Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
هادی جان
امير جان يادته يک زماني همش ميگفتن NAO منفي بايد باشه که کشور پربارش بشه و شما ميگفتي نبايد اونجوري فکر کنيد و خيلي از شرايط را بايد در نظر گرفت و حالا فهميدن حرفشون درست نبوده!
يادته يک زماني ميگفتي عمده رطوبت بارش هاي کشور از درياهاي جنوبي و اقيانوس هند و درياي سرخ تامين ميشه ولي اونا هي ميگفتن درياي مديترانه؟حالا نظرشون عوض شده!
.
.
.
اينم ميفهمند ولي خيلي دير ولي شما هميشه با صبر توضيحاتت رو با سند ميدادي و اونا قبول نميکردن حالا باز خوبه بعد از چند ماه قبول ميکنند ولي از اين ناراحتم که به اشتباهشون اعتراف نميکنند!!!
من بخدا منظورم از مطالبی که امشب گذاشتم این نبود که بخوام مثلا حقانیت خودم رو اثبات کنم.این چیزی بود که بعد از یک عمر بررسی روزانه نقشه های تراز 500 بصورت تجربی بهش رسیده بودم و همیشه دنبالش بودم که دلیلش رو بدونم که خدا رو شکر امشب در موردش خوندم و گفتم با دوستان خوبم به اشتراک بذارم. فقط همین
تو امضاء خودم نوشتم اگه هزار تا هواشناس رو در یکجا جمع کنید هزار تا پیش بینی متفاوت ارایه میدن و همه هم در آن واحد سعی دارند که حقانیت خودشون رو ثابت کنند ولی من واقعا فقط میخواستم دلیل تغییرات شدید مدلها رو در آپدیتهای مختلف بگم همین و هیچ قصدی هم در اینکه بخوام خاطر دوستان خوبم رو آزرده کنم نداشته و هیچ وقت هم نخواهم داشت.