• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

هشدار در خصوص بارش شدید در استان خراسان رضوی

50.gif

تاریخ : چهارشنبه پنجم آذر 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

آخرین تصویر ماهوار ه ای پوشش ابر - امروز صبح​
5cofmq769so3lc9bu3.jpg
مطابق با آخرین اطلاعات هواشناسی امروز بدلیل ادغام دو بخش جنوبی و شمالی سامانه بارشی که طی چند روز اخیر کشور را تحت تاثیر قرار داده بود ، بر روی استان خراسان رضوی انتظار بر این است که هسته بارشی سامانه در یک خط مورب از جنوب غرب به سمت شمال شرق استان خراسان رضوی به فعالیت خود ادامه دهد ، لذا طی ساعات آینده احتمال آبگرفتگی معابر عمومی در نواحی شهری استان و از جمله مشهد و همچنین اختلال در تردد جاده ای به دلیل بارش برف و کاهش دید افقی دور از انتظار نخواهد بود .
نقش بارش و فشار سطح دریا مدل نیروی دریایی ساعات 10 صبح و 3 بعد از ظهر​
y6g6qdv2g2dgizv1nk3d.gif
r15sfp0xyuatasmel6y.gif
اوایل امشب از شدت فعالیت سامانه کاسته خواهد شد و در بیشتر نواحی شاهد مه غلیظ و کاهش دید افقی خواهیم بود.​
در خصوص بارش برف در مشهد چون دوستان سوالات زیادی پرسیده اند به عرض برسونم که در برخی ساعات احتمال بارش باران و برف بصورت میکس دور از انتظار نیست.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
وان ودر برای امروز برف با احتمال 100% پیش بینی کرده.

از ساعت 10 احتمال تبدیل بارون به برف وجود داره
و ساعت 13 به بعد احتمالش خیلی بیشتر میشه.

Sent from my WT19i using Tapatalk

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1416977034431.jpg
    uploadfromtaptalk1416977034431.jpg
    22.7 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • uploadfromtaptalk1416977060761.jpg
    uploadfromtaptalk1416977060761.jpg
    24.6 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • uploadfromtaptalk1416977084492.jpg
    uploadfromtaptalk1416977084492.jpg
    23.8 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • uploadfromtaptalk1416977111599.jpg
    uploadfromtaptalk1416977111599.jpg
    23.8 کیلوبایت · بازدیدها: 49

Amir-Hossein

کاربر ويژه
تبریک به همه شمال شرقی ها و بخصوص مشهدی ها به خاطر بارششون :گل:
مشهدی ها داخل یک هسته بارش هستند

سلام آقا فرهاد عزیز
ممنون ، منم به شما تبریک میگم به خاطر بارش های خوبتون و امیدوارم ادامه داشته باشه...

تقدیم شما:

Sent from my WT19i using Tapatalk

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1416977455296.jpg
    uploadfromtaptalk1416977455296.jpg
    18.7 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • uploadfromtaptalk1416977483436.jpg
    uploadfromtaptalk1416977483436.jpg
    21.2 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • uploadfromtaptalk1416977532016.jpg
    uploadfromtaptalk1416977532016.jpg
    21.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هشدار در خصوص بارش شدید در استان خراسان رضوی

50.gif

تاریخ : چهارشنبه پنجم آذر 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

تصاویر دوربینهای آنلاین نظارت جاده ای​
گردنه تیوان-قوچان به درگز​
image00003.jpg
باغچه به تربت حیدریه​
image00003.jpg
گردنه ابرش در مسیر نیشابور​
image00003.jpg
------------------------------------------------------------​

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر منطقه ما بارش باران شدت خیلی خوبی داره، بارشا خیلی زودتر از پیش بینی ها شروع شده ان شا الله که ادامه داشته باشه

آقا امیر این پیشبینی آقای کوهن واقعا رفت روی اعصاب من در این دم صبحی. و منو یاد سال مزخرف 88 حداقل در منطقه ما می اندازه ازنظر وضعیت جوی.امیر جان نمیدونم چرا همیشه که ماه ژانویه نزدیک میشه این پیشبینیهای عذاب آور که تقریبا محقق هم میشه زیاد میشه .
فقط من از شما دوست عزیز خواهش می کنم که اگر تحلیل امیدوار کننده ای از اون بازه زمانی دارید هر چند کوتاه در اختیار ما وسایر سینه چاکان این مرزوبوم قراربدید.
آخه کوهن ما شما هستید .وهر بار که نام شما رو درفروم ووبلاگتون می بینم امیدواری در من زنده میشه. راستی امکان برف در هفته آینده در نواحی مرکزی جلگه مازندران به چه مقداره .با تشکر

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
پیش بینی جی اف اس مگه فردا صبح دمای فرودگاه مشهد به 4 درجه زیر صفر میرسه که به نظر به خاطر پوشش برف خواهد بود

Ahmad77777

New member
سلام...روز بارانی دوستان مشهدی بخیر....

باران میبارد به حرمت کدام بنده اش نمیدانم!من همین قدر میدانم باران صدای پای اجابت است خدا باهمه جبروتش دارد ناز میخرد نیاز کن. ۰
روز بارانیتان مبارک*
***الهم الرزقنا قبل الموت توبه و عند الموت الشهاده و بعد الموت جنه ***
???????????????????????????

درهنگام نزول باران سوره ی انفطاررابخوانید

امام صادق "علیه السلام"میفرماید:هرکس سوره ی انفطاررادرهنگام بارش باران بخواند،خدابه اندازه تمام قطرات باران اوراموردبخشش قرارمیدهد.

��
این پیام رامنتشرکنیدومردم راازاین ثواب بزرگ بیخبرنگذارید. (وماراازدعای خیرتان محروم نکنید)
��������
سورة الإنفطار

بسم الله الرحمن الرحيم

إِذَا السَّمَاء انفَطَرَتْ * وَإِذَا الْكَوَاكِبُ انتَثَرَتْ * وَإِذَا الْبِحَارُ فُجِّرَتْ * وَإِذَا الْقُبُورُ بُعْثِرَتْ * عَلِمَتْ نَفْسٌ مَّا قَدَّمَتْ وَأَخَّرَتْ * يَا أَيُّهَا الإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ * الَّذِي خَلَقَكَ فَسَوَّاكَ فَعَدَلَكَ * فِي أَيِّ صُورَةٍ مَّا شَاء رَكَّبَكَ * كَلاَّ بَلْ تُكَذِّبُونَ بِالدِّينِ * وَإِنَّ عَلَيْكُمْ لَحَافِظِينَ * كِرَامًا كَاتِبِينَ * يَعْلَمُونَ مَا تَفْعَلُونَ * إِنَّ الأَبْرَارَ لَفِي نَعِيمٍ * وَإِنَّ الْفُجَّارَ لَفِي جَحِيمٍ * يَصْلَوْنَهَا يَوْمَ الدِّينِ * وَمَا هُمْ عَنْهَا بِغَائِبِينَ * وَمَا أَدْرَاكَ مَا يَوْمُ الدِّينِ * ثُمَّ مَا أَدْرَاكَ مَا يَوْمُ الدِّينِ * يَوْمَ لا تَمْلِكُ نَفْسٌ لِّنَفْسٍ شَيْئًا وَالأَمْرُ يَوْمَئِذٍ لِلَّهِ *

صَدَقَ اللّه العَليّ العَظيم
、ヽ`ヽ、ヽ`、ヽمطرヽ`、ヽ`、ヽ、ヽ`ヽ、、ヽ`ヽ`、``、ヽ`、ヽ`、、ヽヽ`、``、、ヽ``、مطرヽ`、``、`ヽ`、ヽヽ
خدایابحق این باران به خانواده ودوستان خوبم وهمه کسانی که میشناسم سلامتی بده وانهارالباس عافیت بپوشان .
وناراحتی راازانهادورکن ای همدم بی همتایان وتمام آرزوهای آنهارابرآورده کن (آمین یارب العالمین)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امیر این پیشبینی آقای کوهن واقعا رفت روی اعصاب من در این دم صبحی. و منو یاد سال مزخرف 88 حداقل در منطقه ما می اندازه ازنظر وضعیت جوی.امیر جان نمیدونم چرا همیشه که ماه ژانویه نزدیک میشه این پیشبینیهای عذاب آور که تقریبا محقق هم میشه زیاد میشه .
فقط من از شما دوست عزیز خواهش می کنم که اگر تحلیل امیدوار کننده ای از اون بازه زمانی دارید هر چند کوتاه در اختیار ما وسایر سینه چاکان این مرزوبوم قراربدید.
آخه کوهن ما شما هستید .وهر بار که نام شما رو درفروم ووبلاگتون می بینم امیدواری در من زنده میشه. راستی امکان برف در هفته آینده در نواحی مرکزی جلگه مازندران به چه مقداره .با تشکر

سلام اقای اکبریان عزیز

خیلی از لطف و محبت شما دوست خوبم سپاسگذارم . واقعا بنده رو شرمنده میفرمایید.

آقای کوهن یک از بزرگان رشته هواشناسی و اقلیم هست که بنده خاک پای ایشون هم حساب نمیان و خوب تحلیل ایشون بیشتر بر اساس پوشش برف آسیای میانه است.

در هواشناسی هیچ چیزی مطلق ، کامل و پایدار نیست و امکان وقوع تغییرات هر لحظه وجود داره.

امید داشته باشید انشاء الله اونچیزیکه شما دوست دارید محقق هم میشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش باران و برف در غرب مشهد از شدت زیادی برخورداره.

محسن میگفت که قوچان در شرف سپید پوش شدنه.

و البته گردنه تیوان هم که دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیذاره:

image00003.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آرش عزیز میگه سعادت آباد تهران مثل دوش بارون میباره و شهرک بوعلی هم به احتمال زیاد سپیدپوش شده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این سیستم باز هم ثابت کرد که فرضیه الاکلنگ جنوب غرب - شمال شرق نه تنها مصداق نداره بلکه اصولا ماهیت وجودی نداره:

این آپدیت صبح زود امروز هست هنوز جدیدش نیومده:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا