• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحید - مشهد

کاربر ويژه
mesatir00_1ca48.gif

Amir-Hossein

کاربر ويژه
به طور قطع میتونم بگم میثاق بیش از 7 میلیمتر باریده و ادامه داره...

باید ببینیم فرودگاه چقد بارش اعلام میکنه و آیا باز بارش خوب مشهد و در آمار رسمی زیر سوال میبره؟

Sent from my WT19i using Tapatalk

DR WHO

کاربر ويژه
با سلام خدمت دوستان
امیرمحسن جان یه سوال داشتم

ببخشید اینکه تو امریکا برف سنگین اومده در این موقع سال طبق گفته خود سازمان هواشناسی امریکا توی 50 سال اخیر بیسابقه بوده در ماه نوامبر هوا اینقدر سرد باشه شنیدم سرما بی سابقه در امریکا رابطه مستقیم با ایران داره درسته؟یعنی اگه اونجا سرد باشه بی ازحد ایران هم سرد خواهد شد؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام خدمت دوستان
امیرمحسن جان یه سوال داشتم

ببخشید اینکه تو امریکا برف سنگین اومده در این موقع سال طبق گفته خود سازمان هواشناسی امریکا توی 50 سال اخیر بیسابقه بوده در ماه نوامبر هوا اینقدر سرد باشه شنیدم سرما بی سابقه در امریکا رابطه مستقیم با ایران داره درسته؟یعنی اگه اونجا سرد باشه بی ازحد ایران هم سرد خواهد شد؟
سلام استاد امیر کوروش عزیز

خواهش میکنم. بعضی وقتا این موضوع مصداق داره ولی الگوی غالب نیست.امسال در نقشه های آنومالی دما دو منطقه از لحاظ سرمایش پای ثابت بوده اند که یکی امریکا بوده و دیگری ایران.
امیدوارم این الگو همچنان تداوم داشته باشه.

golil

کاربر ويژه
1 Noshahr (Iran)12.0 mm
2 Anzali (Iran)7.0 mm
3 Ramsar (Iran)6.0 mm
4 Shahrud (Iran)5.2 mm
5 Kharg (Iran)5.0 mm
6 Yasoge (Iran)5.0 mm
7 Bojnourd (Iran)4.1 mm
8 Babulsar (Iran)4.0 mm
9 Arak (Iran)4.0 mm
10 Rasht (Iran)2.3 mm
11 Ilam (Iran)2.0 mm
12 Khoy (Iran)1.2 mm
13 Gharakhil (Iran)1.0 mm
14 Gorgan (Iran)0.5 mm
15 Ghuchan (Iran)0.4 mm
16 Zanjan (Iran)0.2 mm
17 Ali-Goodarz (Iran)0.2 mm
18 Orumieh (Iran)0.2 mm
19 Shiraz (Iran)0.2 mm
20 Hamedan (Iran)0.1 mm
21 Kashan (Iran)0.1 mm
22 Saghez (Iran)0.1 mm
23 Semnan (Iran)0.0 mm
24 Sanandaj (Iran)0.0 mm
25 Sarab (Iran)0.0 mm

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی عجیبه همچنان دوربین های فرودگاه ؛اتوبان باغچه و پنجتن بارش نشون نمیدن!
غرب هنوز میباره یا نه ؟
75c1e5d8ddbafcd8bc7504efeceb4b78.jpg

Ahmad7777

New member
سلام دوستان و خسته نباشید به کاربران عزیز.:گل::گل:
راستش امروز ساعت سه و نیم ظهر از خونه زدم بیرون که برم بازی میزان و پیکان رو نگاه کنم.ولی نمیدونم متاسفانه بگم یا خوشبختانه وقتی اونجا رسیدم درهای سالن بسته شده بود و هزاران نفر
پشت درهای بسته موندیم.منم از این هوای بسیار پاییزی استفاده کردم و تا تونستم تو این هوای عالی قدم زدم.
دقیقا از ساعت 3 تا همین الان فقط 10 دقیقه بارش نداشتیم.این اواخرم شده مثل دوش حموم.خدایا شکرت.
:گل::گل:
عکسم گرفتم تا چند دقیقه دیگه تقدیمتون میکنم ولی به جرات میگم غرب مشهد بالای 20 میلیمتر بارش داشت.
:گل::گل:

بازم خدایا شکرت.......:گل::گل: ( در ضمن در گذشت اسطوره استقلال و بازیکن سابق تیم ملی غلامحسین مظلومی رو تسلیت میگم:ناراحت: )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا