seyyedalireza
مدیر موقت
اوليکيشن جدیدی که ریختم میگه فردا ساعت شیش عصر مشهد برف داره
بر اساس جديدترين آپديت نيرودريايي مشهد فردا بارش برف خواهد داشت
هادی جان فورکاهم از امشب تا فردا صبح برف زده.محقق میشه آیا؟؟؟؟:گل::گل:
پیش بینی فصلی جدید هواشناسی ژاپن
این واسه دماست که از تابستان مشخص بود وضعیت آنومالی دمایی ماههای دسامبر و ژانویه و فوریه چطوره:
اميرمحسن شما خودت تائيد ميكنى پيش بينى فصلى ژاپن رو؟ زمستان خشك و گرمى خواهيم داشت؟!!!!!!!
درود امیر کوروش عزیز
خیر من پیش بینی ژاپن رو تایید نمیکنم چون در خصوص درصدی از وقوع احتمالات صحبت کرده
حقیقتا محققان اقیلمی شناسی در حال حاضر نمیتونند به یک اجماع مشخص در خصوص فراز و فرود موجود در نقشه ها برای روزهای پایانی دسامبر و اوایل ژانویه 2015 برسن چه برسه به کل زمستون.
دکتر کری میسون هم دقیقا به همین موضوع اشاره کرده:
I believe the models will continue to disagree in the timing and position & intensity of the high and low, however the basic pattern is similar in all. I believe there is an increasing risk of a colder spell for Scandinavia in particular, but also the British Isles and western Europe as well at the end of the December/ start of January. It’ll certainly be something to keep an eye on for now.
سلام دوستان
به تازگی گروهی را در واتساپ ایجاد کردم که به جرات میتونم بگم که بهترین گروه هواشناسی تو واتساپ هست
تا الان 62 کاربر داره و پوشش سراسری از ایران داریم و از بیشتر استان ها حضور فعال دارن
لذا از شما هم که علاقه مند هستید تقاضا دارم به گروه مادر واتساپ بپیوندید
کسانی که مایل هستند شماره همراه خودشون رو خصوصی برای بنده ارسال کنند تا ادشون کنم
2 | Ali-Goodarz (Iran) | -2.0 °C |
3 | Orumieh (Iran) | -2.0 °C |
4 | Birjand (Iran) | -1.9 °C |
5 | Ghuchan (Iran) | -1.6 °C |
6 | Ghazvin (Iran) | -1.5 °C |
7 | Sarab (Iran) | -0.6 °C |
8 | Nehbandan (Iran) | -0.4 °C |
9 | Hamedan (Iran) | -0.3 °C |
10 | Shahre-Kord (Iran) | 0.1 °C |
11 | Makko (Iran) | 0.2 °C |