• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبریک ایران انجمنی ها بابت نوه دار شدن مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سایپا از ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

مصطفی دنیزلی که نوه دار شده است 3 روز به مرخصی رفته و قرار است امشب به تهران بیاید. وی در تماسی تلفنی از دستیارانش خواست 21بازیکن را به اردو ببرند.

به غیر از شیث رضایی، مهرداد پولادی و ادوکویچ که فقط می توانند در لیگ قهرمانان آسیا قرمزپوشان را همراهی کنند و مازیار زارع، مهرداد اولادی و حمید علی‌عسگر که مصدوم هستند 21 بازیکن امشب به اردو رفتند.

قرار است پس از حضور دنیزلی فردا قبل از دیدار مقابل سایپا نام سه بازیکن از فهرست تیم خط بخورد.

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
من استقلالی ام ولی تبریک میگم
و امیدوارم قدمش واسه اس اسیا مبارک باشه:استقلال:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
منم طرفدار سپاهانم و به نوبه خودم تبریک میگم
اما قبول نیست تو شکلکا شکلک سپاهان کمه:ناراحت:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
:تعجب:

تبریک به دنیزلی واسه نوه دار شدنش!!!! :تعجب: :تعجب:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
همین دیگه از فردا میرم به دنبال اختراعش تا تو جشن قهرمانی سپاهان استفاده کنم:بدجنس:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این دقیقاً از اون تاپیک هایی هست که قشنگ حرص استقلالی هارو در میاره ها! فقط خدا کنه اونها با تبریک نوه دار شدن همسایه ی مظلومی جواب ندند! :خنده2:
دوست خوبمان مصطفی عزیز تبریک قدم نو رسیده را از ما پذیرا باشید!:5:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
این دقیقاً از اون تاپیک هایی هست که قشنگ حرص استقلالی هارو در میاره ها! فقط خدا کنه اونها با تبریک نوه دار شدن همسایه ی مظلومی جواب ندند! :خنده2:
دوست خوبمان مصطفی عزیز تبریک قدم نو رسیده را از ما پذیرا باشید!:5:

آخه حرص واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:تعجب::تعجب:
آقای دنیزلی محترم از ته دل بهتون تبریک میگم نوه دار شدنتونو . و اینشالا قدمش میمونو مبارک باشه هم واسه پرسپولیسیا و هم واسه بقیه:نیش::سوت:
نی نی کوچولو ها رو دوست دارم. می خواد امیر بردیای خوشگل فرهاد باشه می خواد نی نی علی کریمی باشه می خواد دختر کوچولوی علی دایی باشه... خدا همتونو حفظ کنه.سالم و شاد و موفق باشین.
:بغل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

:خنده2::giggle:

یه لحظه اومدم توی انجمن این تاپیک رو دیدم خندم گرفت :نیش: :10:

منم که استقلالی هستم دیگه :بله:

منم تبریک میگم :نیش:

حالا میبنه آقای دنیزلی این پست رو ؟ :نیش:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سلام احمد جان