• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امير جان يادته يک زماني همش ميگفتن NAO منفي بايد باشه که کشور پربارش بشه و شما ميگفتي نبايد اونجوري فکر کنيد و خيلي از شرايط را بايد در نظر گرفت و حالا فهميدن حرفشون درست نبوده!
يادته يک زماني ميگفتي عمده رطوبت بارش هاي کشور از درياهاي جنوبي و اقيانوس هند و درياي سرخ تامين ميشه ولي اونا هي ميگفتن درياي مديترانه؟حالا نظرشون عوض شده!
.
.
.
اينم ميفهمند ولي خيلي دير ولي شما هميشه با صبر توضيحاتت رو با سند ميدادي و اونا قبول نميکردن حالا باز خوبه بعد از چند ماه قبول ميکنند ولي از اين ناراحتم که به اشتباهشون اعتراف نميکنند!!!
هادی جان
من بخدا منظورم از مطالبی که امشب گذاشتم این نبود که بخوام مثلا حقانیت خودم رو اثبات کنم.این چیزی بود که بعد از یک عمر بررسی روزانه نقشه های تراز 500 بصورت تجربی بهش رسیده بودم و همیشه دنبالش بودم که دلیلش رو بدونم که خدا رو شکر امشب در موردش خوندم و گفتم با دوستان خوبم به اشتراک بذارم. فقط همین
تو امضاء خودم نوشتم اگه هزار تا هواشناس رو در یکجا جمع کنید هزار تا پیش بینی متفاوت ارایه میدن و همه هم در آن واحد سعی دارند که حقانیت خودشون رو ثابت کنند ولی من واقعا فقط میخواستم دلیل تغییرات شدید مدلها رو در آپدیتهای مختلف بگم همین و هیچ قصدی هم در اینکه بخوام خاطر دوستان خوبم رو آزرده کنم نداشته و هیچ وقت هم نخواهم داشت.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

هادی جان
من بخدا منظورم از مطالبی که امشب گذاشتم این نبود که بخوام مثلا حقانیت خودم رو اثبات کنم.این چیزی بود که بعد از یک عمر بررسی روزانه نقشه های تراز 500 بصورت تجربی بهش رسیده بودم و همیشه دنبالش بودم که دلیلش رو بدونم که خدا رو شکر امشب در موردش خوندم و گفتم با دوستان خوبم به اشتراک بذارم. فقط همین
تو امضاء خودم نوشتم اگه هزار تا هواشناس رو در یکجا جمع کنید هزار تا پیش بینی متفاوت ارایه میدن و همه هم در آن واحد سعی دارند که حقانیت خودشون رو ثابت کنند ولی من واقعا فقط میخواستم دلیل تغییرات شدید مدلها رو در آپدیتهای مختلف بگم همین و هیچ قصدی هم در اینکه بخوام خاطر دوستان خوبم رو آزرده کنم نداشته و هیچ وقت هم نخواهم داشت.

در نيت شما شکي نيست و من خوب ميشناسمت امير جان
اين را هم قبول دارم که ممکن هست هممون اشتباه کنيم من شما و يا هرکس ديگه ولي منظور من اين بود که خوبه آدم اشتباهش را قبول کند وقتي با سند خلاف حرفش ثابت ميشه و هميشه اون چيزي که تو کتابهاي قديمي يا مطالعات گذشته بوده و يا حتا حالا هست درست نيست و چه معلوم شايد مثلن حرف الان شما هم اشتباه باشه و سورس اسنادت مشکل داشته باشه ولي غرور در علم جايي نداره وگرنه همه سرنوشت گاليله را ميداشتيم!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هوا اینقدر سرد شده اینجا که این موقع رو سقف ماشینم کریستالهای یخ تشکیل شدند!!

05327789c88834cf33dc5ca9174ce39f.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نوعی درخت نیم‌کره شمالی زمین وجود دارد که به دلیل تنه رنگانگش به درخت «رنگین کمان» معروف شده است.

نوعی درخت نیم‌کره شمالی زمین وجود دارد که به دلیل تنه رنگانگش به درخت «رنگین کمان» معروف شده است.درخت رنگین کمان نام یک نوع درخت صمغی از تیره درختان «اوکالیپتوس» است که در نیم‌کره شمالی زمین می‌روید.

این درخت به طور طبیعی در کشورهایی همچون انگلیس و گینه نو و میندانائو می‌روید، اما به خاطر استفاده از چوب آن که برای ساخت ورق بسیار مناسب است، در کشورهای دیگر از جمله به شکل گسترده در فیلیپین کاشت شده است.طول این درخت به 70 متر می‌رسد و علاوه بر استفاده از چوب این درخت برای تولید کاغذ، از آن به عنوان یک درخت زینتی به دلیل تنه رنگارنگ و بسیار زیبایش نیز استفاده می‌شود.

گیاه‌شناسان دلیل رنگی بودن تنه این درخت را به پوست اندازی آن در ماه‌های مختلف سال منتسب می‌کنند که موجب می‌شود، طیف‌های مختلفی از رنگ سبز بر روی بدنه آن ظاهر شود و همزمان با فرارسیدن پاییز رنگ‌های زرد و نارنجی و قرمز و قهوه‌ای روشن و تیره هم به آن افزوده شود و با تابش نور آفتاب به بدنه این درخت طیف‌هایی از رنگ‌های آبی و بنفش و نارنجی و سبز و زرد و قرمز بر روی آن مشاهده شود.این درخت به «اوکالیپتوس رنگین کمان» معروف شده است.

106953_833.jpg

106954_564.jpg

106955_172.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای فعلی کلات و من هم امشب شب کاری دارم باز خدا رو شکر آتیش روشن کردیم و لحظه ای آدم گرم میشه

2f050ad5d72c267a4d26b0128aecbaa7.jpg

سیبری

کاربر ويژه
درود
وقتی پر فشار سیبری فرمان میده خراسان بزرگ بر فلات ایران حکمرانی میکنه
کوسه (شمال شیروان ) 6-
باخرز (شرق تربت حیدریه )4-
فریمان 4-
گلمکان 3-
سربیشه 2-
سرخس 2-
شیروان2-
نیشابور 2-

بارش مقداری بیشتر شد ولی سرما یکم کاسته شد و دو باره شمال غرب به اوج رسیده..ولی بازم امیدوار کنندس[HIGHLIGHT][/HIGHLIG

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا