• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی فصلی جدید هواشناسی ژاپن

این واسه دماست که از تابستان مشخص بود وضعیت آنومالی دمایی ماههای دسامبر و ژانویه و فوریه چطوره:

temp2.glob.DJF2015.1dec2014.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان فورکاهم از امشب تا فردا صبح برف زده.محقق میشه آیا؟؟؟؟:گل::گل:

بارش فردا نمود بيشتري خواهد داشت حالا به نظر ميرسه از فردا صبح به بعد برف باشه ولي دوستان مهم بارش هست و نوع بارش الان زياد مهم نيست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی فصلی جدید هواشناسی ژاپن

این واسه دماست که از تابستان مشخص بود وضعیت آنومالی دمایی ماههای دسامبر و ژانویه و فوریه چطوره:

temp2.glob.DJF2015.1dec2014.gif

این نقشه رو در روز 11 آگوست 2014 که جزئی از تحقیقات ماههای دسامبر 2014 و ژانویه 2015 من بود واسه دوستان به اشتراک گذاشتم تازه الان هواشناسی ژاپن اومده اینو کشف کرده:خنده1:

ylremx3b07en3va93q.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
اميرمحسن شما خودت تائيد ميكنى پيش بينى فصلى ژاپن رو؟ زمستان خشك و گرمى خواهيم داشت؟!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميرمحسن شما خودت تائيد ميكنى پيش بينى فصلى ژاپن رو؟ زمستان خشك و گرمى خواهيم داشت؟!!!!!!!

درود امیر کوروش عزیز

خیر من پیش بینی ژاپن رو تایید نمیکنم چون در خصوص درصدی از وقوع احتمالات صحبت کرده
حقیقتا محققان اقیلمی شناسی در حال حاضر نمیتونند به یک اجماع مشخص در خصوص فراز و فرود موجود در نقشه ها برای روزهای پایانی دسامبر و اوایل ژانویه 2015 برسن چه برسه به کل زمستون.

دکتر کری میسون هم دقیقا به همین موضوع اشاره کرده:

I believe the models will continue to disagree in the timing and position & intensity of the high and low, however the basic pattern is similar in all. I believe there is an increasing risk of a colder spell for Scandinavia in particular, but also the British Isles and western Europe as well at the end of the December/ start of January. It’ll certainly be something to keep an eye on for now.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام دوستان

به تازگی گروهی را در واتساپ ایجاد کردم که به جرات میتونم بگم که بهترین گروه هواشناسی تو واتساپ هست

تا الان 62 کاربر داره و پوشش سراسری از ایران داریم و از بیشتر استان ها حضور فعال دارن

لذا از شما هم که علاقه مند هستید تقاضا دارم به گروه مادر واتساپ بپیوندید

کسانی که مایل هستند شماره همراه خودشون رو خصوصی برای بنده ارسال کنند تا ادشون کنم

kf521bnqjliipg176z37.png

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
یکی از کارهای خوبی که تو این گروه بنده انجام میدم و مورد استقبال همه قرار گرفته ، ارائه گزارش صوتی از زبان بنده هست که راس ساعت 9 هر شب میفرستم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود امیر کوروش عزیز

خیر من پیش بینی ژاپن رو تایید نمیکنم چون در خصوص درصدی از وقوع احتمالات صحبت کرده
حقیقتا محققان اقیلمی شناسی در حال حاضر نمیتونند به یک اجماع مشخص در خصوص فراز و فرود موجود در نقشه ها برای روزهای پایانی دسامبر و اوایل ژانویه 2015 برسن چه برسه به کل زمستون.

دکتر کری میسون هم دقیقا به همین موضوع اشاره کرده:

I believe the models will continue to disagree in the timing and position & intensity of the high and low, however the basic pattern is similar in all. I believe there is an increasing risk of a colder spell for Scandinavia in particular, but also the British Isles and western Europe as well at the end of the December/ start of January. It’ll certainly be something to keep an eye on for now.

بک نمونه اش نقشه زیر هست ولی بهرحال من اعتقاد دارم اگه خروجی 11 - الی 15 روز آینده مدل ecmwf محقق بشه ، در واقع نشون دهنده شکل گیری النینو مودوکی هست و در طی تحقیقاتی که برای منطقه خراسان و مشهد داشتتم چنانچه ما شاهد کاهش ارتفاع و و همچنین فشار سطح دریا در منطقه ای مشتمل بر شرق اورال به سمت شرق دریای سیاه باشیم و این مهم در الگوی آب و هوایی النینو مودوکی شکل بگیره مشهد و شمال شرق شرق ایران شاهد زمستانی سرد و پر برف خواهد بود.

f4hmzqpwwzpi06nxyiyz.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا حالا اینو منتشر نکرده بودم ولی یکی از الگوهای رخ داد زمستان پر برف در مشهد شکل گیری آنومالی های ارتفاع ژئوپتانسیل و فشار سطح دریای زیر هست:

hhq3n9ru5vdb7nl55wh.jpg

7itrdzvix45xsd818ddu.jpg

اینهم میانگین بارش در سالهای مورد اشاره بالاست که همه ایران رو پوشش میده

2qk6xx6gk301fpa75o6i.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان

به تازگی گروهی را در واتساپ ایجاد کردم که به جرات میتونم بگم که بهترین گروه هواشناسی تو واتساپ هست

تا الان 62 کاربر داره و پوشش سراسری از ایران داریم و از بیشتر استان ها حضور فعال دارن

لذا از شما هم که علاقه مند هستید تقاضا دارم به گروه مادر واتساپ بپیوندید

کسانی که مایل هستند شماره همراه خودشون رو خصوصی برای بنده ارسال کنند تا ادشون کنم

kf521bnqjliipg176z37.png

متاسفانه اساس الگوريتم محاسبه وضعيت جوي مدل GFS اشکال داره و resolution بالاتر مشکل را حل نخواهد کرد بلکه داده هاي اشتباه را با وضوح بيشتر نشون ميده:خنده1:

سیبری

کاربر ويژه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سالهای 1972- 1974 و 1976 سالهای بسیار سرد و پر برفی برای مشهد بوده اند که الگوهای جوی اون سالها بشرح ذیل هست:

osl8438i428xn20gqdd.png
4i7rhksd0vsk88kzlmcg.png

golil

کاربر ويژه
با سلام
12171215.gif.GIF

طبق حدسی که می زدم صبح بارشها مختص شهرهای سمت غربی خراسان شمالی بود و تا ساعاتی دیگر باید منتظر بارش در شهر و دیارمون باشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا