• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان
ببخشید برای بارش برف در جلگه ناهنجاری دمایی چقدر باید منفی بشه ؟؟

سلام

شما باید ضخامت لایه سطح زمین تون رو چک کنید

مشهد با ارتفاع فرئدگاهی 990 متر کانتر 540 دکامتر رو در لایه 500-1000 میلی بار لازم داره و شما باید بر حسب ارتفاع تون محاسبه کنید
فکر کنم کانتر بین 534 تا 528 لازم دارین.

البته اگه سردچال داشته باشین شرایط تون بهتر میشه

ali_kermanshah

کاربر ويژه

سلام

شما باید ضخامت لایه سطح زمین تون رو چک کنید

مشهد با ارتفاع فرئدگاهی 990 متر کانتر 540 دکامتر رو در لایه 500-1000 میلی بار لازم داره و شما باید بر حسب ارتفاع تون محاسبه کنید
فکر کنم کانتر بین 534 تا 528 لازم دارین.

البته اگه سردچال داشته باشین شرایط تون بهتر میشه

سلام بر استاد عزيز

آيا با اين ناهنجاري منفي دمائي نيمه شمالي امكان وقوع چنين پديده اي وجود داره ؟؟

golil

کاربر ويژه
منطقه ما مثل اول بهار همه جا داره سرسبز می شه رطوبت و نم خاک خیلی خوبه و هوا هم برای رشد و پایداری و رشدشون خوب است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
صبح همگی دوستان بخیر و خوشی

بلاخرررررررررررررررررررررررررررررره! تهران بارید!:شاد:

از حدود ساعت 8 صبح شاهد بارش باران سبک اما مداوم هستیم، دمای حسی کم شده و رطوبت هوا افزایش پیدا کرده فقط حیف که ما در حاشیه ابر ابری هستیم که داره 6-7 استان رو سیراب میکنه!

yx83t1i1x9q92ymlucv.jpg

اون قسمتی که با فلاش آبی مشخص کردم به نظر مه میاد درسته؟

golil

کاربر ويژه
استاد امیر محسن خان یک سوال
نظرتون با توجه به سرد شدن تدریجی دما (نه یکدفعه ای)در روزهای پیش رو و نفوذ هوای سرد شمالی به شمال شرق (نفوذ ورتکس قطبی ورطوبت زایی از روی دریای خزر)انشاء الله آیا ما شاهد برفهای سنگین در نیمه دوم آذر (به صورتی که زمین تا چند روز برف داشته باشد) رو خواهیم داشت چون امسال بیشتر برف ها در جلگه ها مخصوصا بصورت برف آب بود تا برف خالص

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد امیر محسن خان یک سوال
نظرتون با توجه به سرد شدن تدریجی دما (نه یکدفعه ای)در روزهای پیش رو و نفوذ هوای سرد شمالی به شمال شرق (نفوذ ورتکس قطبی ورطوبت زایی از روی دریای خزر)انشاء الله آیا ما شاهد برفهای سنگین در نیمه دوم آذر (به صورتی که زمین تا چند روز برف داشته باشد) رو خواهیم داشت چون امسال بیشتر برف ها در جلگه ها مخصوصا بصورت برف آب بود تا برف خالص

سلام فرهاد عزیز

بله این احتمال وجود داره که امسال با بارش سنگین برف مواجه باشیم.

در خصوص نواحی دشت و جلگه ای هنوز تازه اول آذر ماه هست و باش میکس برف و باران در اون نواحی روندی بسیار طبیعی است.

با عین این حال دمای هوا در منطقه ما طی 45 روز گذشته سردتر از نرمال بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن وضعیت نوع بارش تا 48 ساعت آینده در سطح ایران

50.gif

تاریخ : سه شنبه چهارم آذر 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

انیمیشن وضعیت نوع بارش و فشار سطح دریا تا 48 ساعت آینده در سطح ایران بر اساس مدل NCEP -GFS​
فریم های بارش 6 ساعته​
mcilbx6di2ubhhjnvuy.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل جی اف اس برای 4 و 5 دسامبر هم فعالیت یک موج جدید بارشی رو از نیمه شمالی کشور نشون میده

s91zfjfs3pds5bxqvhlp.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این عکس نشون میده که سامانه بارشی در حال نفوذ به مشهد از سمت جنوب شرق و یا به اصطلاح از سمت سنگ بست فریمان هست و خط و هسته واگرایی در شمال شرق مشهد که دیشب در موردش گفتم به خوبی دیده میشه.
احتمال تا 48 ساعت آینده در برخی ساعات بارش میکس برف و باران رو در مشهد نیز شاهد باشیم

7a3cff882136e497b07858323ebfb2ed.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
این عکس نشون میده که سامانه بارشی در حال نفوذ به مشهد از سمت جنوب شرق و یا به اصطلاح از سمت سنگ بست فریمان هست و خط و هسته واگرایی در شمال شرق مشهد که دیشب در موردش گفتم به خوبی دیده میشه.
احتمال تا 48 ساعت آینده در برخی ساعات بارش میکس برف و باران رو در مشهد نیز شاهد باشیم

7a3cff882136e497b07858323ebfb2ed.jpg
سلام امیرجان
با اجازتون عکس رو ازلینک داخلی گذاشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا