• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بیسکویت خرگوشی

ZahRa-Gh

متخصص بخش


Biscuit1.jpg

مواد لازم :

  1. آرد ¾ ۲ پیمونه
  2. آرد یا نشاستهٔ ذرت ½ پیمونه
  3. نمک ¼ قاشق چایخوری
  4. کره تقریبا نرم ۲۸۰ گرم
  5. شکر ۱ پیمانه
  6. تخم مرغ ۱ عدد
  7. وانیل یا اسانس لیمو ¼ قاشق چایخوری
شما میتوانید از این خمیر برای انواع شکلهای مختلف استفاده کنید.
طرز تهیه :
با میکسر، کره، شکر، وانیل یا اسانس را ۲ دقیقه هم میزانید تا وقتی‌ که دیگه شکر را داخل آن نبینید‌. تخم مرغ را اضافه کنید. ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید تا یک دست شود.
آرد و نشاستهٔ و نمک را روی درجهٔ کم میکسر ۱ دقیقه هم بزنید.
خمیر را داخل کیسه فریزر بریزید —– ۳ قسمت کنید که راحت تر باشید‌—–یعنی‌ ۳ قسمت خمیر را داخل ۳ تا کیسهٔ جدا بریزید. با دست قشنگ فشار بدهید مثل اینکه می‌خواهید یک دایره با خمیر درست کنید‌. فر‌ رو روشن کنید. ۱۷۰ درجهٔ سانتیگراد.
خمیر را داخل فریزر بگذارید تا سرد شود. تقریبا نیم ساعت. یکی‌ از بسته ها را در بیاورید. روی میز آرد بریزید. با دست خمیر را روی میز صاف کنید. روی خمیر هم کمی آرد بپاشید تا به وردنه نچسبد. با وردنه نازکش کنید به کلفتی‌ بیسکویت دیجستیو. قالب بزنید. توی سینی بچینید. مواظب باشید وقتی خمیر را برمیدارید نشکند. توی سینی هم کاغذ روغنی پهن کرده خمیرها را روی آن بچینید.
مدت پخت ۱۰ تا ۱۲ باید دورش کمی طلایی شود.
بعد از سرد شدن بیسکوئیت ها را تزئین کنید.
Biscuit2.jpg

Biscuit3.jpg

Biscuit4.jpg

Biscuit5.jpg

Biscuit6.jpg

Biscuit7.jpg

Biscuit8.jpg

Biscuit9.jpg

[h=2]
 
بالا