• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 14/07/1393مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
با نفوذ توده هوای پر فشار ، نسبتا سرد و مرطوب شمالی به شمال شرق کشور منجمله استان خراسان رضوی که با عبور متناوب امواج ناپایدار تراز میانی جو همراه می باشد انتظار داریم از بعدازظهر فردا تا اواخر وقت روز چهارشنبه در نیمه شمالی و برخی از نقاط نیمه جنوبی استان بارشهایی ابتدا بشکل رگبار باران با احتمال رعد و برق و سپس بصورت بارش پراکنده باران همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید داشته باشیم ضمن اینکه از فردا تا صبح روز پنج شنبه دما در سطح استان روند کاهشی خوهد داشت . بر این اساس :
پیش بینی وضعیت جوی استان
دوشنبه 14/07/1393( از ساعت 00 تا 24 )
سه شنبه 15/07/1393( از ساعت 00 تا 24 )
چهارشنبه 16/07/1393( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و در نقاط کوهستانی با احتمال رگبار خفیف و پراکنده باران توام با رعد و برقصاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر افزایش ابر و در برخی نقاط با رگبار باران با احتمال رعد و برقنیمه ابری تا ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده باران و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید تا شدید، در عصر بتدریج از سمت غرب کاهش ابر
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و در نقاط کوهستانی با احتمال رگبار خفیف و پراکنده باران توام با رعد و برقصاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر افزایش ابر و در برخی نقاط با رگبار باران با احتمال رعد و برقنیمه ابری تا ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده باران و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در عصر بتدریج از سمت غرب کاهش ابر
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری و در برخی نقاط همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر در نواحی غربی افزایش ابر با احتمال رگبار خفیف و پراکنده باران توام با رعد و برقصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده باران گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و گرد و غبار ، در عصر بتدریج کاهش ابر
شهرستانمشهد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی ، در بعدازظهر افزایش موقتی ابرصاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر و در عصر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقنیمه ابری گاهی افزایش ابر همراه با بارش پراکنده باران و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید ، در عصربتدریج کاهش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
12
26
11
24
8
14

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : شهرستان قوچان با حداقل دمای 6+ درجه سلسیوس خنک ترين و مه ولات با حداکثر دمای 34+ درجه سلسیوس گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 12+ و 26+ درجه سلسیوس در نوسان بوده، بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی سبزوار و بمیزان 40 کیلومتر بر ساعت و ازایستگاه های هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است . پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

rahsazan

کاربر ويژه
کیفیت هوای شهر مشهد - (ساعت بروزرسانی: 11)

دوشنبه 14 مهر ماه - (وضعیت هشدار)
شاخص کلی کیفیت هوا: 105

پیش آگاهی کیفیت هوا برای فردا: سالم

[h=6][h=6][h=6]
[h=4]
[h=6][h=6]
کیفیت هوا در ایستگاه های سنجش - (ساعت بروزرسانی: 11)

نخریسی

[TD]

104
ساختمان

[/TD]
[TD]

95
سجاد

[/TD]
[TD]

103
ماشین ابزار

[/TD]
[TD]

166
خیام

[/TD]

[TR]
[TD]

79
صدف

[/TD]
[TD]

123
تقی آباد

[/TD]
[TD]

88

لشگر

[/TD]
[TD]

91

رسالت

[/TD]
[TD]

98

ویلا

[/TD]
[/TR]

[h=4]

[h=4]

سیبری

کاربر ويژه
اطلاعيه ها
با توجه بهبررسی نقشه ها و مدل هاي هواشناسي، استقرار و گسترش سامانه پرفشار اروپایی بر روی شمال شرق کشور باعث کاهش دما از فردا ( سه شنبه 15/7/1393 ) در سطح استان مخصوصا نیمه شمالی خواهد شد، بطوریکه پیش بینی می شود در روزهای پایانی هفته، در مناطق سردسیر و کوهستانی، دمای حداقل شبانه بین صفر تا پنج درجه سلسیوس باشد. ضمن اینکه از فردا تا پایان هفته، وزش باد در اکثر مناطق استان نسبتاً شدید تا شدید پیش بینی می شود. همچنین این سیستم در اواخر وقت سه شنبه وروز چهارشنبه باعث بارش هایی بشکل رگبار پراکنده در سطح استان مخصوصا نیمه شمالی خواهد شد.

سیبری

کاربر ويژه
منصفانه باید گفت هواشناسی خراسان رضوی از زمان مدیریت جدید واقعا پیش بینیهای به موقع ، دقیق و بدون کلی گویی داره

سیبری

کاربر ويژه
کجاست اون قوچانی که پاهات تا بالای زانو تو برف می رفت و هیچ انسان و حتی حیوانی از گزند سرمای استخون سوزش در امان نبود

ykv3b80bix7gaj5r2zzz.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
امروز ار بعد از ظهر افزایش ابر (به نسبت روزهای اخیر بیشتر)، و از بعد از غروب آفتاب بارش هایی در مناطق اطراف روستا اتفاق افتاد :141: به خصوص در مناطق شمالی و شمال شزقی روستا

من امروز غروب اطراف دانشگاه آزاد روستا بودم و خوشبختانه اونجا از نقاطی بود که بارش خوبی داشت. :141: - بارش ابتدا به صورت خیلی خفیف، و بعد کمی بیشتر شد. - البته نمیشه بهش گفت بارش شدید ولی به هر حال حس خوبی داشت :141:

مرکز روستا هم یه بارش خفیفی اومد، امیدوارم که جنوب شرق روستا که ایستگاه هواشناسی روستا اونجا قرار داره بارش خوبی اومده باشه.

غروب امروز، حدود 1 دقیقه قبل از شروع بارش اونجا... گردنه پشت کوه شاغالی (شغالی)... غرب دانشگاه آزاد

qdygb8ylzfn1pssbbmov.jpg

danw9ohk7855fu1b2xr.jpg

عکسی نه چندان خوب از لحظات اول شدت گرفتن بارش :چشمک2: - کمربندی شمال روستا

amyqojgiwx346k4p51gp.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

در مورد جدیدترین پیش بینی مرکز پیش بینی اقلیمی امریکا که تقدیم حضورتون میکنم لطفا اظهار نظر کنید. شایان ذکر است که اظهار نظر و مشارکت شما عزیزان در بحث؛ بنده رو مصمم میکنه که آپدیتهای ماههای بعدی رو هم در ادامه و پست های آتی تقدیم حضور کنم.

تاریخ صدور پیش بینی 3 اکتبر 2014

آنومالی دما در بازه زمانی اکتبر تا دسامبر

ead445b67079e777d21e94f5c5405108.jpg

آنومالی بارش

ebb283d4ea574aef554accfd179e9e4c.jpg

abtinT

کاربر ويژه
سلام دوستان

در مورد جدیدترین پیش بینی مرکز پیش بینی اقلیمی امریکا که تقدیم حضورتون میکنم لطفا اظهار نظر کنید. شایان ذکر است که اظهار نظر و مشارکت شما عزیزان در بحث؛ بنده رو مصمم میکنه که آپدیتهای ماههای بعدی رو هم در ادامه و پست های آتی تقدیم حضور کنم.

تاریخ صدور پیش بینی 3 اکتبر 2014

آنومالی دما در بازه زمانی اکتبر تا دسامبر

ead445b67079e777d21e94f5c5405108.jpg

آنومالی بارش

ebb283d4ea574aef554accfd179e9e4c.jpg

شمال غرب ایران رو زده کمتر از نرمال . ولی تا الان فکر کنم بیشتر از نرمال امده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شمال غرب ایران رو زده کمتر از نرمال . ولی تا الان فکر کنم بیشتر از نرمال امده
خوب اولین اظهار نظر توسط شما ابراز شد.
این مدل با استفاده از آخرین اطلاعات سپتامبر 2014 در روز 3 اکتبر آپدیت شده آبتین عزیز.
این مدل تا بهار 2016 برای کل دنیا پیش بینی صادر میکنه.
اگه دوستان مثل شما اظهار نظر کنند ؛نقشه های lead بعدی رو هم میذارم

abtinT

کاربر ويژه

سلام
اگه وضعیت بارش تهران رو با نوسانات Ao چک کردید لطف کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

حتما
این رو تازه امروز پیدا کردم . قبلا از سایت های دیگه تاریخچه AO رو دیده بودم ولی سالانه زده بودن ولی این خوبه ماهیانه هست . از فردا می رم چک می کنم و نتیجه رو می گم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حتما
این رو تازه امروز پیدا کردم . قبلا از سایت های دیگه تاریخچه AO رو دیده بودم ولی سالانه زده بودن ولی این خوبه ماهیانه هست . از فردا می رم چک می کنم و نتیجه رو می گم .
چه خوب.
حالا اگه یه مقدار با دقت بالاتری سرچ بزنید میتونید این داده های عددی رو در یک سایت خاصی وارد کنید و ازش بخوایید واستون نقشه های آنومالی ترسیم کنه. لینک این history تو وبلاگ من موجوده شاید چیزهای مفیدی اونجا باشه. اگه سر بزنید احتمالا بدرد تون میخوره.

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
به نظر بنده حقیر چیزی که میشه فهمید اینه که پرفشار سیبری قوی تر از حالت نرماله و این موضوع باعث شده پیش بینی یک ماهه نشون دهنده پایین بودن دمای شرق و شمال شرق نسبت به نرمال بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

چه خوب.
حالا اگه یه مقدار با دقت بالاتری سرچ بزنید میتونید این داده های عددی رو در یک سایت خاصی وارد کنید و ازش بخوایید واستون نقشه های آنومالی ترسیم کنه. لینک این history تو وبلاگ من موجوده شاید چیزهای مفیدی اونجا باشه. اگه سر بزنید احتمالا بدرد تون میخوره.
بعنوان مثال من برای ماه نوامبر داده ها رو وارد کردم و نتیجه این شد که وقوع فاز مثبت AO در ماه نوامبر منجر به انومالی مثبت بارش در ایران میشه:
728d62976ff8937d489d9539091a9d8c.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به نظر بنده حقیر چیزی که میشه فهمید اینه که پرفشار سیبری قوی تر از حالت نرماله و این موضوع باعث شده پیش بینی یک ماهه نشون دهنده پایین بودن دمای شرق و شمال شرق نسبت به نرمال بشه
درود
نفوذ پرفشار هست ولی از نوع سیبری نیست بلکه پرفشار مهاجر اروپایی موسوم به پرفشار اسکاندیناویه:
1234d4c6ad75df4f04423a59f866fcd6.jpg

Ahmad7777

New member

چه خوب.

آقا امیرمحسن من همه پستهارو با دقت میخونم ولی راستش سر درنمیارم اون دانش شماهارو متاسفانه ندارم که نظر بدم.:گل::خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا