• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحید - مشهد

کاربر ويژه
Untitled_f24cb.png
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی


سپیدپوش شدن ارتفاعات شمال خراسان رضوی در بیستمین روز از مهر ماه



50.gif

تاریخ : یکشنبه بیستم مهر 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید


نفوذ سامانه سرد و مرطوب عرضهای شمالی از شب گذشته به سطح استان ، سپیدپوش شدن ارتفاعات شمال خراسان رضوی در بیستمین روز از مهرماه 1393 را بدنبال داشت. تصاویر ساعت 16:00 امروز یکشنبه 20 مهر از بلندیهای شرق شهرستان کلات نادری و به سمت رشته کوههای هزار مسجد گرفته شده است که مربوط به بلندیهای مشرف به آبشار قره سو میباشد:
7x5foe26dtw4gjo9ev8u.jpg
5u1zm25jkpeiaepu5nq2.jpg
r9f3ea2qrzgfj9yyvtl5.jpg
تصویر زیر از سایت مدیریت راههای کشور در ساعت 15:30 امروز از گردنه تیوان در شمال شهرستان قوچان گرفته شده است​
9ddg6etifraa2vz7fhtw.jpg

 

DR WHO

کاربر ويژه
تحليل سينوپتيكى آبان ١٣٩٠

در اين تحقيق تأثير سردچال را بر وقوع بارشهاي شديد تهران مورد بررسي قرار داده ايم. بدين منظور نخست آمارهاي بارش و دماي روزانه اين دوره بارش (6 آبان تا 10 آبان 1390) ار تهيه كرديم و سپس به تحليل نقشه هاي سطح 850 و 500 هكتوپاسكال و سطح زمين پرداخته ايم. پس از بررسي نقشه هاي هوا و داده هاي بارش روزانه ايستگاه سينوپتيك منطقه و همچنين شدت ناپايداري شاخص هاي ناپايداري شولتر و وايتينگ را هم بررسي كرديم. نتايج نشان مي دهد كه عامل اصلي ايجاد بارشهاي شديد در منطقه مورد مطالعه نفوذ استقرار سامانه پرفشار سيبري و تشكيل سردچالي وسيع بر روي درياي خزر و مركز ايران شده است. در همين زمان سامانه هاي ناپايدار غربي در برخورد با سردچال به سمت غرضهاي پائين تر منتقل شده است و اين عوامل بارشهاي قابل توجهي را پديد آورده است.

 

DR WHO

کاربر ويژه
Worldwide volcanic activity on the riseby ROBERT on OCTOBER 11, 2014 · 20 COMMENTS












Chart shows volcanic activity during last 400 years.



If underwater volcanic eruptions were included, I think the trend lines would burst explosively through the top of the chart.
I don’t know who created the chart, but would like to give them credit if anyone has the answer.
Topic: Volcanoes | Two Ice Floes
Thanks to Tony Rango for this link

 

DR WHO

کاربر ويژه
91626250824341994188.jpg

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]عمومی › تحلیلی بر الگوهای سطح فوقانی جو در اکتبر 2011 و پیش بینی فصلی

در دو ماهه اول سال زراعی 1391-1390 بارش های خوبی به خصوص در نیمه شمالی کشور رخ داد که محققین بسیاری به دنبال علل این رخداد هستند. در گزارش پیوست دیدگاه اولیه از موقعیت قرارگیری رودباد های قطبی و جنب حاره ای در حول و حوش عرض های میانی آورده شده است. علاوه بر آن تحلیل سریعی نیز از وضعیت خشکسالی و پیش بینی آینده کشور آمده است.
خلاصه: پهنه بندی خشکسالی 12 ماهه منتهی به مهر ماه 1390 نشاندهنده خشکسالی نسبتا گسترده در استان هاي غربي، مركزي و به ويژه شمال شرقي کشور می باشد، هر چند شاخص مهر ماه حاکی از بهبود نسبی در وضعیت خشکسالی کشور می باشد. پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بارش ها در نوار شمالی کشور در حد نرمال تا بیشتر از نرمال و در سایر نواحی نرمال تا کمتر از نرمال باشد. در ماههای پایانی سال گستره منطقه با بارش بیش از نرمال افزایش می یابد. دما در دوره مذکور سردتر از معمول بوده و احتمال بروز ناهنجاري سرد دمايي وجود دارد. نسبت بارش برف به باران در مقايسه با سال هاي گذشته افزایش خواهد یافت.
در شكل هاي زیر الگوهاي سطح 200 ميليباري ماه اكتبر دوره 1971 تا 2000 و همچنین اکتبر 2011 آورده شده است. نكته قابل توجه در الگوي جريان هاي 200 ميليباري سال جاري وجود ناوه بر روي درياي مديترانه و تلفيق دو جت قطبي و جنب حاره اي در منتهي اليه شرق درياي مديترانه مي باشد كه موجب تقويت شرايط چرخندي در لايه هاي مياني جو مي گردد.



rao_cloud_p.jpg
 

DR WHO

کاربر ويژه
در تحقيقات سنتى غالبا گفته شده علت بارشهاى سيل آسا و دم اسبى در ايران ادغام چرخند مديترانه اى با كم فشار ديناميكى سودانى بوده اما اخيرا محققان اعلام كردن ادغام دو جت استريم قطبى و حاره اى باهم و قرار گيرى سردچال بر روى درياى كاسپين باعث باريدن بارانهاى سيل آسا ميشه

SID.ir | فهرست مراجع مقاله تحليل همديدي بارش سنگين ششم ژانويه 2008 در جنوب شرق ايران

اين هم يه لينك مهم پر از مقالات مهم
:گل:
 

هادی...

New member
البته این پست سیبری عزیز رو تصحیح کنم که دو هفته قبل که میومدم اردبیل در جاده سراب به اردبیل و در گردنه صائین برف باریده بوده وبغل جاده سفید بود
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا