• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 04/08/1393مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
از بعدازظهر امروز با نفوذ توده هوای پر فشار ، سرد و نسبتا مرطوب به شمال شرق کشور منجمله استان خراسان رضوی انتظار داریم طی سه روز آینده ابرناکی در سطح استان افزایش و طی امروز عصر تا فردا بارشهای پراکنده ای در بخشهایی از نیمه شمالی استان رخ دهد ضمن اینکه از امشب تا روزهای پایانی هفته دما در غالب نقاط استان بتدریج کاهش می یابد . پدیده مهم دیگر در نیمه شمالی استان مه می باشد که در برخی نقاط خصوصا در نواحی کوهستانی غلیظ همراه با کاهش دید افقی خواهد بود . بر این اساس :
پیش بینی وضعیت جوی استان
یکشنبه 04/08/1393( از ساعت 00 تا 24 )
دو شنبه 05/08/1393( از ساعت 00 تا 24 )
سه شنبه 06/08/1393( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
نیمه ابری بتدریج ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر در برخی نقاط با بارش پراکنده ( بارش در نقاط کوهستانی بصورت برف و باران ) و مه آلودنیمه ابری تا ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده ( بارش در نقاط کوهستانی بصورت برف و باران ) و مه آلود گاهی با وزش باد نسبتا شدیدکمی تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابر و در برخی نقاط با مه و در بعضی ساعات با وزش باد
نواحی مرکزی
کمی تا نیمه ابری بتدریج ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید گرد و خاک ، در بعدازظهر در برخی نقاط با بارش پراکنده ( بارش در نقاط کوهستانی بصورت برف و باران ) و مه آلودنیمه ابری تا ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده ( بارش در نقاط کوهستانی بصورت برف و باران ) و مه آلود گاهی با وزشَ باد نسبتا شدیدکمی تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابر و در برخی نقاط با مه یا غبار آلود و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا کمی ابری گاهی افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری گاهی افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار
شهرستانمشهد
قسمتی تا نیمه ابری و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده و مه آلودنیمه ابری تا ابری با احتمال بارش پراکنده و مه آلود یا غبار آلود گاهی با وزش باد نسبتا شدیدکمی تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق یا غبار آلود و در بعضی ساعات با وزش باد
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
9
19
4
9
2
11

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : کوهسرخ با حداقل دمای 5 درجه سلسیوس خنک ترين و شهرستان گناباد با حداکثر دمای 29+ درجه سلسیوس گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 9+ و 24+ درجه سلسیوس در نوسان بوده، بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی بجستان و بمیزان 32 کیلومتر بر ساعت و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است . پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این عکس رو همین الان گرفتم و فکر میکنم حس سرما رو خیلی خوب منتقل کنم و این دوستان هم کردهای عزیز شمال خراسان هستند
b44af36695b1d5de60bdce1c6256c44a.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
این عکس رو همین الان گرفتم و فکر میکنم حس سرما رو خیلی خوب منتقل کنم و این دوستان هم کردهای عزیز شمال خراسان هستند
b44af36695b1d5de60bdce1c6256c44a.jpg
سلام امیرجان
میگم ماشالله دیگه اینقدر استاندارد دارین میسازین، موزاییک ویژه نابینایان هم کار کردین!
اینم برا جلوگیری از اسپم:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان

همین لحظه... آسمان غرب مشهد

Sent from my WT19i using Tapatalk

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1414313924120.jpg
    uploadfromtaptalk1414313924120.jpg
    19.5 کیلوبایت · بازدیدها: 56

rahsazan

کاربر ويژه
وضع هوای بجنورد

هوای حاضر ساعت: ۱۲:۲۲
پیش بینی ۳ روز آینده

D_31_XL.png
۹° c
بارش باران

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه ۰۴ آبان

سرعت باد: ۶ متر بر ثانیه, ۲۲ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۳

دید افقی: ۵۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۲ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۲° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۰° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۸/۰۴ ۱۲:۰۰

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با افزایش فشار سطح دریا ابرها در حال نشست روی زمین هستند و کلات داره در انبوهی از ابر و مه غلیظ فرو میره!!!!!! هوا به شدت تاریک شده اینجا!!!!

اون طرف تونل منظورم سراهی کلات -درگز -مشهد چشم چشم رو نمبینه و یک نم بارونی هم میزنه!

سوز و سرما تا استخوان آدم نفوذ میکنه!

rahsazan

کاربر ويژه
[FONT=BMitra !important]اطلاعیه شماره 2 هواشناسی دریایی یکشنبه مورخ 93/08/04

rain2.jpg

سامانه حاره ای که روز جمعه درآبهای ساحلی غرب هندوستان شکل گرفته بود، طی دو روز گذشته تقویت شده وامروز(یکشنبه) به نیلوفر(Nilofar) نام گذاری شده است. این سامانه هم اکنون در مرحله توفان حاره ای قرار دارد و مسیر حرکت آن نشان می دهد که طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه درمحدوده طول جغرافیایی 60 درجه شرقی و عرض جغرافیایی 16 تا 19 درجه شمالی فعال باشد. پیش بینی می شود که طی این مدت ارتفاع موج در سواحل دریای عمان به حدود 3 متر برسد. بیشترین فعالیت این سامانه از نظر بارش و ارتفاع موج بر روی کشور عمان و مناطق ساحلی آن می باشد.
شایان ذکر است که این هشدار تا پایان دوره زندگی این توفان روزانه قبل از ساعت 12 به وقت محلی به روز خواهد شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آغار رسمی بارش در کلات
دانه ها به نسبت درشت هستند و گاهی دونه های برف هم قاطی بارش دیده میشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیزتبریک عرض میکنم خدمت دوستان عزیزی که بارش داشتن و ی تبریک ویژه هم عرض میکنم خدمت استاد امیرمحسن که دارن اولین برف سال زراعی جدید رو در منطقه ی شمالشرق تجربه میکنن..احتمال داره که ما هم در مشهد برای دقایقی هم که شده دونه های برف رو لمس کنیم!!!ببینیم چی پیش میاد دیگه..

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیزتبریک عرض میکنم خدمت دوستان عزیزی که بارش داشتن و ی تبریک ویژه هم عرض میکنم خدمت استاد امیرمحسن که دارن اولین برف سال زراعی جدید رو در منطقه ی شمالشرق تجربه میکنن..احتمال داره که ما هم در مشهد برای دقایقی هم که شده دونه های برف رو لمس کنیم!!!ببینیم چی پیش میاد دیگه..

سلام محمد جان. دانشگاه فردوسی قبول شدی؟ چه رشته ای؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا