• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid_komperes

New member
نروژ بارش 4 شنبه رو بگردوند ( مشهد)
Wednesday22/10/2014

[TD="bgcolor: #F8FCFD"]21:00–03:00[/TD]
[TD]
02n.95.png
[/TD]
[TD="class: temperature plus, bgcolor: #F8FCFD"]17°[/TD]
[TD]0 mm[/TD]
[TD="class: txt-left, bgcolor: #F8FCFD, align: left"]
vindpil.0000.245.png
Light air, 1 m/s from west-southwest[/TD]

[TR]
[TD="bgcolor: #F8FCFD"]03:00–09:00[/TD]
[TD="bgcolor: #F8FCFD"]
03d.png
[/TD]
[TD="class: temperature plus, bgcolor: #F8FCFD"]14°[/TD]
[TD="bgcolor: #F8FCFD"]0 mm[/TD]
[TD="class: txt-left, bgcolor: #F8FCFD, align: left"]
vindpil.0025.260.png
Light breeze, 2 m/s from west[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]09:00–15:00[/TD]
05d.png
[/TD]
[TD="class: temperature plus"]22°[/TD]
[TD="bgcolor: #F8FCFD"]3.5 mm[/TD]
[TD="class: txt-left, align: left"]
vindpil.0025.120.png
Light breeze, 2 m/s from east-southeast[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8FCFD"]15:00–21:00[/TD]
01n.95.png
[/TD]
[TD="class: temperature plus, bgcolor: #F8FCFD"]18°[/TD]
[TD="bgcolor: #F8FCFD"]0 mm[/TD]
[/TR]

samann

کاربر ويژه
امروز 19 اكتبره ، و اگه خدا بخواد كم كم و از روز 22 اكتبر يعني 3 روز ديگه از اين شرايط منحوس خارج خواهيم شد/
كما اينكه امروز احتمالا ao و nao پس از دو هفته از شزايط منفي خارج ميشن و انتظار بر اين است كه دماي شمال شرق هم از روز سه شنبه به حالت نرمال اين موقع از سالش نزديك بشه.
در ساعات ابتدايي چهارشنبه انشالله سومين بارش پاييزي مشهد به وقوع خواهد پيوست. و بدين ترتيب احتمالا پرونده بارشي ماه اكتبر با بارش فرانرمال مشهد به پايان خواهد رسيد. تا بيينيم شرايط در ماه نوامبر به چه گونه ايست.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

[FONT=BMitra !important]اخطاریه شماره 35 شنبه مورخ 93/07/26

rain4.jpg

پیرو اطلاعیه شماره 65 مورخ 93/07/25 از بعدازظهر یکشنبه و روز دوشنبه گاهی به سبب بارش شدید باران، آب گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن رودخانه ها به شرح زیر پیش بینی می شود:
یکشنبه 93/07/27: استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و گیلان.
دوشنبه 93/07/28: استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، همدان و ایلام.
لازم به ذکر است که بارش در مناطق مرتفع گاهی به صورت برف خواهد بود و می تواند سبب اختلال تردد در جاده های کوهستانی شود. بنابراین توصیه می شود تردد در مسیرهای کوهستانی البرز و شمال غرب کشور با اتخاذ تمهیدات لازم ازجمله همراه داشتن زنجیر چرخ انجام گیرد.
همچنین با گذر این سامانه ضمن کاهش قابل توجه دما در نوار شمالی کشور (در سواحل جنوبی دریای خزر بین 8 تا 14 درجه)، از اواخر یکشنبه موجب وزش باد شدید و توفانی شدن دریای خزر خواهد شد. بنابراین توصیه می شود قایقهای ماهیگیری و صیادی تا روز سه شنبه از تردد و تورگذاری در دریا خودداری نمایند.

هادی...

New member
بارش ها درنیمه شمالی استانهای آذربایجان غربی وشرقی شروع شده اند،اینجا دراردبیل هم منتظرم اولین برف رو ببینم

ed0a984117d49f881.gifed0ae4ff5ebb89222.gif

caspianweather

New member
افزایش دما در امروز بسیار چشمگیر بوده ولی همون تور که قبلا که اشاره کردم باد گرم بیشتر در ارتفاعات در حال وزیدن هست, اثری از باد گرم در جلگه نیست.

آقا محسن ضمن عرض سلام وخسته نباشید یک سوال داشتم فکر کنم شما دیروز با اشاره به وضعیت برف منطقه اوراسیا به این نکته اشاره کردید که در اوایل زمستان امسال NAOدر وضعیت مثبت ودر اواخر زمستان در وضعیت منفی قرار می گیره می خواستم این سوال رو مطرح کنم که اگر این حالت شکل بگیره ما در ژانویه واوایل فوریه با هوایی سرد ودرادامه فوریه تا اواسط ماه مارچ با هوایی کم وبیش معتدل همراه خواهیم بود. آیا با این نظر موافق هستید با تشکر.

سیبری

کاربر ويژه
دیروز در حالیکه همه نگاه ها به شمالغرب بود ، جیرفت در سکوت خبری 16/4 از یک ابر تندری باریده

سیبری

کاربر ويژه
معلوم نیست پیرانشهر داره چی میباره که دستپاچه شدن تو دمای 11 برف زده

وضع هوای پیرانشهر
هوای حاضر ساعت: ۱۵:۴۱
پیش بینی ۳ روز آینده

D_33_XL.png
۱۱° c
رگبار برف

جهت باد: جنوب غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه ۲۷ مهر

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۵

دید افقی: ۴۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۲ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۶° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۰° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۷/۲۷ ۱۵:۳۰

سیبری

کاربر ويژه
خیلی خوشحالم ، حداقل کله مملکت (شمالغرب) کمی ازسیاه چال خشکسالی سر بر میاره و یه نفسی میکشه

سیبری

کاربر ويژه
من هر وقت تو بهار می رفتم تیوان همین کنار راهدار خانه تیوان عکاس می گرفتم ، برای همین عکسایی که من گرفتم با عکسای دوربین راهدار خانه از یک زاویه است اون گوشه بالا تصویر سمت چپ کنار آرم راهدار خانه به اون اتاق شیروانی که تو دو تا عکس هست دقت کنید

فصلها در تیوان

تیوان مهر

ta6tdcct1455hxo1y8rw.jpg

تیوان خرداد

auhr8ub27ksv4i1m60xt.jpg

من هر وقت تو بهار می رفتم تیوان همین کنار راهدار خانه تیوان عکاس می گرفتم ، برای همین عکسایی که من گرفتم با عکسای دوربین راهدار خانه از یک زاویه است اون گوشه بالا تصویر سمت چپ کنار آرم راهدار خانه به اون اتاق شیروانی که تو دو تا عکس هست دقت کنید

فصلها در تیوان

تیوان مهر

ta6tdcct1455hxo1y8rw.jpg

تیوان خرداد

auhr8ub27ksv4i1m60xt.jpg
داخل اون سوییت ما دو شب تو اردیبهشت 90اتراق کردیم از طرف یکی از دوستان که تو استانداریه رفتیم اونجا نگهبانای پارک تندوره هم کلی حال دادن و همه جارو نشون دادن..فک کنم روبروش هم ایستگاه هلال احمر بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا