• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تارتار: به مسئولان راه‌آهن التماس مي‌كنم به فرياد اين تيم برسند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: به مسئولان باشگاه التماس مي‌کنم تا قبل از سقوط راه‌آهن به فرياد اين تيم برسند.
00001161.jpg

مهدي تارتار پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل فولاد خوزستان گفت: مشکلات تيم ما آنقدر زياد است که نمي‌توان راجع به آن صحبت کرد. هفته گذشته به بازيکنان گفتند که 10 تا 12 درصد قراردادشان قبل از بازي با فولاد پرداخت مي‌شود ولي وقتي به اهواز رسيديم به ما گفتند پول نداريم.
وي ادامه داد: با اين کار انگيزه را از بازيکنان ما گرفتند. به طوري که آنها قصد نداشتند در تمرين و حتي ديدار امروز حاضر شوند اما با پا درمياني ما مردانه بازي کردند.
سرمربي راه‌‌آهن با اشاره به اينکه قصد ندارد در مورد مسائل فني اين مسابقه صحبت کند، عنوان کرد: قصد ندارم در مورد مسائل فني بازي با فولاد صحبت کنم اما به مسئولان راه‌آهن مي‌گويم چرا اين تيم را حالا کمک نمي‌کنيد که بعد از سقوط راه‌آهن به رده‌هاي پايين جدول مجبور به کمک شويد.
تارتار در ادامه افزود: به مسئولان راه‌آهن التماس مي‌کنم به فرياد اين تيم برسند. تيم ما از درون در حال تخريب است. بازيکنان زحمت مي‌کشند اما متاسفانه مسئولان باشگاه آنها را درک نمي‌کنند.
وي با اشاره به اينکه شرمنده بازيکنانم هستم، عنوان کرد: بازيکنان به خاطر ما و براي اينکه سربلند شويم داخل زمين مي‌شوند اما پولي نمي‌گيرند. من شرمنده آنها هستم. باز هم مي‌گويم به فرياد راه‌آهن برسيد تا مانند ابومسلم، پيام، مقاومت سپاسي، استقلال اهواز و برق شيراز سقوط نکند.
سرمربي راه‌آهن پس از اتمام صحبت‌هايش اشک‌هايش جاري شد و گريه کرد.

بالا