• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
خدا رو شکر اینجا هم رعد و برق می زنه هم باران شدید بصورت رگباری در حال باریدن است

golil

کاربر ويژه
این ابرها منو یاد ابرهای شهرستان ماهشهر میندازه مدتی اونجا بودم هیچ بارونی مثل بارونهای اونجا شدید نیست

golil

کاربر ويژه
خراسان شمالی غرق در رعدو برق وباران این رحمت الهی و مردمش خوشحال و شکرگزار این نعمتها
hqna6dbcdyskgixjef0g.jpg

Ahmad7777

New member

سلام
یکسری از مناطق خراسان شمالی و غرب خراسان رضوی مستعد بارش فوق سنگین برای امروز و امشب هستند

مشهد که بنظرم بارش این سامانه رو به خوبی دشت کرد.به نظر شما آیا امشب یا آخر شبم مشهد بارش داره؟ مخصوصا غربش....؟؟؟؟:گل::گل:

golil

کاربر ويژه
همین الان دقیقا 10دقیقه است قضیه بارندگی صبح تکرار شده است فقط تفاوتش رعدو برقهای آن است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد که بنظرم بارش این سامانه رو به خوبی دشت کرد.به نظر شما آیا امشب یا آخر شبم مشهد بارش داره؟ مخصوصا غربش....؟؟؟؟:گل::گل:

بعید نیست. منتهی اگه اطلاعات رادیو سوند منتشر بشه بهتر میشه در موردش اظهار نظر کرد

golil

کاربر ويژه
فکر کنم با این سرعت گسترش ابرها مشهد هم فکر کنم باید خودشو اماده بارش کنه
zoomimage2.ashx

havashenas

کاربر ويژه
سلام خدمت همه عزیزان.
امیدوارم حالتون خوب باشه و عزاداری هاتون قبول باشه.
خیلی خوشحالم که قراره بارش خوبی داشته باشیم به ویزه شمال غرب و شمال شرق.
شمال شرقم به خاطر مشهد میگم چون مشهد هر وقت بباره من خوشحال میشم اصلا مشهد عشقه منه.
من گه گاه میام انجمن و حرفای عزیزان رو میخونم چون معمولا اینترنت ندارم ولی این بار واجب بود یه چیزی بنویسم.
ان شاالله عالی میباره.
بازم شهادت امام حسین(ع) رو خدمت همه عزیزان تسلیت عرض میکنم.فدای همتون.
:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا