟ (منظورم آهنگیه که باهاش حس میگیری و برات موندگاره) آهنگایه نی نای نای یاد من بیوفتید (تو خونه همیشه میگن آهنگ شاد بزارید میترا دونه دونه عروسیایی که توش این اهنگو زدن اسم میبره!
442 - وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟
من خسته /گرسنه /بی خواب باشم خیلی خیلی بداخلاق میشم
443 - واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟
راستش همه رو زیر چشمی میپام ! اگه بتونم به معلوله کمک میکنم
444 - اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت از شما سلب بشه، چطور میتونی هدفتون رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدید شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چی رو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
راستش با شرایطی که دارم بهم ثابت شده که برای رسیدن به هدف همیشه همه چی رو نباید داشته باشی باید برای رسیدن به هدف تلاش کنی برای رسیدن به ملزوماته رسیدن به هدف بعد خود هدف (سخت نیست اصلا امتحان کردم !فقط صبوری میخواد و توکل بخدا)
445 - توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟ یا اطمینان نمی کنی؟ :نیش:
تو صندوق صدقات خونه و محل !نه اتفاقا خیلی هم اعتقاد و اعتماد دارم
446 - سخت ترین و بهترین روزت توی ایران انجمن؟
سخت تریناش روزایی هست که دلگیرم از خود ایران انجمن بهترین روزاش روزاییه که همه رو شاد و پر انرژی میبینم و انرژی دریافت میکنم
447 - بحث سیاسی دوست داری؟
سیاستو دنبال میکنم اونم به زبانه ساده !ولی بحث سیاسی نمیکنم !تاحالا هم رای ندادم سر این موضوع با داداش کوچیکم کل انداختیم !
448 - اسم شب؟!!! :نیش:
داوود خوابیده :خنده2:
449 - گریه کردن واسه مرد ننگه؟ نه!
450 - موهبت یا مواهب زندگیتو نام می بری برامون ؟
حضور خدا تو زندگیم /خانواده ام / امید به اینده (که شکر خدا هنوز که هنوز بهش ایمان دارم )
451 - به سنّتای اجتماعی و قومی چقدر اعتقاد داری؟
کلا چه سنت چه مدرنیته باعث بشه ارامشم در زندگی از بین بره مخالفم !

اینجا آخرشه :شاد:همه رو جواب دادم :شاد2:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
:24:

483 - با به میون اومدن اسم خدا، کدوم صفتش بیشتر توی ذهنت تداعی میشه؟ رحمت و مهربونیش یا جبّاریتش؟ رحمت و مهربونی
484 - به نظرت تا کجا میشه ادامه داد؟ نپرس چیو، جوابو بده! :بدجنس: تا هر کجا که خودت بخوای
485 - توی خیابون اگه کیف پولتو بزنن داد و بیداد راه میندازی؟ شوکه و مات نگاه میکنی؟ می دویی دنبال دزد؟ چه می کنی؟ کلا تو این موردا من شوکه و مات نگاه میکنم
486 - یک پدر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟ مهربون باشه و کمک به رشد و موفقیته فرزندش کنه
487 - یک همسر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟همسری که به همسرش اعتماد و آرامش رو بده
488 - یکی از بهترین و بدترین خاطراتت با من رو بگو.:شاد:/:48: بهترین: پستی که تو دانه دانه سپاس گذاشتی (بخاطر توجهی که داشتی) بدترین:خدارو شکر تاحالا نداشتم
489 - ملاکت برای تعیین اندازه ی مهر و محبت آدما یا خالصی و ناخالصیشون چیه؟رفتاری که ازشون در طول زمان میبینم با ابراز دادن یا ندادن اونا میشه به نتیجه ی درست هم رسید؟:فکر: نمیشه 100% به نتیجه قطعی رسید ولی کمک کننده ست
490 - این یکی از شکلک های دوست داشتنی منه. نظرتو بگو:
attachment.php
یاددخترایی میوفتم که از اون ور بوم افتادن
491 - برامون بگو کدوم سؤال های صندلی داغت رو بیش از همه دوست داشتی؟:توافق: سوالایه آقا منصور !چون سوالاشون داغه
492 - با مهمون سرزده چطوری؟ :بدجنس: خیلی بدم میاد!صورتمم خیلی معلوم میشه و مامانمم همش میگه آروم باش اروم باش اصلا هم باهاشون حرف نمیزنم !میرم سراغ تلوزیون (کلا مهمون دوست نیستم!)
493 - دوست داشتی تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی می کردی؟ بعد هر روز صبح سبدت رو برمی داشتی و برای چیدن تمشک راهی جنگل می شدی؟!! :تعجب:توی راه با خرگوشا و گلا حرف می زدی و با پروانه ها بازی می کردی؟:نیش2:دوست داشتی؟ تصور قشنگیه ولی با تجربه زندگی امروزی یکم سخته
494 - شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟ گل مورد علاقه ت؟ عطر مورد علاقه ت؟ کتاب مورد علاقه ت؟
شیرینی: پاپیونیا و پروانه ایهای قدیم بود اونارو خیلی دوس دارم /شکلاتی زیاد نیستم/گل: رز سفید رو خیلی دوس دارم / کتاب: صحیفه سجادیه
495 - دوران کودکیت برات شیرین بوده؟
خوب بود شکر خدا فقط از معلمه 2 ابتدایی اصلا خوشم نمیومد
496 - سؤال آزاردهنده ای هم توی صندلی داغ شما هست؟ :62:
ازار دهنده نه فقط اون سوالی که منصور پرسید اونایی که دوس داشتی یا توقع داشتی و سوال بپرسن و نپرسیدن رو اسم ببر!پشیمون شدم اسم بردم !ترجیح میدم که خود دوستان میومدن نه با اسم بردنشون
497 - الآن فشارت چنده؟:بدجنس:
نمیدونم !ولی خوبه آب قندی نشدم :خنده2:
498 - ...؟ :15:
این نیز بگذرد :دوست:

خسته نباشی میترای عزیزم.:گل::شاد:
:قلیون::دست:

سلامت باشی عزیزم :دوست:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

:توافق:
:دوست:

467 - اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه (یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن و با حرف و عمل نتونی بهشون، خودتو بشناسونی) برای نشون دادن خود واقعیت می جنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟
رویه خودمو پیش میگیرم!همون میترا میمونم!اونا سعی کنن منو بشناسن!
468 - به نظر خودت آدم شجاعی هستی؟ شجاعت افتخاره؟ انسان ترسو چطور؟ بی ارزشه؟
بینه شجاع و ترسوم!نه افتخار نیست! نه !فقط روشون زیاد اعتماد نمیکنن برای کارهای که شجاعت میخواد
469 - وقتی سوتی میشه چه راهکاری به خرج میدی؟ :10:
خودم زودتر از طرف مقابل میخندم و همشم میگم نه خودم اینطور کردم
470 - روز بارونی باچتر؟ بی چتر؟
من حساسیت پوستی دارم !همیشه محافظ میشم در برابر بارون و خورشید
471 - بارزترین و شایع ترین خصلت جنس انسان چیه؟
محبت و عشقی که به همانند خودش میده
472 - مفهوم این بیت رو بگید:
آسمان بار امانت نتوانست کشید
قرعه ی کار به نام من بیچاره زدند
473 - به نظر شما اسراف کردن محبّت ، تعبیر درستیه؟ محبّت زیاد اسرافه؟
محبت کردن یه کمکه خوبیه اول برای طرفی که داره محبت میده!همیشه هم نه تنها کم نباید کرد بایدم بیشتر خرجش کرد پس اسراف نیست!فقط بعضی وقتا باید توجه کرد که هر کسی لایقه محبت نیست!
474 - چشم و هم چشمی همیشه بده؟
خیلی بده!متاسفانه خودم یکم دارم.آرامشو از آدم میگیره
475 - شادی رو از دنیای بیرون به دست میاری یا دنیای درون؟ آرامش رو چطور؟
میتونه هر دوتاشم باشه!بعضی وقتا از درونت میگیری که به بیرون انتقال بدی بعضی وقتا برعکس
476 - دوست دنیای مجازی به اندازه ی دوست دنیای واقعی و ملموس، مهم هست؟
برای من هست!چون واقعا دوستم هستن !ازشون خوشی شادی انرژی حتی ناراحتی میگیرم !وقتی من میخندم یا گریه میکنم از دوستایه مجازی پس واقعین!
478 - به کدوم طرز فکرت که حالا دیگه بهش اعتقاد نداری می خندی؟
که من نمیتونستم خیاطی کنم
479 - فکر می کنی توی 10 سال آینده چقدر از افکار امروزت تغییر می کنن و برات خنده دارن؟ :نیش:
خیلی هاشون!مخصوصا یه چیزی که تو دلمه
480 - ایران انجمن توی چه مواردی تونسته طرز فکرت رو عوض کنه؟
اعتماد بنفسم /اینکه میترا (الهه خورشید) خودش مهمه نه حاشیهاش
481 - قیچی رو بیخودی به هم بزنیم دعوا میشه؟
بعضی وقتا آره :خنده2:
482 - جمله یا شعری که همیشه همراهته و سعی می کنی زندگیتو بر اون اساس بسازی چیه؟ آدم با امید زنده ست / و دکمه های پیانو(یه بارم بهت گفتمااااااااا یادت هست ؟)
...

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
باران شما را به دیدن ادامه ی سؤالات دعوت می کند: :15:
باران کولاک میکند:خنده2:

452 - بین دوستای مشترکت به چی معروفی؟ لقبی هم بهت دادن؟
نه راستش!فقط بعضی وقتا میتی صدام میکنن و کلی هم حرصم میدن
453 - تو دوستی چقد از منافع خودت مایه می ذاری؟
تا حدی که پایه منافع خانواده ام وسط نباشه
454 - اخبار حوادث رو چه قد دنبال می کنی ؟
در حد خبر20:30
455 - اگه گفتی ناظم بودن چه ویژگی هایی رو می طلبه؟:نیش:
صبور بودن پر تلاش بودن نکته سنج بودن دقیق بودن
456 - وقتی کسی برات خیلی عزیزه ولی دروغ زیاد میگه، چه برخوردی باهاش داری؟ بازم رک میگی بهش؟
با خنده بازم بهش میگم در کل اگه به شعورم توهین بشه دیگه چشمم کسی رو نمیبینه و راحت حرفمو میزنم
457 - ممکنه بگی چه چیزی که توی این انجمن نگهت داشت؟ به نظرت میشه که زیباییشو از دست بده؟
جو صمیمی که دارن !باهم خوبن بهم احترام میزارن بهم دیگه کمک میکنن / فکر کنم کارباریه اینده اینو مشخص میکنه
458 - چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟
صبحا وقت نماز مغربمم خیلی خوبم
459 - چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت می پسندی؟
عکسه نی نی جونم و چندتا طبیعت
460 - شده به خاطر ایران انجمن از کارای مهم یا غیر مهم زندگیت صرف نظر کنی و بیای پیش ما؟ :بدجنس:
بله شده!ولی خب اکثر با برنامه ریزی میام که مشکلی پیش نیاد
461 - قهر، بچّگیه؟
بعضی وقتا آره از رویه بی منطقی باشه و فقط بگه که قهر کردم
462 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشیی، هرچی از فروشنده می پرسی جوابتو نمیده و تحویل نمی گیره ، چه کار می کنی؟
خواهرم باشه میزاره میره بیرون من باشم وسیله رو بر میدارم قیمتو میخونم پولشو میزارم میام
463 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی و هیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی، ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟
سرعت عمله مغزم برای تصمیم گیری
464 - با این نظریه موافقی؟ "کسایی که از پیری می ترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت نیستن .اونا از این ناراحتن که دیگران هنوز جوونن!"
نه اصلا!
465 - چی اعصابتو خورد می کنه، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟
کسی بره سراغه گوشیم !(جز داداش وسطیمم کسی اینکارو نمیکنه بعدم که میپرسم چی میخواستی میگه عکس و فیلمایه ماکان رو نگاه میکنم
60879_wha%5B1%5D.gif
)

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
خب خدارو شکر که یکی اومد سوال پرسید تا من روم بشه که ادامه بدم :غش2: واقعا تا حالا رو نشده بود :خنده2:بنده خدا

بپرسم آیا ؟ :112: :خجالت2: بفرمایید ایا

369- استعمار رو برامون تعریف کن و نظرتو هم در این باره بگو. استعمار يك واژه عربى و به معناى طلب عمران و آبادانى است. «۱» از نظر سياسى نيز عبارت است از: سياست مبتنى بر برده كردن، سودجويى از منابع طبيعى و بهره‏كشى از مردم كشورهاى كم‏رشد و ممانعت از پيشرفت فنّى، اقتصادى و فرهنگى آن‏ها براى تحكيم سلطه سياسى، نظامى و اقتصادى دولت استعمارگر. به عبارت ديگر، استعمار جريانى است كه از طريق آن، يك ملت قدرتمند، سلطه همه‏جانبه خود را بر يك جامعه ضعيف اعمال مى‏كند. اين جريان ممكن است همراه با نابودى بوميان جامعه يا بهره‏كشى از آنان و يا به كمك و شراكت بخشى از افراد آن جامعه صورت گيرد. «۲» گرفتنه حق مالکیت خوب نیست

370- اين که يک نخبه داره ازت سوال ميکنه چه حسي داره؟ میگم ریحانه 11 بیادااااااااااااااااااا:زبون:

371- سياست يک بام و دو هوا یعنی چی ؟ چه جور سیاستیه و چه مواقعی ازش استفاده میشه ؟ نمیدونم !

372- تناسخ یعنی چی ؟وازایش یا تناسخ یا باززایی یعنی زاییده شدن دوباره پس از مرگ، با اختلافاتی در مفهوم، از اعتقادات ادیانی مانند دائو، بوداگرایی ، هندوگرایی، مانوی، برهمایی، جینیسم، سیکیسم، اهل حق (یارسان) و غُلات شیعه است

373- نظرت در ارتباط با تناسخ چیه ؟ به نظرت تناسخ اشتباهه یا درسته ؟ چرا ؟ درسته و بهش قبول دارم بعد از مرگ زنده شدن و زندگی جدید شروع کردن با توجه به زندگی این دنیا

374- نظرت درباره مسائل ماوراطبيعه چيه؟ جالبه ولی بعضی وقتا ترسناکه

375- وجود ِ روح رو اثبات کن . الان یعنی یه روح ظاهر کنم!
60879_wha%5B1%5D.gif

376- منصوريسم رو برامون توضيح بده :نیش: مکتبه یا مذهب؟!:خنده2:

377- به نظر فرويد واقعا به حرفاش ايمان داشته يا این امپرياليسم غدار وادارش کرده بود اون حرفارو بزنه ؟من چندتایی که الان خوندم خیلی پیچیده ست!ولی دقیقه انگار !پس میتونه واقعا باشن!

378- نظرت راجع به امپرياليسم چيه ؟
امپریالیسم به نظامی گفته می‌شود که به دلیل مقاصد اقتصادی و/یا سیاسی می‌خواهد از مرزهای ملی و قومی خود تجاوز کند و سرزمین‌ها و ملتها و اقوام دیگر را زیر سلطهٔ خود درآورد/اصلا یه چنین چیزی رو قبول ندارم !چون کشور خودم یه زمانی درگیر بوده و در حاله حاضرم بعضی کشورها!ضررهایی که دیده میشه واقعا جبران ناپذیره

379- امپرياليسم غدار درسته يا امپرياليسم قدار ؟ از لحاظه املایی؟

380- نظرت راجع به کمونيسم چيه ؟ معنیشو خوندم معنی بدی نداشت ولی ازش خوبی نشنیدم !

381- ليبراليسم رو واسمون توضيح ميدي ؟ در معنای لغوی به معنی آزادی خواهی می باشد(البته لازم به ذکر است کاربرد کلمه لیبرال برای شخصی در ایران و در ادبیات سیاسی به معنای پیروی آن شخص از مکتب لیبرالیسم بوده و معنای لغوی آن منظور نمی شود) به آرایه وسیعی از ایده‌ها و تئوری‌های مرتبط دولت اطلاق می‌شود که آزادی شخصی را مهم‌ترین هدف سیاسی می‌داند. لیبرالیسم مدرن در عصر روشنگری ریشه دارد. به صورت کلی، لیبرالیسم بر حقوق افراد و برابری فرصت تأکید دارد. شاخه‌های مختلف لیبرالیسم ممکن است سیاست‌های متفاوتی را پیشنهاد کنند، اما همه آن‌ها به صورت عمومی توسط چند قاعده متحد هستند، از جمله گسترش آزادی اندیشه و آزادی بیان، محدود کردن قدرت دولت‌ها، نقش قانون، تبادل آزاد ایده‌ها، اقتصاد بازاری یا اقتصاد مختلط و یک سیستم شفاف دولتی. همه لیبرال‌ها -همینطور بعضی از هواداران ایدئولوژی‌های سیاسی دیگر - از چند فرم مختلف دولت که به آن لیبرال دموکراسی اطلاق می‌شود، با انتخابات آزاد و عادلانه و حقوق یکسان همه شهروندان توسط قانون، حمایت می‌کنند.

لیبرالیسم به صورت یک اصطلاح اندیشۀ سیاسی، معانی زیادی داشته است، اما هرگز از اصل لاتین کلمه liber، به معنی آزاد، جدا نبوده است. این اصطلاح دلالت دارد بر دیدگاه یا خط مشی‌های کسانی که گرایش اولیه‌شان در سیاست و حکومت کسب یا حفظ میزان معینی آزادی از قید نظارت یا هدایت دولت یا عوامل دیگری است که ممکن است برای ارادۀ انسانی نامطلوب به شمار آید. لیبرالیسم به طور سنتی جنبشی بوده است برای تامین این نظر که مردم به طور کلی تابع حکومت خودکامه نیستند، بلکه در زندگی خصوصی شان مورد حمایت قانون قرار می گیرند و در امور عمومی بتوانند قوه ی مجرب حکومت را از طریق یک هیآت قانونگذاری که آزادانه انتخاب شده باشند کنترل کنند. لیبرالیسم در زمینۀ نظریۀ ناب متمایل به پیروی از جان لاک فیلسوف انگلیسی بوده است که به وضعیت طبیعی و قانون طبیعت اعتقاد داشت. بر این اساس این نظر تصدیق می شد که هیچ کس نباید به سلامتی، زندگی، و اموال دیگران آسیبی برساند

382- تصور کن در شرایطی هستی که فقط دو راه داري واسه انتخاب. کمونيسم يا ليبراليسم . کدومو انتخاب ميکني؟ چرا؟ وای چقدر سخت!اونطور که من جفتشونو خوندم و درک کردم با اجازه تون لیبرالیسم

383- در مورد مکتب آنارشیسم چی میدونی ؟ در زبان سیاسی به معنای نظامی اجتماعی و سیاسی بدون دولت، یا به طور کلی جامعه‌ای فاقد هرگونه ساختار طبقاتی یا حکومتی است. آنارشیسم برخلاف باور عمومی، خواهان «هرج و مرج» و جامعهٔ «بدون نظم» نیست، بلکه همکاری داوطلبانه را درست می‌داند که بهترین شکل آن ایجاد گروه‌های خودمختار است. طبق این عقیده، نظام اقتصادی نیز در جامعه‌ای آزاد و بدون اجبار ِ یک قدرت سازمان‌یافته بهتر خواهد شد و گروه‌های داوطلب می‌توانند بهتر از دولت‌های کنونی از پس وظایف آن برآیند. آنارشیست‌ها به طور کلی با حاکمیت هرگونه دولت مخالفند و دموکراسی را نیز استبداد اکثریت می‌دانند (که معایبش کمتر از استبداد سلطنتی است).[۲]

آنارشیسم خود زیرنحله‌های پرشماری دارد، که جز در یکی دو اصل بنیادین شباهت چندانی با هم ندارند. این خود تا حدی خاسته از ماهیت آنارشیسم است که وجود خویشتن را در نفی و مخالفت می‌جوید. ماهیت آزاد و غیرمتمرکز آنارشیست‌ها، در سازمان‌نیافتگی نسبی تشکیلات ایشان پیداست. ایشان ضمن التزام به اصول بنیادین آنارشیسم در تفسیر این اصول و به فعلیت درآوردن آنها اختلاف‌های اساسی دارند. مهم‌ترین این اصل‌های بنیادین چنان که پیشتر گفته شد، نفی حکومت است؛ یعنی عصارهٔ تفکر آنارشیستی تأکید بر آزادی فرد است. این تأکید منجر به تقبیح و مخالفت با هر گونه اقتدار بیرونی (خاصه حکومت) می‌گردد که مانعی در رشد و تعالی آزاد فرد باشد

384- به نظرت مکتب آنارشيسم شانسي براي موفقيت يه جامعه داره آيا ؟ فکر نکنم موفق بشه با توجه به تعریفش

385- شيزوفرني يعني چي ؟ یک بیماری روانی با منشاء نامشخّص و علایم متغیّر می‌باشد که اصطلاح آن توسط اُیگِن بلویلر از ترکیب دو واژهٔ یونانی سخیسین (دو نیم کردن، گسستن: σχίζειν) و فرِنُس (فکر، اندیشه: φρήν) وضع شده است. مشخصهٔ این بیماری عدم توانایی درک و یا بیان واقعیت است. این بیماری دارای عوارضی همچون عدم ارتباط منطقی در رفتار و گفتار، انزوا و گوشه نشینی بیش از حد و هذیان و توهم است. تشخیص این بیماری با مصاحبه با بیمار و مشاهده رفتار او میسر می‌شود. نتایج یک تحقیق در مجله نیچر اینچنین منتشر شده است که بر اساس گفته های دکتر کاری استیونسن که رهبری این گروه تحقیق را بر عهده دارد، سن پدر برای سلامت کودک تعیین کننده تر و موثرتر از سن مادر است. به گفته دکتر استیونسن، جامعه نسبت به سن مادر حساس تر از سن پدر است اما به غیر از سندروم داون، به نظر می رسد که اختلالاتی چون اسکیزوفرنی و اوتیسم تحت تاثیر سن پدر هستند نه مادر

386- شيزوفرني با اسکيزوفرني چه تفاوتي دارن ؟ اصلات تفاوتي دارن آيا ؟

387- اگه بهت زنگ بزنن و بگن برنده ماشين بي ام و شدي چکار ميکني ؟خوشحال میشم /خونه رو عوض میکنیم میریم نزدیک خونه خواهرم :شاد:

388- بعد مدتي دوباره زنگ بزنن بگن اشتباه شده چيکار ميکني ؟هیچی آخه خونه خریدیم تا شما باشید اشتباه نکنید

389- بعد يک ساعت دوباره زنگ بزنن بگن نه درسته شما برنده شدين

390- بعد يه ساعت زنگ بزنن...
شمارمونو عووووووووووووووووووووض میکنم تا این همه زنگ نزنن

391- نظرتو در مورد اين شخصيتها بگو

1- دکتر علي شريعتي
به آنهایی که میگویند " زن " یک موجود ضعیفه است میگویم اگر اینگونه بود چرا خداوند خانه خود را در آرامگاه " هاجر " قرار داد ؟!!!

2- صادق هدايت

در زندگی زخم هایی هست كه مثل خوره روح آدم را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد. این دردها را نمی شود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این درددهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمرند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخرامیز تلقی بکنند
3- احمد شاملو
نيلوفر و باران در تو بود
خنجر و فريادی در من.
فواره و رويا در تو بود
تالاب و سياهی در من.

در گذرگاه‌ات سرودی ديگرگونه آغاز کردم.

4- ادولف هيتلر

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

5- رضاخان پهلوي

قدبلند
6- مسعود ده نمکي

خوشم نمیاد ازش
7- اديسون
خدابیامرزدش

8- تام هنکس
اگه اشتباه نکنم یه فیلم داشت نقشه یه مادربزرگو بازی میکرد رو دوس داشتم

9- ابراهام لينکلن
رئیس جمهوری وظیفه شناس
10- پوران درخشنده
فیلم سازی توانا

11- اليشا گري

متوجه نشدم آخرش
12- رابرت گدار
احتمالا این نبود منظورتون رابرت گدارد ؟

13- فون براون
تلاش برای پیشرفت

14- مک ميلان
شیمی!میونه خوبی باهاش ندارم

15- مايکل فارادي

مخترع
16- جوزف هنري

احتمالا ژوزف هانری نبوده؟
17- گراهام بل

تلفن و فلزیاب اختراع کرد
18- آلفرد نوبل

جایزه ش معروفه
19- آيزاک نيوتن
تو فیزیک خیلی میگفتیم خدا بیامرزده

20- جيمز وات

اسمه خودشم گذاشته رو اختراعش!
21- لئوناردو داوينچي
شاهکار

22- ژوزف کوينو

فرانسویه؟
23- جان وسلي

نقاش پرتره
24- پدرو پيت

جاسوس!
25- منصور ابراهيمي :نیش:

یاد و خاطرش گرامی :گل:
392- حال کردی با چه شخصیت های بزرگی آشنات کردم آیا ؟ :نیش: مخصوصا این آخری. خعععععععععلی آدم ِ شاخیه :نیش:
یه سوال: خودت واقعا همه اینارو میدونی و میشناسی؟!

بازم بیام آیا ؟ :نیش: :غش2:چی بگم والله:خنده2:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
سلاااااااااااااااام به میترای دوست داشتنی خودم:11:

اینم از سوالات من
:شاد:

499-نظرت راجع به این جمله چیه؟! مهربانی بیش از حد باعث ایجاد توهم در طرف مقابل می شود.:نیش2:

500-دوستی رو در چی تعریف میکنی؟:بله:

501-اگر بخوای صفت خودت رو نقاشی کنی چی میکشی؟:راز:
502-ازچه افرادی خوشت میاد و از چه افرادی بدت میاد؟:دوست:
503-تاحالادچار عذاب وجدان طولانی مدت شدی؟:ترس:
504بهترین الگوت در زندگی؟:بدجنس:
505-نظرت راجع به این جمله؟(خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو):18:
506-چقدر برای هدفت در زندگی تلاش میکنی؟:فرار:
507-5 تا چرایی که توی زندگی هنوز پیداشون نکردی؟:ناراحت:
508-اگه خودت الان مصاحبه کننده بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت میکردی و ازش سوال میپرسیدی؟:نیش2:

آخرین ویرایش:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام میترا :گل:
خوفی؟
ما باز هم آمدیم
509-برای تشکر بیشتر ازچه واژه ای استفاده می کنی؟
510-چه بستنی رو دوست داری؟
511-صحیفه سجادیه با ترجمه کی می خونی؟
512-آخرین اس ام اسی که دستت رسیده بنویس
513-آخرین اس ام اسی که فرستادی؟
514-اسم معلم اول دبستانت چی بود؟
515-چند شنبه به دنیا اومدی ساعت چند؟
516-به نظرت هدف از قرار دادن بال برای سوسک چی بوده؟
517-از چی از همه بیشتر می ترسی؟
518-درس مورد علاقه ات تو مدرسه چی بود؟
519-کدوم شکلک شبیه منه؟
خسته نباشی:گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سلاااااااااااااااام به میترای دوست داشتنی خودم:11:سلاااااااااااااااااااام نرگس جونم:شاد2: /خوبی عزیزم؟:شاد::دوست:

اینم از سوالات من
:شاد: پس بریم سراغش :فرار:

499-نظرت راجع به این جمله چیه؟! مهربانی بیش از حد باعث ایجاد توهم در طرف مقابل می شود.:نیش2:
توهم رو نمیدونم ولی احساس میکنم توقع رو بالا میبره /

500-دوستی رو در چی تعریف میکنی؟:بله:
معرفت

501-اگر بخوای صفت خودت رو نقاشی کنی چی میکشی؟:راز:
دریایه طوفانی
502-ازچه افرادی خوشت میاد و از چه افرادی بدت میاد؟:دوست:
از افرادی که خودشون هستن نه اینکه نقش بازی کنن خوشم میاد از برعکسشم بدم میاد
503-تاحالادچار عذاب وجدان طولانی مدت شدی؟:ترس:
بله شدم
504بهترین الگوت در زندگی؟:بدجنس:
خواهرم:دوست:
505-نظرت راجع به این جمله؟(خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو):18: بعضی وقتا ناخودآگاه انجامش میدیم
506-چقدر برای هدفت در زندگی تلاش میکنی؟:فرار:
قبلا خیلی ولی الان یه تنبلی خیلی بد سراغم اومده :ناراحت:
507-5 تا چرایی که توی زندگی هنوز پیداشون نکردی؟:ناراحت: 5تا؟!فقط 1 چرا دارم !تو خونه ما همه لاغرن !همه هااااااااااااااااا فقط من !موندم چرا!!!!!!!!:ناراحت:
508-اگه خودت الان مصاحبه کننده بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت میکردی و ازش سوال میپرسیدی؟:نیش2:

نمیدونم بارون شرکت کرده یا نه دوس داشتم بارون رو صندلی بشینه

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام میترا :گل: سلام دریا جون:شاد:
خوفی؟ خوبم شما خوبی؟:دوست:
ما باز هم آمدیم شما مگه چند نفرید؟
60879_wha%5B1%5D.gif
:خنده2:

509-برای تشکر بیشتر ازچه واژه ای استفاده می کنی؟ خود کلمه تشکر بعضی وقتا سپاسگذارم
510-چه بستنی رو دوست داری؟
سنتی :شاد:
511-صحیفه سجادیه با ترجمه کی می خونی؟خواهرم یکی داره تاحالا به اسمش دقت نکردم ولی درشت خطه خوندنش راحته برا پدرم برای انصاریان
512-آخرین اس ام اسی که دستت رسیده بنویس
وا!بزنم سیاه و کبود شی: دی
513-آخرین اس ام اسی که فرستادی؟
تو هم چقدر خریداری !
514-اسم معلم اول دبستانت چی بود؟
یادم نیست
515-چند شنبه به دنیا اومدی ساعت چند؟
نمیدونم روزشو !نپرسیدم !ولی میگن روز بدنیا اومدم
516-به نظرت هدف از قرار دادن بال برای سوسک چی بوده؟
برای فرار از شکارچی :خنده2:
517-از چی از همه بیشتر می ترسی؟ مرگ
518-درس مورد علاقه ات تو مدرسه چی بود؟
اگه درسارو خوب بلد میشدم دوس داشتم ولی اگه یادنمیگرفتم بدم میومد!مثله زبان انگلیسی چون هیچی ازش بلد نیستم!
519-کدوم شکلک شبیه منه؟
:129:(احساس میکنم آدم جدی هستین !)
خسته نباشی:گل: تشکر عزیزم :دوست:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا