• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

احتمال خیلی زیادی وجود داره که از 14 دسامبر به بعد همه چیز دگرگون بشه.

سرعت تغییر فاز mjo خیلی بالاست.
14 دسامبر mjo وارد اقیانوس هند میشه و در فاز 2 قرار میگیره

3fd3d8e93990297af429320f2730e2b9.jpg

نقشه همبستگی فاز 2 mjo با انسو مثبت واقعا رویاییه:

5c458efb70c8e9dd02bdf0adfefbcc39.jpg
عالی داره پیش میره

navid_komperes

New member
امیرمحسن به علت همین پیش بینیه مادن جولیانه که نقشه از دیشب به مرور دارن بارشا رو از غرب وارد میکنن؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن به علت همین پیش بینیه مادن جولیانه که نقشه از دیشب به مرور دارن بارشا رو از غرب وارد میکنن؟
سلام نوید عزیز
کاملا درسته و الان هم mjo وارد این فاز شده یعنی فاز 7 که نقشه آنومالی ارتفاع تراز 500 فاز مذکور میشه این

1b88c82041e579c21a1acba97d66c459.jpg

abtinT

کاربر ويژه
ولی برای تهران عکسش مشخص شده فاز 5و6و7و8 خوبه
دلیل کم بارش الان هم به نظر من منفی بودن pna به همراه مثبت بودن nao هست.

navid_komperes

New member
امیر جان من تو یه انجمن دیگه با اسم خودن و اینکه مدیر سایت هوای مشهدی, نقشه تراز 500 رو گذاشتم با اجازت, الان معتقدن این نقشه با آئو منفی ترسیم شده و الان که فز مثبتیم اینحوری نست, نظر خودت چیه؟

abtinT

کاربر ويژه
الان برای مشهد هم دیدم سال هایی که النینو همراه با pna منفی و nao مثبت بود بارش مشهد هم کم بوده

golil

کاربر ويژه
با سلام
صبح سرد پائیزی تون بخیر
14121700_2_0900.gif

فکر کنم انگار بارشها و سیستمها در حال ورود به کشورمان از سمت غرب از مدیترانه است وضع سیستمهای مدیترانه ای بهتره

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام و عرض صبح بخیر دارم

در بین تمامی مدل های هواشناسی موجود در نت ، در حال حاضر مدل GFS با دقت افقی 13 کیلومتر یکی از بهترین مدل ها از نظر صحت و دقت است.

بعد از ان هم مدل ECMWF با دقت افقی 16 کیلومتر در جایگاه بعدی قرار داره.

یعنی من به پیش بینی های این دو مدل ایمان اورده ام و تقریبا بالای 80 درصد اعتبار دارند.

اخرین برون داد مجموع 10 روزه بارش برف و باران منطقه از دید مدل GFS با دقت 13 کیلومتر

mc5pmm0q64v0qnpncu3.png

f8y7cd2us82stvldtpz6.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و عرض صبح بخیر دارم

در بین تمامی مدل های هواشناسی موجود در نت ، در حال حاضر مدل GFS با دقت افقی 13 کیلومتر یکی از بهترین مدل ها از نظر صحت و دقت است.

بعد از ان هم مدل ECMWF با دقت افقی 16 کیلومتر در جایگاه بعدی قرار داره.

یعنی من به پیش بینی های این دو مدل ایمان اورده ام و تقریبا بالای 80 درصد اعتبار دارند.

اخرین برون داد مجموع 10 روزه بارش برف و باران منطقه از دید مدل GFS با دقت 13 کیلومتر

mc5pmm0q64v0qnpncu3.png

f8y7cd2us82stvldtpz6.png

سلام

بله مدل آپدیت شده و جدید GFS دقت بسیار بالایی داره.

ولی ما در نقشه ها با دید افقی مواجه نیستیم. بلکه با درجه ، دقیقه و ثانیه سر و کار داریم.
شما وقتی میخواید در مورد grid نقشه ها صحبت کنید یا همون اصطلاح grid رو بکار برید یا مثلا بگید با مقیاس 13*13 کیلومتر مربع.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
با سپاس از شما

هر چی اعداد پایین باشه به نظر اطلاعات نقشه هم بهتره و از دقت بالایی برخورداره

حالا این مقیاس 13*13 کیلومتر مربع به چه معنی هست؟بیشتر توضیح میدید

سلام

بله مدل آپدیت شده و جدید GFS دقت بسیار بالایی داره.

ولی ما در نقشه ها با دید افقی مواجه نیستیم. بلکه با درجه ، دقیقه و ثانیه سر و کار داریم.
شما وقتی میخواید در مورد grid نقشه ها صحبت کنید یا همون اصطلاح grid رو بکار برید یا مثلا بگید با مقیاس 13*13 کیلومتر مربع.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا