• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
NHK JPN :
Asia weather will
change. This change in
the Middle
East is becoming more
evident. Two polar and
tropical jet stream from
December 29 to January
are about to merge in a
very cold and snowy in
the Middle East and
parts of North Africa
brings. The probability
of several
unprecedented snow
storm in the Middle
East. The residents of the
area have told you
waiting for nature's
power. East Asia is
expected to be a snowy winter

درود بر امیرکوروش عزیز

میشه لطف کنی و لینک این خبر را بزاری ؟؟:گل:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام

بابت کم کاری که دارم عذرخواهی می کنم .گرفتار گروهم و دیگه وقت نمیشه بیام اینجا.

اما اومدم خبر خوش بدم و برم.

در صورت عدم تغییر الگوی نقشه های پیش یابی امشب ، ناهنجاری که از مدت ها قبل نقشه های CFSv2 برای بازه زمانی اوایل ژانویه در نظر گرفته بود ، انشالله از 4 ژانویه اتفاق میفته.

این ناهنجاری را بنده از ماه قبل در نقشه ها میدیدم و باور نمی کردم اما از صبح امروز که جی اف اس این ناهنجاری را وارد خروجی های خودش کرد باورم شد.

پس مدل های CFSv2 از خطای بسیار پایینی برخوردار هستن که البته این مطلب را بنده بار ها به شما گوشزد کردم ولی باورتون نشد.

خودتون ببینید که قراره چه اتفاقی بیفته.

برف سنگین در راهه.

الله اعلم.

r1kl1te75n2tvqrq20sl.gif

سلام

دوستان به نظرتون این پیشبینی چقدر دقیقه ؟؟:تعجب2::تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فکر کنم علت کم بارشی تهران بد بودن شاخص های nao ,ao ,pna هست . قبلا pna - و ao+وnao+ بود یعنی 90% کم بارش شدید تهران و حالا هم pna+,ao+وnao+ یعنی 80 % کم بارشی تهران .

سلام آبتین عزیز

والا من دیروز شاخص های NAO - AO-PNA رو برای ماههای دسامبر و ژانویه در سه وضعیت منفی- مثبت -خنثی برای ایران مدل کردم در برخی نقاط ایران تاثیرات خیلی بارزی داره مثلا جنوبغرب در فازهای مثبت- منفی و خنثی شاخصهای بالا خصوصا فاز منفی AO بارش خوبی میگیره و این درحالیست که شاخصهای بالا تاثیر چندانی روی بارش تهران نداره.

خیلی عجیبه و جالبه یک باور غلط رو در مورد شمال شرق اصلاح کنم. در طی ماه دسامبر و ژانویه بروز فاز منفی نوسان قطبی خصوصا فاز منفی قوی، منطقه ای مثلثی شکل در شمال شرق که شمال مشهد- قوچان- نیشابور و کلات میشه رو با آنومالی مثبت بارش همراه میکنه.

فاز مثبت NAO و AO استورم تراک بارش رو در منطقه ما به محدوده تربت- کاشمر - فریمان-تربت جام و سرخس منتقل میکنه.

در مورد این شاخصها نتایجی که دیشب گرفتم بسیار شگفت انگیز بود.

آبتین جان

باید اونچیزیکه دقیقا روی بارش تهران تاثیر مستقیم میذاره رو با کمک هم پیدا کنیم.

بعضی مدلها نشون میدن که شمال اروپا با کاهش ارتفاع قابل توجهی در روزهای آینده مواجه میشه ، خیلی جالبه که الگوی دقیقش رو پیدا کردم ولی وقتی نقشه آنومالی دما رو بررسی کردم ناهنجاری خیلی قابل توجه به شکل سرمای بسیار شدید در نقشه ها مشاهده نشد.

DR WHO

کاربر ويژه
درود

اميرمحسن جان زمستان امسال را از نظر دما و بارش چگونه مى بينيد؟

گرم؟ سرد؟ كم بارش؟ پربارش؟

منتظر پيش بينى فصلى شما هستيم. ممنون

abtinT

کاربر ويژه
منفی بودن هر سه شاخص در یک سال باعث بارش عالی در ماه ژانویه شده دریک سال بارش خیلی کم .
در کل من فهمیدن mjo در 6 و 7 برای تهران بهترینه

نروژ برا فردا حدود 6..7میل بارش در نظر گرفته...در ضمن خبر خوب بارش برف ایام کریسمس هم توپیشبینی نروژ وارد شد..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منفی بودن هر سه شاخص در یک سال باعث بارش عالی در ماه ژانویه شده دریک سال بارش خیلی کم .
در کل من فهمیدن mjo در 6 و 7 برای تهران بهترینه

آبتین

صبح فرصت نشد که بگم ولی شاخص PNA در صورت رخ داد فاز منفی قوی میتونه بهترین حالت برای وقوع بارش سراسری در سطح کشور و ازجمله استان تهران در ماه ژانویه بشه، همانطوریکه شما اشاره کردید.

وقتیکه نقشه های زیر رو ببینید متوجه می شید که سال 1969 شاخص PNA در فاز منفی قوی بوده که پر بارش بوده و اون سال 1966 در فاز خنثی بوده.

حالا در اولین فرصت که باز سرعت اینترنت موبایلم جواب بده نقشه های سالهای وقوع فاز خنثی PNA در ماه ژانویه رو هم استخراج میکنم و تقدیم به شما عزیزان خواهم کرد.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بعنوان مثال نه تنها در سال 1966 که PNA در ماه ژانویه با عدد 0.15- در فاز خنثی بوده وضع بارش در تهران مناسب نبوده بلکه در سالهای مشابه با وضعیت خنثی تهران کم بارش بوده ولی جنوب غرب پر بارش

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام
شانس بارش فردای مشهد از نگاه وان ودر به 90% رسید...
و برای شاندیز برف پیش بینی کرده.
انشاالله محقق بشه

Sent from my WT19i using Tapatalk

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1419088498712.jpg
    uploadfromtaptalk1419088498712.jpg
    23.8 کیلوبایت · بازدیدها: 73
  • uploadfromtaptalk1419088527354.jpg
    uploadfromtaptalk1419088527354.jpg
    24.1 کیلوبایت · بازدیدها: 73
  • uploadfromtaptalk1419088550550.jpg
    uploadfromtaptalk1419088550550.jpg
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 72

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طبق برآوردهایی که کردم و مطابق با سالهای آنالوگ هواشناسی منفی شدن شاخصهای بالا در ماه ژانویه یعنی پر بارشی - بارش سنگین برف در مشهد:گل::ایرانجمن::توافق:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
امروز ظهر سه راه فردوسی بارش داشته
من خودم اونجا نبودم ولی از شواهد مشخص بود که بارش خوبی بوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا