Ever Green
متخصص بخش پزشکی
کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.... مواد لازم برای خمیر تارت (برای 6 نفر): کره 120 گرمپودر قند 60 گرمآرد 200 گرمزرده تخم مرغ 1 عددوانیل یک چهارم قاشق چای خورینمک یک هشتم قاشق چای خوریطرز تهیه :کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند. قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید. سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند. سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شودمواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت) :آرد ذرت 100 گرمشکر 150 گرمزرده تخم مرغ 3 عددشیر نیم لیترکره 80 گرموانیل یک چهارم قاشق چای خوریتوت فرنگی 1 تا 5/1 کیلوطرز تهیه:زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود. شیر و آرد ذرت را مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس زرده تخم مرغ و شکر زده شده را به تدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.داخل تارت را با کرم بپوشانید و توت فرنگی های قرمز را روی آن قرار دهید .