• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تارتار: آنهايي كه عمدا در سقوط يك تيم تاثيرگذار هستند را به خدا واگذار مي‌كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: کساني که بخواهند به عمد در سقوط يک تيم تأثيرگذار باشند را به خدا واگذار مي‌کنم و اميدوارم شب‌ با وجدان راحت بخوابند.
00006631.jpg
مهدي تارتار پس از شکست يک بر صفر راه‌آهن مقابل استقلال در نشست مطبوعاتي گفت:‌ بازي خوبي بود و فوتبال را خوب اداره کرديم. تمام راه‌هاي نفوذ استقلال را بستيم و ديديد که اين تيم عملاً موقعيتي نداشت اما معتقدم يک و يا دو بازيکن‌مان در شرح وظايف‌شان خوب عمل نکردند. به آنها سپرده بودم مراقب اين نوع گل‌ خوردن باشند.

وي ادامه داد: گل زودهنگام استقلال در نيمه دوم نظم تيم ما را به هم ريخت اما ما کاملاً بر ميدان مسلط بوديم و استقلال تنها در يک يا دو مورد خطرساز شد.

تارتار تصريح کرد:‌ به استقلال تبريک مي‌گويم اما در دو هفته اخير از بحث داوري ضربه خورديم و همين تک ‌امتيازاتي که به خاطر اشتباهات داوري از دست مي‌دهيم مي‌تواند در ماندن راه‌آهن در ليگ برتر تأثيرگذار باشد.

سرمربي راه‌آهن در مورد اين اشتباهات گفت: دقيقه 10 مسابقه بازيکن ما با دروازه‌بان استقلال تک‌ به تک شد و در اين صحنه داور بايد مدافع استقلال را اخراج مي‌کرد. در صحنه دوم هم محمد محمدي با دست توپ را دفاع کرد که اين حرکت او هم اخراج داشت. اگر دو بازيکن از استقلال اخراج مي‌شدند، چه اتفاقي مي‌افتاد؟ با اين حال اميدوارم اشتباهات داوري در بازي‌هاي آينده گريبان‌مان را نگيرد.

تارتار در پاسخ به اين سؤال که با اين نتيجه آينده کاري‌اش در اين تيم به خطر نمي‌افتد گفت: در اين مورد حرفي نمي‌زنم و کارم را انجام مي‌دهم. امروز ابراهيم کريمي محروم بود و در فيلم بازي پاس همه ديدند که او هيچ درگيري نداشت و نمي‌دانم چرا محروم شد. فقط يک بازيکن ما در ديدار فوق به داور تعرض کرد و سايرين به دنبال حق راه‌آهن بودند اما در نهايت اين محروميت‌ها به ما ضربه زد.

وي در پاسخ به اين سؤال که با توجه به اين موضوع که قرار است ناظران AFC در يک ماه آينده براي تحقيق در مورد تيم‌هاي ليگ برتري ايران به کشورمان سفر کند، تيم بي‌پول راه‌آهن چگونه مي‌خواهد به عنوان يک تيم حرفه‌اي در ليگ برتر حضور داشته باشد، گفت: بازيکنانم پس از بازي همه گريه مي‌کردند چون مظلوم واقع شدند. کاري به مسائل مالي ندارم چون در اين مورد خيلي صحبت کرده‌ام. بازيکنان راه آهن با تمام وجود براي اين تيم بازي کردند و به اين دليل از رختکن با گريه خارج شدند که مظلوم هستند. اگر يک استان و نمايندگانش پشت ما بودند به اين راحتي با ما برخورد نمي‌شد. نمي‌خواهم از جمله "سر ما را به راحتي مي‌برند " استفاده کنم. اما اگر واقعاً‌ حمايت مي‌شديم وضعيت‌مان اين نبود.

تارتار در مورد اين جمله پورحيدري که "افراد سياسي باعث بخشيده شدن بازيکنان اين تيم شدند "، گفت: اگر پشت ما گرم بود محروم‌مان نمي‌کردند و بازي‌مان مقابل پاس را هم تکرار مي‌کردند. هفته پيش هم گفتم توکل‌مان به خداست و کساني که بخواهند به عمد در سقوط يک تيم تأثيرگذار باشند را به خدا واگذار مي‌کنم. اميدوارم آنها شب‌ها با وجدان راحت سرشان را روي بالش بگذارند.

بالا