• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
امروز همه چیز عالی بود عالیه عالی!
امروز نعمت بر ما تمام شد
صبح رگبار و رعد وبرق شدید و پس از اون هم بارش پاییزی واقعا عالی بود خدایا شکرت
اگه عاشق رگبار و رعد وبرق بودیم، دیدیم اگه دلبسته باران نرم پاییزی بودیم چشیدیم

قوچان امروز کمربندی وبارش باران نرم پاییزی پس از رگبار و رعد وبرق

67j1g9bxyalp6dugnbop.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
ما شا الله به قوچان و تبریک به آقا محسن گل

بارش ۳ ساعت قبل مشهد هم ۳ میلیمتر بوده که بارش مهر رو به ۱۶ رسوند

سیبری

کاربر ويژه

navid_komperes

New member
با سلام تبریک به خصوص به قوچان فرزند خلف خراسان و سیبری........
امیر محسن جان من شنیدم عشایر اطلاعات تجربی جالبی دارن که از رو باد و موقع کوچ پرنده ها و این جور چبزا میفهمن چخبره, میتونی یه آماری بگیری به اطلاعات ناقص ما اضافه کنی؟:گل::گل:

سیبری

کاربر ويژه
امیر محسن جان من شنیدم عشایر اطلاعات تجربی جالبی دارن که از رو باد و موقع کوچ پرنده ها و این جور چبزا میفهمن چخبره, میتونی یه آماری بگیری به اطلاعات ناقص ما اضافه کنی؟:گل::گل:
سپاس بیکران نوید عزیز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام نوید عزیزم
باشه حتما میپرسم ولی امیر کوروش عزیز هم اطلاعات خیلی خوبی داره در این زمینه.منتهی برداشت عشایر خراسان در مقایسه با جنوب غرب از اقلیم نشانه های اقلیمی که حکایت از تغییرات سریع و ناگهانی جوی داشته باشه کاملا متفاوت هست

DR WHO

کاربر ويژه
present weak El Niño will continue until early next year. The SST anomalies extended all the way along the equator will then gradually turn to an El Niño Modoki.
Indian Ocean forecast: The negative IOD in the Indian Ocean is now changing to a basin-wide warm mode and that condition is expected to continue in boreal winter as the Indian Ocean capacitor effect in response to Pacific El Niño/El Niño Modoki.
Regional forecast: In boreal winter, as a seasonally averaged view, most parts of Europe, Africa, Middle East, central Russia, India, Southeast Asia, South American Continent, Canada, and the Far East including Japan will experience a warmer-than-normal condition. On the other hand, U.K., western/eastern Russia, southern parts of Australia, and central-eastern U.S. will be in a colder-than-normal condition.
The seasonal averaged rainfall in Dec.2014-Feb. 2015 suggests that most parts of Southeast Asia, northern Australia, and East Africa will experience a drier-than-normal condition. All those may be somehow related to the course of El Niño. A wetter-than-normal condition is predicted for U.S, in particular, western U.S., partly because of the warmer-than-normal SST associated with the continuation of the newly identified regional phenomenon “California Niño”.

DR WHO

کاربر ويژه
البته بنابر دلايل مختلف از جمله افزايش سطح برف قطب ها ، فعاليت هاى زياد اتشفشانها ، تضعيف گلف استريم و تضعيف ميدان مغناطيسى زمين و گرمايش استراتوسفر و مودوكى بودن النينو ميشه به زمستان خشن اميدوار بود اما

فاز منفى قوى AO بهمراه النينو باعث ميشه بگيم زمستان ملايمى خواهيم داشت

اما چه زمستان خشن بشه چه ملايم

گرم و خشك نخواهد شد

خشك و كم بارش نخواهد بود

و در پربارش و مرطوب بودن زمستان امسال شكى نيست

احتمالا غالب بارشها بشكل بارانهاى سيل آسا و برف هاى آبكى خواهد بود نه برف و سوزهاى خشك

پاسخ:
ممكنه زمستان بيافته توو پاييز مثل سال ٩٠ و ٨٥

به هر روى توده سودانى + توده سيبرى = برف آبدار مشتى

DR WHO

کاربر ويژه
چهارشنبه 11 تیر1393 ساعت: 8:23توسط:محمد از فارس
باسلام
پیش بینی اولیه عشایر استان فارس :

28مهر در بعضی از نقاط استانهای جنوب غربی بارندگیهایی خواهیم داشت
اما هفته دوم آبان هفته ای پربارش برای کشور عزیزمان خواهد بود
در روز نهم آبان هوای شیراز بارانی خواهد بود
اما 24آبان که حتم دارم سازمان هواشناسی برای این روز اخطاریه صادر خواهد کرد .

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدایا !!!!!!!!!!!
خدایا چقدر زیبایی - چقدر شکوه!!! خدایا عاشقتم!

امروز بعد از ظهر وقتی که بارشها قطع شد ،دیدم ابرهای ارتفاع پایین بسیار زیادی در حال نفوذ به منطقه هستند . این ابرها اصولا از دیواره پشت رشته کوههای کپه داغ وارد منطقه شمال خراسان میشن، پس به همین منظور سریع سوار ماشین شدم و ابتدا راهی روستای لر نشین سیر زار و پس از اون به منطقه آق داش رفتم جایی که میشد شکوه رشته کوههای کپه داغ رو از نزدیک دید!

عکس اولی که تقدیم دوستان خوبم میکنم حود 8 مگ حجم داره و در فورمت virtual tour گرفتم ، توضیح اینکه موبایلم وقتی این گزینه رو انتخاب میکنم به صورت خودکار فرمان عکس 360 درجه میده و پس از اینکه تمایل به پایان عکاسی داشته باشم و proccess رو بزنم ،این عسکها رو بصورت فیلم نشون میده که نمیدونید چقدر شکوه داره . متاسفانه در حال حاضر این نرم افزار رو ندارم که برای تماشا در pc تبدیلش کنم تا شما عزیزان هم بتونید ببینید ولی فلا فریم ابتدایی این عکس رو تقدیم دوستان خوبم میکنم :

رشته کوههای کپه داغ که دیگه پشت این کوه ترکمنستان هست:

2jae7xswqkalv9p71gn.jpg

خوب من که وضعیت رو اینطوری دیدم خودم رو به منطقه زیر رسوندم که حقیقتا دره ای بسیار زیبا و عمیق هست، پس آغوش گشودم و صبر کردم تا اولین گوله از ابر اومدم و با تمام وجودم حسش کردم و بهش عشق ورزیدم:خجالت2:

طولی نکشید که هجوم این ابرها گسترده شد و به سختی تونستم به نواحی کم ارتفاع تر برسم که از مه غلیظ رها بشم.

0o43vb5z0pzcwv2nxcmk.jpg

عکسهای زیبای بسیاری گرفتم که اگه تونستم در اولین فرصت تقدیم دوستان خوبم خواهم کرد.
ولی جای تک تک شما عزیزان رو خالی کردم

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در بازه زمانی 6 الی 10 روز آینده مقادیر بارش در استان کردستان به سمت البرز غربی و مرکزی تا 400 درصد افزایش خواهد یافت:گل:

DR WHO

کاربر ويژه
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از کاهش محسوس دمای شبانه هوا در سطح استان خبر داد و گفت: با اتمام بارندگی از اواسط وقت امروز تا اواسط هفته آینده بارندگی نخواهیم داشت.

120248_PhotoA.jpg

محسن قاسمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار داشت: بارندگی‌ها در سطح استان هم اکنون نیز ادامه دارد و هوای استان نیمه ابری تا تمام ابری همراه با رعد و برق است.وی بیان داشت: پیش‌بینی می‌شود که این شرایط تا اواسط وقت امروز ادامه داشته و با خروج این سامانه از جو استان به‌تدریج شاهد کاهش پوشش ابر و شرایط ناپایدار خواهیم بود.مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه دمای هوای روزانه امروز روند کاهشی دارد، افزود: دمای هوا از فردا تا آخر هفته جاری افزایش خواهد یافت، اما امشب و فردا شب کاهش می‌یابد.به گفته قاسمی، شرایط برای مه صبحگاهی در صبح چهارشنبه و پنج‌شنبه جاری در مناطق کوهستانی و سردسیر استان کرمانشاه فراهم می‌شود.وی در خصوص بارندگی‌های شب گذشته نیز گفت: شهرستان کرمانشاه طی 24 ساعت گذشته با 32 میلی‌متر بیشترین بارندگی را در سطح استان داشته است.مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه دمای هوا از امشب به‌طور محسوس و قابل‌توجهی کاهش می‌یابد، ادامه داد: با اتمام بارندگی از اواسط وقت امروز تا اواسط هفته آینده بارندگی نخواهیم داشت.انتهای پیام/2700/ع20/د1000

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چهارشنبه 30 مهر1393 ساعت: 16:38توسط:محمود-نیشابور
باسلام خدمت امیر محسن عزیز بارش شدید باران از صبح تا الان وهم اکنون بارش بی سابقه تگرگ در نیشابور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Today and tomorrow will see the first significant snow fall for the Swiss and Austrian Alps with a large drop in temperatures in a colder northerly flow. Up to 31cm possible today and as much as 60cm Thursday over higher ground.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا