ابرهای امروز بعداز ظهر رو باید از ارتفاع بالا باید تماشا می کردیم
G golil کاربر ويژه 2014 , November 23 #3,641 ابرهای امروز بعداز ظهر رو باید از ارتفاع بالا باید تماشا می کردیم
G golil کاربر ويژه 2014 , November 23 #3,643 DR WHO گفت: آقا فرهاد اين ابرها شبيه UFO هستند !!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... امیر کورش عزیز بعد سرد شدن هوا این ابرها دیگه دیده نشدن و پنهان شدن
DR WHO گفت: آقا فرهاد اين ابرها شبيه UFO هستند !!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... امیر کورش عزیز بعد سرد شدن هوا این ابرها دیگه دیده نشدن و پنهان شدن
G golil کاربر ويژه 2014 , November 23 #3,644 ای کاش از اون ابرها چند تا عکس ازشون برمی داشتم روی کوه بودن خیلی زیبا ولی چون در بیرون بودم نتونستم عکس بردارم شبیه اینا بود
ای کاش از اون ابرها چند تا عکس ازشون برمی داشتم روی کوه بودن خیلی زیبا ولی چون در بیرون بودم نتونستم عکس بردارم شبیه اینا بود
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , November 23 #3,645 هفته آینده زمستان برفی نیمه شمالی ایران را در برمیگیرد
N navid_komperes New member 2014 , November 23 #3,649 وزش باد مطلوبی تو مشهد شروع شده و همزمانم برگها دارن میریزن... به امید هفته پربار برای ایران و علی الخصوص خراسان کبیر:بای: در ضمن تبریک به سرخهای هواشناس :گل:
وزش باد مطلوبی تو مشهد شروع شده و همزمانم برگها دارن میریزن... به امید هفته پربار برای ایران و علی الخصوص خراسان کبیر:بای: در ضمن تبریک به سرخهای هواشناس :گل:
S seyyedalireza مدیر موقت 2014 , November 23 #3,650 تبریک به همه پرسپوليسيا و دمشون گرم. من مطمعنم فردا مشهد بارش داره و سه شنبه و همین طور چهار شنبه
A ali_kermanshah کاربر ويژه 2014 , November 23 #3,652 سلام به همه دوستان عزيز اينجا در نوشهر از صبح بارش متناوب باران با شدتي متوسط داريم .
G golil کاربر ويژه 2014 , November 23 #3,653 خداحافظ همگی شب بر همه شما خوشباشه و خوابهای خوب ببینید:54::54:
A Ahmad7777 New member 2014 , November 23 #3,656 به پرسپولیسی های گرامی تبریک میگم ولی برد حق استقلال بود....4444 2 آذر 1393 پارک ملت مشهد
A Ahmad7777 New member 2014 , November 23 #3,658 این عکسم دلم نیومد نزارم.ببخشید عکسها زیاد شد....:گل::گل:
ش شهاب از بوشهر کاربر ويژه 2014 , November 24 #3,659 golil گفت: خوش به حال شهاب دارن میرن سمت شهاب کلیک کنید تا باز شود... سلام من هنوز اسم شما رو نمیدونم دوست عزیز! فعلا که خبری نیست و فقط هوا ابریه. فکر کنم ما امشب و فردا شاهد بارش لایت باران و بدون رعدوبرق باشیم. از نوع پوشش ابر و گستردگی ان میشه به این موضوع پی برد. الله اعلم.
golil گفت: خوش به حال شهاب دارن میرن سمت شهاب کلیک کنید تا باز شود... سلام من هنوز اسم شما رو نمیدونم دوست عزیز! فعلا که خبری نیست و فقط هوا ابریه. فکر کنم ما امشب و فردا شاهد بارش لایت باران و بدون رعدوبرق باشیم. از نوع پوشش ابر و گستردگی ان میشه به این موضوع پی برد. الله اعلم.