A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , October 8 #541 هنوز باید بررسی بیشتری داشته باشم ولی با اطلاعات فعلی وقوع ناهنجاری قابل توجه بارش و افت محسوس دما ظرف 30 روز آینده در سطح کشور بسیار محتمل بنظر میرسه!!
هنوز باید بررسی بیشتری داشته باشم ولی با اطلاعات فعلی وقوع ناهنجاری قابل توجه بارش و افت محسوس دما ظرف 30 روز آینده در سطح کشور بسیار محتمل بنظر میرسه!!
D DR WHO کاربر ويژه 2014 , October 8 #542 اكتبر 2011 تكرار شده ؟!!! ريزش زودهنگام پرفشار شمالى به روى فلات ايران :ناراحت:
S seyyedalireza مدیر موقت 2014 , October 8 #543 انشالله که زمستون زود تر بیاد و بارش ها زود تر شروع بشه در شهر های دیگه مخصوصا مشهد
A Ahmad7777 New member 2014 , October 9 #544 بابا من دو تا عکس پست گذاشتم الان نگاه میکنم پاک شده.این ادمینم شورشو در آورده. به خدا در مورد بارون مشهد بود.:ناراحت:
بابا من دو تا عکس پست گذاشتم الان نگاه میکنم پاک شده.این ادمینم شورشو در آورده. به خدا در مورد بارون مشهد بود.:ناراحت:
G golil کاربر ويژه 2014 , October 9 #545 وضع هوای بجنورد هوای حاضر ساعت: ۰۷:۴۰ پیش بینی ۳ روز آینده ۳° c قسمتی ابری جهت باد: - هوای حاضر | پنجشنبه ۱۷ مهر سرعت باد: آرام نم نسبی: % ۸۷ دید افقی: ۶۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: ۳.۷ میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۴° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۷/۱۷
وضع هوای بجنورد هوای حاضر ساعت: ۰۷:۴۰ پیش بینی ۳ روز آینده ۳° c قسمتی ابری جهت باد: - هوای حاضر | پنجشنبه ۱۷ مهر سرعت باد: آرام نم نسبی: % ۸۷ دید افقی: ۶۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: ۳.۷ میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۴° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۷/۱۷