من برف تو آبان حداقل 2 مورد يادم هست يکي سال اواخر دهه هفتاد بود يکي هم قبلش پس واسم اصلن عجيب نيست!!!کسی یادشه تو این سالا زودتر از آذر ماه تو مشهد برف اومده باشه تهران که دوسال پیش فکر کنم تو مهر یا آبان برف خوبی اومد ولی مشهد رو هرچی فکر میکنم تو 7 8 سال اخیر یادم نمیاد
کسی یادشه تو این سالا زودتر از آذر ماه تو مشهد برف اومده باشه تهران که دوسال پیش فکر کنم تو مهر یا آبان برف خوبی اومد ولی مشهد رو هرچی فکر میکنم تو 7 8 سال اخیر یادم نمیاد
من برف تو آبان حداقل 2 مورد يادم هست يکي سال اواخر دهه هفتاد بود يکي هم قبلش پس واسم اصلن عجيب نيست!!!
استاد ممکنه از اونجا که تقابل جبهه سرد گرم در نزدیک مشهد رخ میده بارشای فرا انتظار با وزش باد شدید در ساعات آینده داشته باشیم
تحلیل آخرین وضعیت جوی شامگاه چهارشنبه برفی آبان 1393
تاریخ : چهارشنبه چهاردهم آبان 1393
نویسنده : امیر محسن
نظر بدهید
بررسی آخرین آپدیت نقشه های هواشناسی در ساعت 15:30 امروز حکایت از این داشت که مرکز سامانه سرد و مرطوب شمالی پس از گذر از نواحی شمال و شمال غرب کشور بر روی بلندیهای البرز شرقی عمیق شده است که در نواحی مذکور نیز شاهد فعالیت سایکلونی سامانه نیز بودیم. در نقشه زیر الگوی بسیار زیبایی از ادغام دو جت استریم قطبی و جنب حاره ای بر روی کشور عزیزمان ایران دیده میشود که این موضوع منجر به افزایش سرعت هسته جت استریم بر روی نواحی مرکزی ایران گردید در نتیجه میتوان گفت که سامانه به دو بخش سیستماتیک ( شمالی) و همرفتی( جنوبی) تقسیم شده است.
در بخش شمالی سیستم که با هوای نسبتا سردی نیز همراهی میشود عمده بارشها در نواحی سردسیر و کوهستانی به شکل برف و در نواحی کم ارتفاع بصورت بارش مداوم باران به ثبت رسید. و این در حالیست که در بخشهای جنوبی سیستم، بدلیل وجود رطوبت کافی و WIND SHEAR مناسب در ترازهای بالایی جو، شرایط بسیار مناسبی برای ناپایداری و تشکیل ابرهای همرفتی فراهم گردید که در این نواحی بارشها عمدتا با رگبار و رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید و در نواحی مستعد با بارش تگرگ همراه بود.
البته تصویر آخرین وضعیت رعد و برق نیز گویای واقعیت موجود میباشد که در شمال خراسان رضوی بارشها عمدتا به شکل برف و در نواحی جنوبی تر با رگبار و رعد و برق همراه بوده است:
و اما سرانجام انتظار در اولین ساعات شامگاه امشب برای بارش برف در شهر مشهد به پایان رسید و همشهریان عزیز با خوشحالی وصف ناپذیری به تماشای بارش اولین دانه های زیبای برف پاییزی نشستند.به اطلاع همشهریان عزیز میرسانم که هنوز آپدیت نقشه های جدید هواشناسی صادر نشده ولی بر آوردهای اولیه حکایت از این دارد که بارشهای رگباری و متناوب برف تا اولین ساعات بامداد پنجشنبه در سطح شهر مشهد و حومه ادامه پیدا کند.در صورت وقوع هر گونه تغییرات جدید و احتمالی در آپدیت نقشه های امشب اطلاع رسانی مقتضی و در زمان مناسب صورت خواهد پذیرفت.توصیه میکنم این لحظات زیبا را با نشستن پشت کامپیوتر و اینترنت از دست ندهید و با پوشیدن لباس مناسب از تماشای بارش برف پاییزی لذت ببرید.
موفق پیروز باشید.