• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبریک فرا رسیدن سال 1392

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام
منم با کمی تاخیر فرا رسیدن عید نوروز رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی داشته باشید: :احترام: :گل: :گل: :گل:

1420069531.jpg

0mid

متخصص بخش ورزشی
من هم با تاخیر به همگی شما دوستان گلم تبریک میگم :گل:
و خیلی خوشحالم که یک سال دیگه هم از فیض حضور من در انجمن بهره مند شدین :بله: :قلیون: :0mid:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلااااااااااااااا:احترام:اااااااااااااااااااااااااااا:احترام:ااااااااااااااااااااااااااااااااا:احترام:ااااااااااااااااااااااااااااااااا:احترام:اااااااااااااااااااااااااااااااااا:احترام:اااااااااااااااااااااااااااااا:احترام:اااااااااااااااااام...

دیدم اینجا خلوته:سوت:گفتم بیام بازم تبریک بگم:خنده2:

عیـــــــــــــــــــــ:شاد2:ــــــــــــــــــــــدتون مبـــــــــــــــــــــ:شاد2:ـــــــــــــــــــــارکــــــــ...

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
:گل:عید نوروز رو به همه ی ایران انجمنی های عزیز تبریک میگم.:گل:

Roda

کاربر ويژه
ســـــــــــــلاممممممم ب همــــــه ... ســال نوتون مبارکـــــــــــــــــــــ ...

ببخشید 1 مدت نبودم :خجالت2:

امیدوارم امسال ب همه ی آرزو های قشنگتون برسین :گل:

125679.gif

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
normal_4178_s.jpg

زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم/ زندگی زمزمه پاک حیات ست، میان دو سکوت/ زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست.....

بازهم این عید وبهاردل انگیز رویایی رابه همه بچه های گل ایران انجمن تبریک میگم....درسته شاید خیلی ها دلهامونوشکوندن ..شاید دل خیلی ازآدمهاروشکوندیم ....ولی انشاالله بانوشدن سال وتغیر وتحول زمین ماهم جوردیگه به زندگی وآدمهای اطرافمون نگاه کنیم
:گل:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام:7::39:

منم نوروز باستانی رو به همه ی دوستان گلم تبریک میگم و آرزوی موفقیت برای همتون دارم

:icestar::نوروز::icestar:

norooz-90-postal-1.jpg

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم سال 92 رو به همه دوستان عزیز ایران انجمنی تبریک میگم و امیدوارم سالی بهتر از سال های قبل داشته باشن

postal-noroz90-1.jpg

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
واااوو متاسفانه یکم دیر رسیدم عید رو تبریک بگم :73:...عیدباستانی دوستای عزیز ایران انجمنیم مبارک :14: :13: :14:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا