• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad77777

New member
یک خواهش از برادرانم در انجمن دارم
فردا عازم مشهد هستم و به نت دسترسی ندارم
من در میان شما باشم یا نباشم این وصیت بنده را اجابت کنید و وضعیت تیوان را عصرگاهان چک نمایید شاید تیوان فردا بعد از ظهر تنها نقطه ای در فلات ایران باشه که کریستالهای برف رو زیارت میکنه
اگه دوربین های راهداری درست باشه چشم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فقط من رابطه مشخصی در این جدول ندیدم .نظرت چیه ؟

خواهش میکنم آبتین جان
ببین تله کانکشن ها در واقع عوامل ثانویه تاثیر گذار بر بارش ایران هستند و انسو اولین عامل مهم تاثیرگذار بر بارش ایران هست بعد از انسو هم مطابق با جدول زیر شاخص polar - eurasia خیلی خیلی مهم هست که باید مد نظر داشته باشید .
در ضمن نقش شاخص caspian sea- central africa هم خیلی زیاده که ما مستقیما در این شاخص با چینش پرفشار سیبری و امواج تروپیکال افریقا سر و کار داریم.
تقویم زیر هم خیلی میتونه کمک کنه که چه شاخصهایی میتونند به ترتیب اولویت بر اقلیم نیمکره شمالی موثر واقع بشن.
راهنمایی عدد 1 یعنی مهمترین شاخص

17a045291516751940d76f65c7506472.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مقالات پی دی اف خصوصا در مورد بارش دما این شاخص بسیار هست ولی چون توسط یک کشور خاص در غرب خاورمیانه این مقالات مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته ؛ به قندشکن نیاز هست که من ندارم و دوستان اگه علاقه دارن میتونند استفاده کنند تا بیشتر بدونند و با ما هم نتایج رو به اشتراک بذارند.

سیبری

کاربر ويژه
سیمای سرسیرات ایران در 21 آبان

ترتیب سردسیرات به ترتیب میزان برفه

1- خراسان تیوان

qgh73ra6pm3n59yb94r.jpg

2- استان تهران امامزاده هاشم(چتر سیاه آلودگی روی ساکنان پایتخت کاملا مشهوده)

gq7rav4okg68rnia9nvk.jpg

3- استان البرز کندوان
7hw8l6wgrz4icfokoqrv.jpg

4- استان تهران گدوک
whsbhh8kuvi3i2k8fz4.jpg

5- استان اصفهان حوالی فریدونشهر،ازاین به بعد برفی در تصاویر نیست فقط جهت مقایسه سردسیرات آوردم( این همون مناطقی هست که اوایل آبان برف بارید اما الان همش آب شده)

35kpngx36gezncibpffi.jpg

6- کردستان گردنه مروارید

am2iq2a69ircprjmzc82.jpg

7-استان همدان

5cc81pwyo41si8w17qs.jpg

8-آذربایجان غربی کوه های مرزی پیرانشهر
j3gnudxs0bmoeo6uvd8x.jpg

9-چهارمحال بختیاری گردنه رخ

pkybhsxsfndetpmi7baf.jpg

آخرین ویرایش:

Ahmad7777

New member
یک خواهش از برادرانم در انجمن دارم
فردا عازم مشهد هستم و به نت دسترسی ندارم
من در میان شما باشم یا نباشم این وصیت بنده را اجابت کنید و وضعیت تیوان را عصرگاهان چک نمایید شاید تیوان فردا بعد از ظهر تنها نقطه ای در فلات ایران باشه که کریستالهای برف رو زیارت میکنه

محسن جان متاسفانه هرکاری میکنم سایت راهداری باز نمیشه.اگه کسی از دوستان تونست سایت رو باز کنه ممنون میشم عکس از گردنه تیوان بزاره.

اینم آدرس : http://iran141.ir/SitePages/Home.aspx

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا