• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاج: سپاهاني‌ها 8 هزار بليت خريده‌اند

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
تاج: سپاهاني‌ها 8 هزار بليت خريده‌اند
[h=2] رييس سازمان ليگ با بيان اينکه سپاهاني‌ها تاکنون 8 هزار بليت خريده و احتمالا 5 هزار بليت ديگر هم مي‌خرند گفت: تا 50 درصد از سکوهاي ورزشگاه آزادي مي‌تواند در اختيار سپاهان قرار بگيرد.

[TD]
00944454.jpg
[/TD]

مهدي تاج در مراسم رونمايي از کاپ قهرماني جام حذفي در جمع خبرنگاران گفت: در مراسم اهداي جام و مدال بازي فردا (يکشنبه) غير از اعضاي تيم برنده، فقط سه نفر حق ورود به زمين چمن را دارند. يکي وزير ورزش و جوانان البته در صورتي که به استاديوم بيايد، دوم رييس فدراسيون فوتبال و سوم مديرعامل تيم قهرمان. اگر وزير نيامد معاونش و اگر مديرعامل باشگاه هم نبود رييس هيات مديره يا يکي از مديران آن باشگاه مي‌تواند حضور داشته باشد. من اولين نفر خودم را حذف کردم تا بقيه نگويند ما هم بايد باشيم.

به گزارش ايسنا، وي افزود: 600 کاور براي پرسنل نيروي انتظامي تهيه کرديم و از آن‌ها خواستيم تا اين کاورها را بر تن کرده و شاهد اين خواهيم بود که نيروي انتظامي با لباس‌هاي هميشگي خودش در ورزشگاه حضور ندارد. همچنين براي عکاسان هم کاورهاي سفيدرنگي در نظر گرفته شده که متفاوت از کاورهاي آن‌ها در بازي‌هاي گذشته است. از هر برنامه تلويزيوني تنها يک دوربين مي‌تواند حضور داشته باشد.

تاج درباره تقسيم‌بندي سکوهاي استاديوم آزادي نيز گفت:‌پيش از قرعه‌کشي توافق ما اختصاص 50 درصد از سکوهاي ورزشگاه ميزبان به هر يک از دو تيم بود. بعد از آنکه ورزشگاه آزادي به صورت قرعه مشخص شد، ما اعلام کرديم اگر سپاهاني‌ها مي‌توانند 50 درصد سکوها را پر کنند مشکلي نداريم و به آن‌ها بليت مي‌دهيم. سپاهان در حال حاضر 6 هزار قطعه بليت 5 هزار توماني و 2 هزار قطعه بليت 3 هزار توماني جمعا 8 هزار بليت از ما خريده است. پيش‌بيني شده که 4 تا 5 هزار قطعه بليت ديگر هم بخرند. اگر تا 50 هزار نفر از هواداران اين تيم به ورزشگاه بيايند هم مشکلي نيست و نيروي انتظامي نظارت لازم را انجام مي‌دهد.

وي در واکنش به برخي انتقادهايي که درباره برنامه‌ريزي سازمان ليگ مطرح شده گفت: وقتي من به سازمان ليگ آمدم برنامه‌ريزي‌ها انجام شده بود و بي‌انصافي است فشردگي بازي‌ها را گردن ما بيندازند. جام حذفي از اواسط ليگ شروع شد و ما چاره‌اي نداشتيم يا ادامه آن را بعد از ليگ انجام دهيم و يا بازي‌ها به صورت هر سه چهار روز يک بار به طور فشرده انجام شود. با بررسي‌هايي که داشتيم با توجه به اينکه اردوي تيم ملي از 22 ارديبهشت شروع مي‌شد، درست نبود ادامه جام حذفي يا حتي ليگ را بعد از بازي‌هاي تيم ملي يعني اوايل تيرماه بيندازيم. با اين هزينه‌هاي گران نمي‌شد وقفه‌ي هشت هفته‌اي را در مسابقه‌ها انداخت. چاره‌اي نبود جز فشردگي بازي‌ها و اگر استقلال هم از جام حذفي کنار نمي‌رفت آن‌ها هم فشردگي بيشتري را تحمل مي‌کردند.

تاج در بيان بخش سوم صحبت‌هايش به برنامه‌ريزي ليگ در فصل آينده اشاره کرد و گفت: برنامه‌ريزي ما براي بازي‌هاي فصل آينده بر اساس 16 تيمي بودن ليگ برتر است که مصوبه هيات رييسه فدراسيون را دارد. اميدواريم تيم ملي مستقيم به جام جهاني صعود کند اما اگر به پلي‌آف برويم اردوهاي دوباره تيم ملي از ما فرصت گرفته و تغييراتي را خواهيم داشت. کارلوس کي‌روش برنامه‌اش را به ما داده اما ما هنوز آن را به طور کامل تاييد نکرده‌ايم و حتما تغييراتي را براي آن خواهيم داشت.

رييس سازمان ليگ گفت: متاسفانه عدم صعود تيم ملي به جام جهاني فشار مضاعفي را بر سازمان ليگ وارد مي‌کند با اين حال الان وقت انتقاد از تيم ملي نيست و بايد با سرمربي اين تيم تعامل داشت و از او حمايت کرد چون اگر به جام جهاني نرويم همه ما ضرر خواهيم کرد. وقتي من آمدم خود مسئولان فدراسيون پيش‌بيني مي‌کردند که ليگ به موقع تمام نشود ما با گردن کلفتي بازي‌ها را 20 ارديبهشت تمام کرديم. برنامه مدوني هم براي فصل بعد داده‌ايم که ابتدا و انتهاي آن مشخص است اما با اين حال مثبت يا منفي 5 درصد تغيير اجتناب ناپذير است چون ممکن است با اتفاق‌هاي غير قابل پيش‌بيني چون بارندگي‌هاي شديد، آلودگي هوا، شرايط زمين و... مواجه شويم.

وي ادامه داد: به طور مثال الان تبريز فعلا سه تيم در ليگ برتر دارد و يک زمين چمن! بايد اين مشکلات برطرف شود. با توجه به اينکه ليگ يک هم به زيرمجموعه سازمان ليگ آمده، معتقدم در ليگ يک هم بايد بازسازي انجام داد و از آن آفت‌زدايي کنيم. ما منتظر راي کميته انضباطي هستيم و معتقديم اگر تخلفي صورت گرفته بايد با جديت با آن برخورد شود؛ هست و نيست آن بايد اعلام شود. هرچند با تجربه‌اي که در اين سال‌ها دارم معتقدم يک جاهايي از اين ليگ دچار مشکل است.

ورزش3

بالا